בשעה טובה קיבלתי את הפופקורן 210 שלי

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
marik פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

יש לי כמה שאלות.

איך אני מפעיל חיפוש שימיין לי את כל המדיה שלי במחשב לפי סדרות, סרטים, מוסיקה וכו?

איך אני מפעיל תצוגה מעניינת יותר מאשר רשימה בלבד?
כרגע כשהמכשיר עולה יש לי רשימה של תיקיות מהמחשב ושל הכונן הפנימי שהתקנתי בו.
אם אני לוחץ על כפתור SOURCES בשלט אני עובר לרשימת אפליקיות.
זה לא נראה כמו בסרטוני יוטיוב שמראים את הממשק של המכשיר.

איך אני מעתיק תכנים מהמחשב שלי לכונן הפנימי?

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #2 

תתחדש!

פה יש לך תשובה:

http://www.hometheater.co.il/vt132373

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #3 

תתחדש - גם לי יש.

אני בטוח שתהנה ותאמין שכמעט לכל בעיה שתצוץ בעתיד , יהיה בו מומחה שיעזור לך

marik פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

היי

טוב אז התקנתי את CSI והעברתי לו עיצוב תפריט חדש. זה לא עובד.

כשאני מדליק את המכשיר יש לי תפריט של מדיות, כמו הכונן הקשיח הפנימי של היחידה, המחשב שלי.
ואני חייב לעבור בלחיצה על SOURCES למסך השני - שם יש לי את כל השירותים.
זה ממש לא נוח ולא אינטואיטיבי בכלל!!

איך משנים את העיצוב שיהיה הכל במסך אחד?

marik פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

אף אחד לא יכול לעזור לי?

איך אני מתקין את YAMJ ??
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 02#1223402\

הורדתי את הקובץ, פתחתי אותו והרצתי את YAMJ GUI Config v0.51.exe לצורך התאמה לספריות שלי.
מה הלאה? איך זה עובר לNMT שלי?

איך אני מסדר לו גרפיקה אחרת בהתחלה כשמפעילים אותו? תפריט אחד מסודר שיש בו הכל ונוח?

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

לא הבנתי את ההודאה הקודמת לגבי ממשק הפתיחה. אם אתה רוצה להגיע לתפריט כלשהו בלחיצה אחת, פשוט כבה את המכשיר והשאר אותו במצב סטנד-ביי, כך הוא יחזור לתפריט האחרון שהיית בו באופן מיידי עם ההדלקה (לא חייבים לבצע כיבוי מלא בכל פעם).

אתה אומר שהתקנת על המחשב את ה-NMT CSI, מה לא הצלחת להעביר? כיצד ניסית להעביר?

הבנתי שיש לך דיסק פנימי, התקנת עליו את ה-NMT APPS? הפעלת את אחד השרתים? יצרת שיתוף כלשהו?

לגבי ה-JB, יש לך 3 אופציות עיקריות. להשתמש ב-NMJ המובנה. להשתמש ב-YAMJ (כמו בקישור שנתת), ולהתקין על הסטרימר, דרך ה-NMT CSI את ה-OVERSIGHT.

ה-JB ששאלת עליו, תומך בסרטים ובסדרות, כולל בתקצירים בעברית. לגבי עזרה בהתקנה שלו, אתה צריך להיכנס לשרשור שהבאת, לפתוח פוסט, ולשאול כל מה שאתה רוצה.

marik פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

Irus כתב:לא הבנתי את ההודאה הקודמת לגבי ממשק הפתיחה. אם אתה רוצה להגיע לתפריט כלשהו בלחיצה אחת, פשוט כבה את המכשיר והשאר אותו במצב סטנד-ביי, כך הוא יחזור לתפריט האחרון שהיית בו באופן מיידי עם ההדלקה (לא חייבים לבצע כיבוי מלא בכל פעם).

אתה אומר שהתקנת על המחשב את ה-NMT CSI, מה לא הצלחת להעביר? כיצד ניסית להעביר?

הבנתי שיש לך דיסק פנימי, התקנת עליו את ה-NMT APPS? הפעלת את אחד השרתים? יצרת שיתוף כלשהו?

לגבי ה-JB, יש לך 3 אופציות עיקריות. להשתמש ב-NMJ המובנה. להשתמש ב-YAMJ (כמו בקישור שנתת), ולהתקין על הסטרימר, דרך ה-NMT CSI את ה-OVERSIGHT.

ה-JB ששאלת עליו, תומך בסרטים ובסדרות, כולל בתקצירים בעברית. לגבי עזרה בהתקנה שלו, אתה צריך להיכנס לשרשור שהבאת, לפתוח פוסט, ולשאול כל מה שאתה רוצה.
...
אני מדליק את המכשיר לאחר כיבוי מלא, והוא טוען את עצמו. כשהוא עולה אני רואה מסך עם רשימת התקנים: SATA DISK, PLAYON, NETWORK DEVICES, TVERSITY, והמחשב שלי.
אם אני לוחץ על לחצן SOURCES בשלט אני מגיע לעוד תפריט של אפליקציות, אינטרנט רדיו, SHOUTCAST, ועוד...

השאלה שלי היא למה אין לי מסך אחד שמאחד בתוכו את הכל, כמו שראיתי בסרטונים ביוטיוב - שיש ממשקים יותר נוחים לעבודה.
במקום ללחוץ על כפתור ולעבור בין מסך למסך, למה אין לי את הכל במסך אחד?

את NMT CSI התקנתי על המחשב, התחברתי והתקנתי מה שצריך. הפעלתי שרתים במכשיר, אבל לא הגדרתי שיתוף. צריך? כי אני מתחבר למחשב שלי דרך PLAYON וכאלה ורואה סרטים מהמחשב שלי.
דרך הCSI הזה גם התקנתי CUSTOM MENU. אבל זה לא עובד. לא משנה מה אני מתקין - זה לא עולה אוטומתי כשהמכשיר נדלק. ואני מתכוון לכיבוי מלא.

לגבי JB - אני לא מצליח להפעיל את הJB הפנימי. אולי לא יודע איך. זה עובד רק מסרטים על הדיסק הפנימי??
והורדתי את הJB של YAMJ מהקישור שנתתי - אבל איך מתקינים את זה? אין הוראות....
לגבי OVERSIGHT - הגרסה היחידה שיש זה TEST. זה סבבה להתקין את זה? אם אני ירצה להסיר מתישהו - איך מסירים?

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

תראה, כשאתה מדליק את המכשיר, לאחר כיבוי מלא, הוא מבצע אתחול ומגיע למסך הראשי (רשת, הגדרות, אפליקציות, התקנים, וכו'). החברה החליטה שזה המקום שצריך להגיע אליו לאחר ההפעלה (משם זו הדרך הקצרה ביותר לכל האפשרויות...).

כפי שהזכרתי, אתה יכול לכבות את המכשיר בסטנד-ביי ולאחר מכן הוא יידלק מיידית ויחזור לתפריט האחרון שהיית בו. אני עושה את זה עם ה-JB שאני משתמש בו כרגע (OVERSIGHT). בצורה כזאת (כשהמכשיר בסטנד-ביי), אני יכול להעביר אליו תכנים, דרך הרשת, לדיסק הפנימי (לאחר שאתה מבצע שיתוף SMB של הכונן, אתה רואה אותו דרך המחשב), לבצע סריקה של ה-JB דרך המחשב, וכשאני מדליק את המכשיר מחדש, אני מתחיל ישירות מה-JB והכל מוכן.

אני לא יודע מה ראית ביו-טיוב, אבל כנראה אתה מדבר על אחד מפיתרונות ה-JB.

לגבי התקנת ה-YAMJ, כפי שאמרתי, אני ממליץ שתפנה בשרשור שעוסק בו ויעזרו לך.

לגבי ה-NMJ (ה-JB המובנה), אתה נכנס לספריה של ההתקן שאותו אתה מעוניין לסרוק, לוחץ על הכפתור האדום ומתחיל בסריקה. פה תמצא עוד הרבה טיפים:

http://www.hometheater.co.il/vt127189.% ... A8-Popcorn

לגבי ה-NMT CSI, אם ביצעת התקנה נכונה והפעלת את שרת ה-FTP בפופקורן, אתה אמור להצליח להעביר תוכנות ותוספים למכשיר. שים לב, בתפריט הראשי של התוכנה אתה אמור לבחור את דגם הסטרימר, תחת SERVER אתה מכניס את ה-IP כפי שמופיע בפופקורן (ניתן לבדוק בתפריט ההגדרות), שם משתמש: nmt, וסיסמה: 1234. תראה פה:

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 81#1093581

בכדי לשתף את הכונן הפנימי ולקבל אליו גישה דרת המחשב (צריך להפעיל את שרת ה-SAMBA בפופקורן), תראה פה:

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 54#1117954

לשאלתך,

אין בעיה להתקין את ה-OVERSIGHT על הפופקורן (אין בעיה גם לבצע הסרה, דרך ה-NMT CSI).

ה-NMJ תומך גם במקורות חיצוניים (כרגע בנפרד).

ניתן לבצע סריקה של YAMJ דרך המחשב ולאחר מכן להעביר את קובץ הנתונים לסטרימר ולהפעיל אותו.

דרך אגב, אם ה-NMT APPS כבד מותקנים על הדיסק הפנימי שלך, לא מומלץ להפעיל את כל השרתים ללא סיבה (זה סתם גוזל משאבים), תפעיל רק את השרתים שאתה צריך (FTP ו-SAMBA למשל).

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”