מחפש לוקיישן לבית קפה
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
תחפש באזור כפר סבא הירוקה - ככה יהיה לי בית קפה טוב ליד הבית אליו אני אעבור עוד שבועיים...
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- baristaman
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 48
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
אני יכול לתת לך שני מקומות שיעבדו חזק מאד, אבל אתה צריך לבנות מקום פרום סקראץ': הבניין החדש במתחם עתידים ברמת החייל בית קפה שיעבוד חזק מאד מהבוקר עד הצהריים עם לקוחות הייטקיסטים (תבנה על הרבה עסקיות בסיבוס...)
הבניין החדש שנבנה בין כל המגדלים החדשים על דרך נמיר ועתיד לשמש מרכז קניות שכונתי, יעבוד חזק בבוקר עם אמהות טריות וחברה מהשכונה.
שניהם בבניה אז תצטרך לחכות קצת. אה, ונראה לי שהמחיר מטורף אבל לא ביררתי
יש עוד כאלה אם אתה רוצה...
הבניין החדש שנבנה בין כל המגדלים החדשים על דרך נמיר ועתיד לשמש מרכז קניות שכונתי, יעבוד חזק בבוקר עם אמהות טריות וחברה מהשכונה.
שניהם בבניה אז תצטרך לחכות קצת. אה, ונראה לי שהמחיר מטורף אבל לא ביררתי
יש עוד כאלה אם אתה רוצה...
-
NEGRO
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 1098
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 252 פעמים
ניסיתי למצוא בקריית מטלון, רמת החייל רוויה וניסיתי למצוא הזדמנות גם שם.
אם יש לכם ממש מפרי טלפון של בעלים וכדומה
אני אשמח לקבל
[email protected]
אם יש לכם ממש מפרי טלפון של בעלים וכדומה
אני אשמח לקבל
[email protected]
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
קניון רננים קרוב מצד אחד ובכפר סבא עצמה באזור הזה יש בעיקר פיצוציות. על ויצמן פנימה יש בתי קפה.זה בינתיים מה שראיתי כי עוד לא עברתי לגור שם.
תכלס זאת שכונה שלמה שנבנית כמעט מאפס ולידה יש שכונה של וילות שנות ה 50 ובתים משותפים בני 10 שנים (זה צפונית קצת לבית חולים מאיר).
במיידי לא נראה לי שיש באמת משהו כי המתחמים הציבוריים לא נבנו עדיין אז אני לא חושב שיש כרגע הזדמנות אבל אני לא ממש בעניינים האלה...
תכלס זאת שכונה שלמה שנבנית כמעט מאפס ולידה יש שכונה של וילות שנות ה 50 ובתים משותפים בני 10 שנים (זה צפונית קצת לבית חולים מאיר).
במיידי לא נראה לי שיש באמת משהו כי המתחמים הציבוריים לא נבנו עדיין אז אני לא חושב שיש כרגע הזדמנות אבל אני לא ממש בעניינים האלה...
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)