סאונד ב HDMI נשמע חלש על הטלויזיה
היי ,
יש לי אקסטירמר שמחובר לטלויזה של פנסוניק 32"
גם הסאונד וגם התמונה עוברים דרך ה HDMI ושמתי לב שבלא מעט סרטים / סדרות הסאונד דיי חלש (צריך להגביר את הטלויזיה המון כדאי לשמוע חלש) והגברה בסטרימר עצמו לא עוזרת.
רעיונות ?!
יש לי אקסטירמר שמחובר לטלויזה של פנסוניק 32"
גם הסאונד וגם התמונה עוברים דרך ה HDMI ושמתי לב שבלא מעט סרטים / סדרות הסאונד דיי חלש (צריך להגביר את הטלויזיה המון כדאי לשמוע חלש) והגברה בסטרימר עצמו לא עוזרת.
רעיונות ?!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ניסיתם להעביר ל2CH?
אתם אמורים להיות על 2CH PCM
אתם אמורים להיות על 2CH PCM
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
כפי ש Itay_pollak אמר - מה ההגדרה באקסטרימר לגבי פענוח האודיו?
אם מוגדר לו HDMI Audio ON ושיוציא את הסיגנל הדיגיטלי (DTS / DD), ייתכן והטלויזיה לא מתמודדת עם זה כמו שצריך.
אם תגדירו לו להוציא סאונד דו-ערוצי (2CH PCM), הוא יפענח את הפסקול ויעשה לו downmix לאודיו דו ערוצי, אשר יועבר לטלויזיה כפי הנראה בעוצמה נורמלית.
אם מוגדר לו HDMI Audio ON ושיוציא את הסיגנל הדיגיטלי (DTS / DD), ייתכן והטלויזיה לא מתמודדת עם זה כמו שצריך.
אם תגדירו לו להוציא סאונד דו-ערוצי (2CH PCM), הוא יפענח את הפסקול ויעשה לו downmix לאודיו דו ערוצי, אשר יועבר לטלויזיה כפי הנראה בעוצמה נורמלית.
תודה ,uriler כתב:כפי ש Itay_pollak אמר - מה ההגדרה באקסטרימר לגבי פענוח האודיו?
אם תגדירו לו להוציא סאונד דו-ערוצי (2CH PCM), הוא יפענח את הפסקול ויעשה לו downmix לאודיו דו ערוצי, אשר יועבר לטלויזיה כפי הנראה בעוצמה נורמלית....
אבל לא זכור לי שראיתי את האופציה של 2CH PCM .
אבדוק זאת שוב.