צריך הערכת מחיר וסיכויי מכירה לדעתכם...
שלום לכולם,
בד"כ אני לא נכנס לפורום הזה כי אני לא חובב של אפל - וכאן הבעיה שלי:
אשתי קיבלה מהעבודה Ipad 16GB wi-fi, במתנה. בגלל שלא מצאנו מה לעשות איתו, החזרנו אותו ארוז וסגור לחנות (איי-דיגיטל), וקיבלנו שובר זיכוי על סך 2249 ש"ח. אמרו לנו שניתן להשתמש בו ע"י כל אדם, ולכל מוצרי החנות (לא רק אייפד).
שמתי את זה בלוח היד-שנייה, וניסיתי למכור ב-2100 ש"ח - אמרתי לעצמי: מי לא ירצה לקבל 150 ש"ח במתנה?....אז זהו, שלא כל כך פונים אלי.
כאן השאלה: האם כדאי לי לחזור לחנות, לקחת שוב את האייפד, ולמכור אותו באריזתו סגור, או אולי להוריד קצת את המחיר שאני מבקש?
אני כותב כאן כי אני מניח שיהיהו כאן לא מעט פריקים של אפל....
תודה רבה!
בד"כ אני לא נכנס לפורום הזה כי אני לא חובב של אפל - וכאן הבעיה שלי:
אשתי קיבלה מהעבודה Ipad 16GB wi-fi, במתנה. בגלל שלא מצאנו מה לעשות איתו, החזרנו אותו ארוז וסגור לחנות (איי-דיגיטל), וקיבלנו שובר זיכוי על סך 2249 ש"ח. אמרו לנו שניתן להשתמש בו ע"י כל אדם, ולכל מוצרי החנות (לא רק אייפד).
שמתי את זה בלוח היד-שנייה, וניסיתי למכור ב-2100 ש"ח - אמרתי לעצמי: מי לא ירצה לקבל 150 ש"ח במתנה?....אז זהו, שלא כל כך פונים אלי.
כאן השאלה: האם כדאי לי לחזור לחנות, לקחת שוב את האייפד, ולמכור אותו באריזתו סגור, או אולי להוריד קצת את המחיר שאני מבקש?
אני כותב כאן כי אני מניח שיהיהו כאן לא מעט פריקים של אפל....
תודה רבה!
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
לטעמי אף אחד לא מקבל כאו "מתנה" של 150. אתה בעצם מוכר הנחה.
יש אתרים שלמים של "מתנות" כאלו ואחרות (אתרי הקופונים למיניהם).
לדעתי, 2000 ש"ח הוא מחיר סביר עבור זיכוי כזה, ואני לא הייתי לקוח את האייפד סגור ומוכר בשנית - אין בזה שום הגיון, להיפך!
עבור אייפד סגור לא נראה לי שתקבל יותר מ1800 (תסתכל ביד 2 כמה כאלו יש)
בהצלחה במכירה, מקווה שפעם הבאה תקבלו מתנות יותר שימושיות עבורכם.
יש אתרים שלמים של "מתנות" כאלו ואחרות (אתרי הקופונים למיניהם).
לדעתי, 2000 ש"ח הוא מחיר סביר עבור זיכוי כזה, ואני לא הייתי לקוח את האייפד סגור ומוכר בשנית - אין בזה שום הגיון, להיפך!
עבור אייפד סגור לא נראה לי שתקבל יותר מ1800 (תסתכל ביד 2 כמה כאלו יש)
בהצלחה במכירה, מקווה שפעם הבאה תקבלו מתנות יותר שימושיות עבורכם.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: