לפרוץ או לא לפרוץ. זאת השאלה (PS3)

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
RoeyTNT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1274
שם מלא: RoeyTNT

שליחה

אוקיי אז לאחר שחברי הפורום האדיבים עזרו לי בבחירת PS3
http://www.hometheater.co.il/vt132015.% ... 7%A0%D7%99

החלטתי אכן לקנות את המכשיר בתחילת חודש הבא (משכורת וכאלה)
הייתי בטוח במאה אחוז שאני גם כנראה אפרוץ אותו, אבל לאחר שקראתי את כל 35 העמודים של "רישמית הפלייסטיישן 3 נפרץ !!!!" בטחוני קצת התערער.
וכרגע אני מתלבט האם לפרוץ את המכשיר או לא, כי אם כן אני אזמין את הפריצה כבר עכשיו.
מה גם שאם אני לא פורץ אני לא אשקיע במכשיר עם הארדיסק 320 ג'יגה.

הבנתי שאם אני פורץ אני לא יכול להתחבר עם המכשיר לאינטרנט ושזה מוריד לי חצי מהפונקציונליות של המכשיר.
(אשמח אם מישהו יוכל להרחיב לי לגבי זה, חוץ מלשחק בית מול בית - הבנתי שיש רשת שנקראת PSN שאפשר לעשות בה המון דברים אבל אין לי מושג מה יש שם בדיוק)
מצד שני יש את עניין... טוב הסיבות הברורות שבגללן פורצים קונסולות....

אשמח להבעת דעתכם בנושא...

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35103

שליחה

בשירשור ה-35 עמודים יש דעות לרוב, לכאן ולכאן.
אני ממליץ לך בכל מקרה לחכות עם פריצה ולא לעשות דברים שאח"כ תתחרט ולא תוכל להחזיר את הגלגל.
קודם תלמד מה זה PSN ואז תראה אם זה חשוב לך, אם אתה אוהב לשחק משחקים ברשת.
מה הדרישה למשחקים אצלך, אם זה עניין של חודשיים-שלושה לסיים משחק, למה לפרוץ? יש אופציות זולות לרכישה והחלפה.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585

שליחה

פריצת הפלייסטיישן מאוד פשוטה לביצוע, כך שעדיף לחכות ולראות איך זה בלי הפריצה, ולא פחות חשוב - איך סוני מגיבים לפריצה. להחליט לפרוץ תמיד אפשר אחר כך. הסיכויים שלא תוכל לפרוץ בעתיד מאוד נמוכים, הפריצה היא ברמה הבסיסית ביותר של המערכת.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

מה שהכי חשוב לדעתי זה
א. להבין כמה עולים היום משחקים חדשים בין 80 ל-200 ש"ח לערך.
ב. להבין שיש בארץ שוק החלפות חביב (כולל בפורום שלנו)
ג. לחשוב כמה זמן יש לך לשחק - ככל שהזמן אינו רב - ככה אתה צריך פחות משחקים = פחות שווה לפרוץ.
בד"כ יש איזה משחק שמריצים אותו הרבה זמן (ע"ע FIFA או חס ושלום PES).
ד. בהמשך לג. - כשלא משלמים על משחקים - הערך שלהם נופל ואז אתה תמצא את עצמך מוריד משחקים בלי סוף.

בהצלחה.

elico1987
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 647

שליחה

רק רציתי להגיד לך שאם תבצע פריצה אז לא תוכל לפרמט או לשחזר את הסוני בעתיד ברגע שאתה בוחר להתקין את עדכון הגרסה 3.55 אז זה בעצם חוסם ומונע את הפריצה גם כשאתה משחזר הגדרות או רוצה לפרמט את הסוני הוא לא יתן לך להמשיך לפירמוט או לשיחזור בלי לבצע את גרסת האבטחה

בהצלחה...

mikyt12
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158

שליחה

אל תפחד....אתה לא לבד :D

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591

שליחה

כמו שאמרו מעלי - יש הרבה אופציות.
אתה נכנס לשוק בשלב בוגר מאוד - מה שאומר שיש כמות רצינית של משחקים שלא הגעת אליהם, תוכל להשאיל מחברים או להחליף, ורכישה שלהם תעלה לך סכומים של 80 שקלים עד 150 שקלים לכל היותר (אלא אם כן זה משהו מהחדשים).
לאור העובדה שסוני מחפשת פתרון לחסימה, ולאור אי הוודאות סביב הנושא, מומלץ למצות את מה שיש כרגע, כי העלויות באמת אינן גבוהות, ולאחר מכן תוכל להחליט האם זה מספק אותך או לא.
מעבר למה שאני מאמין בו (שזה לא לפרוץ את המכשיר, מטעמי מצפון ושמירת זכויות), הערך המוסף של משחק שקונים גבוה יותר, לפחות בעיני. אתה תשחק את הדמואים (אותם תוכל למצוא בPSN להורדה ללא תשלום) ותוכל לבחור מה נראה לך עם פוטנציאל. יש לי היום משהו כמו עשרה משחקים, בכולם שיחקתי, מכולם נהניתי (חוץ מFFXIII).
בכל אופן - תתחדש.
Vocare Ad Regnum

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352

שליחה

Itay_Pollak כתב:מה שהכי חשוב לדעתי זה
א. להבין כמה עולים היום משחקים חדשים בין 80 ל-200 ש"ח לערך.
ב. להבין שיש בארץ שוק החלפות חביב (כולל בפורום שלנו)
ג. לחשוב כמה זמן יש לך לשחק - ככל שהזמן אינו רב - ככה אתה צריך פחות משחקים = פחות שווה לפרוץ.
בד"כ יש איזה משחק שמריצים אותו הרבה זמן (ע"ע FIFA או חס ושלום PES).
ד. בהמשך לג. - כשלא משלמים על משחקים - הערך שלהם נופל ואז אתה תמצא את עצמך מוריד משחקים בלי סוף.

בהצלחה.
...
(Y) מחזק. אני חושב בדיוק ככה.
וגם כמו ש TANDBERG רשם, יש בקניה של המשחק ערך מוסף. זה מוסיף להנאה שלי ממנו.
מה גם שמשחקים חדשים הם לא כזה סיפור. (שלא לדבר על ישנים)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73412
שם מלא: ערן

שליחה

RoeyTNT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1274
שם מלא: RoeyTNT

שליחה

לקחתי את מה שאמרתם וקיבלתי - קודם אני אראה איך אני חי איתו ככה בלי פריצה.
אבל שאלה קטנה לגבי ה-PSN - הבנתי משהו לגבי זה שאי אפשר להכנס לרשת הזו בארץ? אם מישהו יוכל לשפוך קצת אור על העניין...

tomer_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046

שליחה

RoeyTNT כתב:לקחתי את מה שאמרתם וקיבלתי - קודם אני אראה איך אני חי איתו ככה בלי פריצה.
אבל שאלה קטנה לגבי ה-PSN - הבנתי משהו לגבי זה שאי אפשר להכנס לרשת הזו בארץ? אם מישהו יוכל לשפוך קצת אור על העניין...
...
זה נכון, אין שירות של PSN אם אתה מוגדר בישראל.

לכן אתה מגדיר ב-PS משתמש עם כתובת בחו"ל (ארה"ב או אנגליה) ואז אתה יכול להיכנס כרגיל ל-PSN של אותו איזור.

guyy17
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 153

שליחה

אני יגיד לך מה אני חושב.
משחקים לPS3 עולים המון כסף שמתחילים ב 150-200 למשחקים ישנים או לא כל כך מוצלחים לבין 400 ומעלה למשחקים חדשים ולמשחקים טובים, ובנוסף נגיד ואתה קונה משחק ומשחק איתו אחרי שאתה מסיים איתו אין לך מה לעשות איתו אלה למכור ב 50 שקל עם יהיה לך מזל.
בתור אחד שיצא לו לשחק בPS3 (יש לבן דוד) אז 3 חודשים לא הייתי פריצה הוא הוציא על משחקים קרוב ל 1200 ש"ח כמעט חצי ממה שהמכשיר עולה. (עכשיו יש לו את הפריצה + משהו כמו 20 משחקים שבחיים הוא לא היה קונה אותם בגלל שהם היו עולים המון כסף)
אבל מצד שני עם אתה חושב שאתה כן תכנס לאינטרנט של הPS3 ותשחק ברשת אז אתה לא תוכל לעשות את זה.

לסיכום:
זה יוצא כסף לאומת אינטרנט ומשחקים ברשת
לשיקולך..

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591

שליחה

guyy17 כתב:אני יגיד לך מה אני חושב.
משחקים לPS3 עולים המון כסף שמתחילים ב 150-200 למשחקים ישנים או לא כל כך מוצלחים לבין 400 ומעלה למשחקים חדשים ולמשחקים טובים, ובנוסף נגיד ואתה קונה משחק ומשחק איתו אחרי שאתה מסיים איתו אין לך מה לעשות איתו אלה למכור ב 50 שקל עם יהיה לך מזל.
בתור אחד שיצא לו לשחק בPS3 (יש לבן דוד) אז 3 חודשים לא הייתי פריצה הוא הוציא על משחקים קרוב ל 1200 ש"ח כמעט חצי ממה שהמכשיר עולה. (עכשיו יש לו את הפריצה + משהו כמו 20 משחקים שבחיים הוא לא היה קונה אותם בגלל שהם היו עולים המון כסף)
אבל מצד שני עם אתה חושב שאתה כן תכנס לאינטרנט של הPS3 ותשחק ברשת אז אתה לא תוכל לעשות את זה.

לסיכום:
זה יוצא כסף לאומת אינטרנט ומשחקים ברשת
לשיקולך..
...
מסכים עם סוף הטיעון, אבל ההתחלה ממש לא נכונה. אבל ממש לא. משחקים חדשים עולים עד 250 שקלים, לא יודע מאיפה אתה קונה, אנחנו כותבים כאן כל פעם על מקום חדש שמצאנו שמוכר בזול ושולח לארץ, או מקומות ששולחים בזול לישראל.
משחקים ישנים תוכל למצוא גם באתרים ישראלים במחירים שווים. אתה גם לא חייב למכור את המשחק המשומש, אתה יכול להחליף, רק תחפש מול מי - לא חסר. אני עצמי החלפתי לא פחות מחמישה משחקים שנגמר לי מהם, חסך לי הרבה כסף.

ivanhoe888
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1209

שליחה

המקסימום ששילמתי על משחק חדש לחלוטין היה 150 ש"ח, כולל משלוח...
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

יאפ. כנ"ל כאן. וזה המחיר הכי גבוה שהוצאתי..
השיא שלי (במחיר זול) היה בזמנו לשלם 180 ש"ח על 3 משחקים כולל המשלוח.
אבל לא אשקר, הם כולם היו Preowned וגם לא ממש חדשים..
על משחקים חדשים שרק משוחררים לעולם - משלמים ב 99% מהמקרים 240 ש"ח כולל המשלוח לארץ.
בדרך כלל אחרי חודש-חודשיים כבר אפשר למצוא אותם בעד 100 ש"ח פחות - תלוי מאד במשחק)

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

כנ"ל. רב המשחקים שלי עלו כ 1000 שח כאשר כבר יצא לי לרכוש משחקים "יד שנייה" לפעמים בחצי מחיר.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

Huber כתב:כנ"ל. רב המשחקים שלי עלו כ 1000 שח כאשר כבר יצא לי לרכוש משחקים "יד שנייה" לפעמים בחצי מחיר.
...
חבל, לשלם 500 ש"ח על משחק יד שניה.. לא כזה מציאה..
אתה יכול להזמין חדש מהחנות בבערך חצי מזה..
(Y)

*בצחוק, למי שלא הבין בטעות..

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

זה סה"כ אפס מיותר, מה זה כבר משנה :roll:

חזור אל “קונסולות”