לפרוץ או לא לפרוץ. זאת השאלה (PS3)
-
RoeyTNT
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1274
- שם מלא: RoeyTNT
אוקיי אז לאחר שחברי הפורום האדיבים עזרו לי בבחירת PS3
http://www.hometheater.co.il/vt132015.% ... 7%A0%D7%99
החלטתי אכן לקנות את המכשיר בתחילת חודש הבא (משכורת וכאלה)
הייתי בטוח במאה אחוז שאני גם כנראה אפרוץ אותו, אבל לאחר שקראתי את כל 35 העמודים של "רישמית הפלייסטיישן 3 נפרץ !!!!" בטחוני קצת התערער.
וכרגע אני מתלבט האם לפרוץ את המכשיר או לא, כי אם כן אני אזמין את הפריצה כבר עכשיו.
מה גם שאם אני לא פורץ אני לא אשקיע במכשיר עם הארדיסק 320 ג'יגה.
הבנתי שאם אני פורץ אני לא יכול להתחבר עם המכשיר לאינטרנט ושזה מוריד לי חצי מהפונקציונליות של המכשיר.
(אשמח אם מישהו יוכל להרחיב לי לגבי זה, חוץ מלשחק בית מול בית - הבנתי שיש רשת שנקראת PSN שאפשר לעשות בה המון דברים אבל אין לי מושג מה יש שם בדיוק)
מצד שני יש את עניין... טוב הסיבות הברורות שבגללן פורצים קונסולות....
אשמח להבעת דעתכם בנושא...
http://www.hometheater.co.il/vt132015.% ... 7%A0%D7%99
החלטתי אכן לקנות את המכשיר בתחילת חודש הבא (משכורת וכאלה)
הייתי בטוח במאה אחוז שאני גם כנראה אפרוץ אותו, אבל לאחר שקראתי את כל 35 העמודים של "רישמית הפלייסטיישן 3 נפרץ !!!!" בטחוני קצת התערער.
וכרגע אני מתלבט האם לפרוץ את המכשיר או לא, כי אם כן אני אזמין את הפריצה כבר עכשיו.
מה גם שאם אני לא פורץ אני לא אשקיע במכשיר עם הארדיסק 320 ג'יגה.
הבנתי שאם אני פורץ אני לא יכול להתחבר עם המכשיר לאינטרנט ושזה מוריד לי חצי מהפונקציונליות של המכשיר.
(אשמח אם מישהו יוכל להרחיב לי לגבי זה, חוץ מלשחק בית מול בית - הבנתי שיש רשת שנקראת PSN שאפשר לעשות בה המון דברים אבל אין לי מושג מה יש שם בדיוק)
מצד שני יש את עניין... טוב הסיבות הברורות שבגללן פורצים קונסולות....
אשמח להבעת דעתכם בנושא...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
בשירשור ה-35 עמודים יש דעות לרוב, לכאן ולכאן.
אני ממליץ לך בכל מקרה לחכות עם פריצה ולא לעשות דברים שאח"כ תתחרט ולא תוכל להחזיר את הגלגל.
קודם תלמד מה זה PSN ואז תראה אם זה חשוב לך, אם אתה אוהב לשחק משחקים ברשת.
מה הדרישה למשחקים אצלך, אם זה עניין של חודשיים-שלושה לסיים משחק, למה לפרוץ? יש אופציות זולות לרכישה והחלפה.
אני ממליץ לך בכל מקרה לחכות עם פריצה ולא לעשות דברים שאח"כ תתחרט ולא תוכל להחזיר את הגלגל.
קודם תלמד מה זה PSN ואז תראה אם זה חשוב לך, אם אתה אוהב לשחק משחקים ברשת.
מה הדרישה למשחקים אצלך, אם זה עניין של חודשיים-שלושה לסיים משחק, למה לפרוץ? יש אופציות זולות לרכישה והחלפה.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
פריצת הפלייסטיישן מאוד פשוטה לביצוע, כך שעדיף לחכות ולראות איך זה בלי הפריצה, ולא פחות חשוב - איך סוני מגיבים לפריצה. להחליט לפרוץ תמיד אפשר אחר כך. הסיכויים שלא תוכל לפרוץ בעתיד מאוד נמוכים, הפריצה היא ברמה הבסיסית ביותר של המערכת.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
מה שהכי חשוב לדעתי זה
א. להבין כמה עולים היום משחקים חדשים בין 80 ל-200 ש"ח לערך.
ב. להבין שיש בארץ שוק החלפות חביב (כולל בפורום שלנו)
ג. לחשוב כמה זמן יש לך לשחק - ככל שהזמן אינו רב - ככה אתה צריך פחות משחקים = פחות שווה לפרוץ.
בד"כ יש איזה משחק שמריצים אותו הרבה זמן (ע"ע FIFA או חס ושלום PES).
ד. בהמשך לג. - כשלא משלמים על משחקים - הערך שלהם נופל ואז אתה תמצא את עצמך מוריד משחקים בלי סוף.
בהצלחה.
ג. לחשוב כמה זמן יש לך לשחק - ככל שהזמן אינו רב - ככה אתה צריך פחות משחקים = פחות שווה לפרוץ.
ד. בהמשך לג. - כשלא משלמים על משחקים - הערך שלהם נופל ואז אתה תמצא את עצמך מוריד משחקים בלי סוף.
בהצלחה.
- elico1987
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 647
רק רציתי להגיד לך שאם תבצע פריצה אז לא תוכל לפרמט או לשחזר את הסוני בעתיד ברגע שאתה בוחר להתקין את עדכון הגרסה 3.55 אז זה בעצם חוסם ומונע את הפריצה גם כשאתה משחזר הגדרות או רוצה לפרמט את הסוני הוא לא יתן לך להמשיך לפירמוט או לשיחזור בלי לבצע את גרסת האבטחה
בהצלחה...
בהצלחה...
- mikyt12
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
אל תפחד....אתה לא לבד 
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
כמו שאמרו מעלי - יש הרבה אופציות.
אתה נכנס לשוק בשלב בוגר מאוד - מה שאומר שיש כמות רצינית של משחקים שלא הגעת אליהם, תוכל להשאיל מחברים או להחליף, ורכישה שלהם תעלה לך סכומים של 80 שקלים עד 150 שקלים לכל היותר (אלא אם כן זה משהו מהחדשים).
לאור העובדה שסוני מחפשת פתרון לחסימה, ולאור אי הוודאות סביב הנושא, מומלץ למצות את מה שיש כרגע, כי העלויות באמת אינן גבוהות, ולאחר מכן תוכל להחליט האם זה מספק אותך או לא.
מעבר למה שאני מאמין בו (שזה לא לפרוץ את המכשיר, מטעמי מצפון ושמירת זכויות), הערך המוסף של משחק שקונים גבוה יותר, לפחות בעיני. אתה תשחק את הדמואים (אותם תוכל למצוא בPSN להורדה ללא תשלום) ותוכל לבחור מה נראה לך עם פוטנציאל. יש לי היום משהו כמו עשרה משחקים, בכולם שיחקתי, מכולם נהניתי (חוץ מFFXIII).
בכל אופן - תתחדש.
אתה נכנס לשוק בשלב בוגר מאוד - מה שאומר שיש כמות רצינית של משחקים שלא הגעת אליהם, תוכל להשאיל מחברים או להחליף, ורכישה שלהם תעלה לך סכומים של 80 שקלים עד 150 שקלים לכל היותר (אלא אם כן זה משהו מהחדשים).
לאור העובדה שסוני מחפשת פתרון לחסימה, ולאור אי הוודאות סביב הנושא, מומלץ למצות את מה שיש כרגע, כי העלויות באמת אינן גבוהות, ולאחר מכן תוכל להחליט האם זה מספק אותך או לא.
מעבר למה שאני מאמין בו (שזה לא לפרוץ את המכשיר, מטעמי מצפון ושמירת זכויות), הערך המוסף של משחק שקונים גבוה יותר, לפחות בעיני. אתה תשחק את הדמואים (אותם תוכל למצוא בPSN להורדה ללא תשלום) ותוכל לבחור מה נראה לך עם פוטנציאל. יש לי היום משהו כמו עשרה משחקים, בכולם שיחקתי, מכולם נהניתי (חוץ מFFXIII).
בכל אופן - תתחדש.
Vocare Ad Regnum
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
Itay_Pollak כתב:מה שהכי חשוב לדעתי זה
בהצלחה....
וגם כמו ש TANDBERG רשם, יש בקניה של המשחק ערך מוסף. זה מוסיף להנאה שלי ממנו.
מה גם שמשחקים חדשים הם לא כזה סיפור. (שלא לדבר על ישנים)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73412
- שם מלא: ערן
-
RoeyTNT
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1274
- שם מלא: RoeyTNT
לקחתי את מה שאמרתם וקיבלתי - קודם אני אראה איך אני חי איתו ככה בלי פריצה.
אבל שאלה קטנה לגבי ה-PSN - הבנתי משהו לגבי זה שאי אפשר להכנס לרשת הזו בארץ? אם מישהו יוכל לשפוך קצת אור על העניין...
אבל שאלה קטנה לגבי ה-PSN - הבנתי משהו לגבי זה שאי אפשר להכנס לרשת הזו בארץ? אם מישהו יוכל לשפוך קצת אור על העניין...
- tomer_h
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
זה נכון, אין שירות של PSN אם אתה מוגדר בישראל.RoeyTNT כתב:לקחתי את מה שאמרתם וקיבלתי - קודם אני אראה איך אני חי איתו ככה בלי פריצה.
אבל שאלה קטנה לגבי ה-PSN - הבנתי משהו לגבי זה שאי אפשר להכנס לרשת הזו בארץ? אם מישהו יוכל לשפוך קצת אור על העניין......
לכן אתה מגדיר ב-PS משתמש עם כתובת בחו"ל (ארה"ב או אנגליה) ואז אתה יכול להיכנס כרגיל ל-PSN של אותו איזור.
- guyy17
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
אני יגיד לך מה אני חושב.
משחקים לPS3 עולים המון כסף שמתחילים ב 150-200 למשחקים ישנים או לא כל כך מוצלחים לבין 400 ומעלה למשחקים חדשים ולמשחקים טובים, ובנוסף נגיד ואתה קונה משחק ומשחק איתו אחרי שאתה מסיים איתו אין לך מה לעשות איתו אלה למכור ב 50 שקל עם יהיה לך מזל.
בתור אחד שיצא לו לשחק בPS3 (יש לבן דוד) אז 3 חודשים לא הייתי פריצה הוא הוציא על משחקים קרוב ל 1200 ש"ח כמעט חצי ממה שהמכשיר עולה. (עכשיו יש לו את הפריצה + משהו כמו 20 משחקים שבחיים הוא לא היה קונה אותם בגלל שהם היו עולים המון כסף)
אבל מצד שני עם אתה חושב שאתה כן תכנס לאינטרנט של הPS3 ותשחק ברשת אז אתה לא תוכל לעשות את זה.
לסיכום:
זה יוצא כסף לאומת אינטרנט ומשחקים ברשת
לשיקולך..
משחקים לPS3 עולים המון כסף שמתחילים ב 150-200 למשחקים ישנים או לא כל כך מוצלחים לבין 400 ומעלה למשחקים חדשים ולמשחקים טובים, ובנוסף נגיד ואתה קונה משחק ומשחק איתו אחרי שאתה מסיים איתו אין לך מה לעשות איתו אלה למכור ב 50 שקל עם יהיה לך מזל.
בתור אחד שיצא לו לשחק בPS3 (יש לבן דוד) אז 3 חודשים לא הייתי פריצה הוא הוציא על משחקים קרוב ל 1200 ש"ח כמעט חצי ממה שהמכשיר עולה. (עכשיו יש לו את הפריצה + משהו כמו 20 משחקים שבחיים הוא לא היה קונה אותם בגלל שהם היו עולים המון כסף)
אבל מצד שני עם אתה חושב שאתה כן תכנס לאינטרנט של הPS3 ותשחק ברשת אז אתה לא תוכל לעשות את זה.
לסיכום:
לשיקולך..
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
מסכים עם סוף הטיעון, אבל ההתחלה ממש לא נכונה. אבל ממש לא. משחקים חדשים עולים עד 250 שקלים, לא יודע מאיפה אתה קונה, אנחנו כותבים כאן כל פעם על מקום חדש שמצאנו שמוכר בזול ושולח לארץ, או מקומות ששולחים בזול לישראל.guyy17 כתב:אני יגיד לך מה אני חושב.
לסיכום:
לשיקולך.....
משחקים ישנים תוכל למצוא גם באתרים ישראלים במחירים שווים. אתה גם לא חייב למכור את המשחק המשומש, אתה יכול להחליף, רק תחפש מול מי - לא חסר. אני עצמי החלפתי לא פחות מחמישה משחקים שנגמר לי מהם, חסך לי הרבה כסף.
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
המקסימום ששילמתי על משחק חדש לחלוטין היה 150 ש"ח, כולל משלוח...
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

יאפ. כנ"ל כאן. וזה המחיר הכי גבוה שהוצאתי..
השיא שלי (במחיר זול) היה בזמנו לשלם 180 ש"ח על 3 משחקים כולל המשלוח.
אבל לא אשקר, הם כולם היו Preowned וגם לא ממש חדשים..
על משחקים חדשים שרק משוחררים לעולם - משלמים ב 99% מהמקרים 240 ש"ח כולל המשלוח לארץ.
בדרך כלל אחרי חודש-חודשיים כבר אפשר למצוא אותם בעד 100 ש"ח פחות - תלוי מאד במשחק)
השיא שלי (במחיר זול) היה בזמנו לשלם 180 ש"ח על 3 משחקים כולל המשלוח.
אבל לא אשקר, הם כולם היו Preowned וגם לא ממש חדשים..
על משחקים חדשים שרק משוחררים לעולם - משלמים ב 99% מהמקרים 240 ש"ח כולל המשלוח לארץ.
בדרך כלל אחרי חודש-חודשיים כבר אפשר למצוא אותם בעד 100 ש"ח פחות - תלוי מאד במשחק)
- Huber
-
- חבר במועדון HT

כנ"ל. רב המשחקים שלי עלו כ 1000 שח כאשר כבר יצא לי לרכוש משחקים "יד שנייה" לפעמים בחצי מחיר.
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

חבל, לשלם 500 ש"ח על משחק יד שניה.. לא כזה מציאה..Huber כתב:כנ"ל. רב המשחקים שלי עלו כ 1000 שח כאשר כבר יצא לי לרכוש משחקים "יד שנייה" לפעמים בחצי מחיר....
אתה יכול להזמין חדש מהחנות בבערך חצי מזה..
*בצחוק, למי שלא הבין בטעות..
- Huber
-
- חבר במועדון HT

זה סה"כ אפס מיותר, מה זה כבר משנה