ניגון בלוריי TrueHD או DTS-HD מקרטע תחת ווינדוס 7

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Yuval-F פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 376
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שדרגתי את כרטיס המסך ל-HD5450, והצלחתי להוציא פורמטים חדשים גם דרך Boxee וגם דרך MPC-HC לפי מדריך באתר.
כתוב ב-MPC-HC שזה מנוגן דרך DXVA אבל בפועל המעבד על בערך 50% ניצול והוידאו מקרטע.

אשמח אם מישהו יוכל להמליץ מה כדאי לעשות כצעד הבא בניסיון לפתור את הקרטוע.

המעבד E7200, יש 2 ג'יגה זיכרון, שכחתי לציין שמדובר בקבצי m2ts.

עריכה: שאלה נוספת, יש לי סרט עם סיומת MKV ש-MPC-HC מזהה שהוא TrueHD (אני רואה את זה ב-filters->ffdshow audio) אבל משום מה דוקא אותו הוא לא מעביר לרסיבר, יש למישהו ניסיון עם מקרה כזה?

בתודה,
יובל

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #2 

1. קבצי M2TS: זה קורה לך רק ב-MPC HC או גם בבוקסי?
2. קבצי MKV עם DTS-HD: שוב, בדוק גם בבוקסי. מה כתוב לך כשאתה מעביר את העכבר על האייקון הכחול של FFDShow audio?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

Yuval-F פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

1. זה קורה בשניהם, רק שבבוקסי זה חמור כפליים
2. :idea: זה מסביר את העניין, כתוב שזה FLAC - בניגוד לסרטים האחרים, לאחר מכן הבנתי שכנראה מה שכתוב ב-MPC-HD זה סתם שם ה-track, אז זה שכתוב TrueHD בשם לא בהכרח אומר שזה בפורמט הזה.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #4 

M2TS: האם הורדת והתקנת גירסה עדכנית של ATI Catalyst (הדרייבר של כרטיס המסך)? האם זה קורה לך עם כל קבצי ה-M2TS או רק עם קבצים ספציפיים? האם קבצי ה-M2TS מאוחסנים בכונן מקומי של המחשב או במחשב אחר ברשת?
MKV: אכן, זה כנראה לא קובץ עם פסקול DTS-HD.

Yuval-F פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

התקנתי את הדרריבר האחרון (מהאתר של Sapphire).

זה קורה גם בכונן מקומי אחרי שהעתקתי אליו (בד"כ הקבצים על ReadyNAS, מהירות הקריאה באיזור 100MB בשניה, אז זה לא צוואר הבקבוק אבל בכל מקרה העתקתי).

יש לי סרט אחד באורך מלא שזה לא קורה בו משום מה, כל השאר זה סרטונים בני כ-10 דקות פלוס מינוס שנלקחו מבלוריי הדגמה למיניהם.

האמת שנתקלתי לאחרונה בהמלצה (יש מצב שאפילו נכתבה על ידך באחד המדריכים), שלא להשתמש בקבצי הדגמה, אבל אלו חלק מריפ של בלוריי הדגמה, יש לי אחד של DTS-HD ואחד של TrueHD, האם יש מקום להניח שהבעיה בקבצים? (כשראיתי 50% ניצול מעבד הנחתי דוקא שהבעיה אצלי בהאצת החומרה)

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #6 

בהחלט ייתכן שהקבצים דפוקים. תנסה עם תכנים "אמיתיים", כלומר הקבצים המלאים של הסרטים.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”