מערכת בלי Loudness
יש לי רכב חדש (יונדאי i30). משום מה אין במערכת סטריאו אופציה ל-Loudness. מה שאומר שבווליום נמוך המוסיקה נשמעת כמו מאיזה טרנזיסטור ישן. הצלחתי לפצות על זה קצת על ידי משחק באקולייזר.
מישהו יודע איך אפשר להתגבר על התופעה הזו? להחליף רמקולים?
מישהו יודע איך אפשר להתגבר על התופעה הזו? להחליף רמקולים?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
נשמע לי שאיזו הגדרה לא נכונה, אולי יש לך איזו הגדרה שהרמקולים האחוריים בלבד מפועלים או משהו כזה.
יכול להיות שקצת הגזמתי עם התיאור, אבל שומעים ממש רע. הסאונד נשמע עמום. שיחקתי עם כל הכיוונים של הרמקולים. האופציות היחידות שיש לי זה bass, middle, treble ועוד משהו שנקרא P.Bass. לא יודע מה זה ה P.Bass אבל זה לא פתר לי את הבעיה (לפי מה שהבנתי - בגרסה קודמת של הרכב היה Loudness במקום ה P.Bass).
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
יש פיתרון לבעיה שיש לך , גם אני התחדשתי ברכב חדש מדגם יונדאי אקסנט (ליסינג) וקיבלתי רדיו שהיתי בטוח שהוא דפוק ....לא היה באסים ושמעו מאד עמום ...
לאחר קריאה במדריך של הרדיו ע"י חיפוש הדגם באינטרנט הצלחתי לסדר את הבעיה ועכשיו שומעים מעולה
תנסה לחפש לפי הדגם שמוטבע על הרדיו .
בהצלחה !
אם עדיין לא תצליח תעלה צילום תקריב של הרדיו ואנסה לעזור לך.
לאחר קריאה במדריך של הרדיו ע"י חיפוש הדגם באינטרנט הצלחתי לסדר את הבעיה ועכשיו שומעים מעולה
בהצלחה !
אם עדיין לא תצליח תעלה צילום תקריב של הרדיו ואנסה לעזור לך.
איפה מוטבע הדגם? לפי מה שהבנתי הדגם שלי הוא PA710R. צירפתי תמונה מתוך המדריך של הרכב.netivi כתב:יש פיתרון לבעיה שיש לך , גם אני התחדשתי ברכב חדש מדגם יונדאי אקסנט (ליסינג) וקיבלתי רדיו שהיתי בטוח שהוא דפוק ....לא היה באסים ושמעו מאד עמום ...
בהצלחה !
אם עדיין לא תצליח תעלה צילום תקריב של הרדיו ואנסה לעזור לך....
מה שעוד מצאתי זה שברכב שלי אין טוויטרים. בסקירה של פורומים אחרים בעולם ראיתי שיש 2 טוויטרים ואצלי יש 2 פלסטיקים אטומים במקום. כנראה שהיבואן חסך פה. זה גם מסתדר לי כי כששומעים דיבור ברדיו איכות הרמקולים הירודה ממש מורגשת ובמוסיקה פחות (ואפילו יש באסים די רועמים לפעמים).