פריצת ה PS3 הורסת את המולטיפלייר של Modern Warfare1/2
-
Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
למי שיצא לשחק בימים האחרונים יודע במה מדובר.
כמות הולכת וגדלה של חדרים פרוצים שמעוותים את הפיזיקה ואת החוקים של המשחק.
בסופ"ש חשבתי שזה קוריוז אבל עכשיו זה נהיה מגפה של ממש:
http://gamrfeed.vgchartz.com/story/8354 ... lames-ps3/
http://gamrfeed.vgchartz.com/story/8354 ... lames-ps3/
Need more cowbell
לא ברור לי ממש מה הבעיה , מהלינק שהוספת לא מובן לי כל כך...אני משחק MW2,Pavelz כתב:למי שיצא לשחק בימים האחרונים יודע במה מדובר.
http://gamrfeed.vgchartz.com/story/8354 ... lames-ps3/...
אני אמור לראות שינוי כלשהו?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
תמיד שנאתי צ'יטרים במולטיפלייר. זה אחד הדברים המסריחים שהאדם המציא אחרי פצצת האטום.
עוד מהימים בהם הייתי משחק ב PC ב MEDAL OF HONOR הראשון.. תמיד היו את השקרנים האלה שעפים
או שהולכים עם הדמות דרך קירות ובתוך האדמה כשרק הראש בחוץ..
תמיד זה הרתיח אותי שיש להם את החוצפה לשחק ככה כאילו זה לגיטימי..
כל כך שנאתי את השטויות האלה שזו אחת הסיבות שעד היום אני לא ממש אוהב מולטי.
אני באמת מקווה שסוני תצליח לאתר צ'יטרים (ובכלל פיראטים) שמתחברים למולטי ותתן למכשיר איזה פקודה שתשבית
להם את המכשיר. רק זה אולי יצליח ללמד לקח ולהפחיד משתמשים בעתיד לנסות את זה שוב..
עוד מהימים בהם הייתי משחק ב PC ב MEDAL OF HONOR הראשון.. תמיד היו את השקרנים האלה שעפים
או שהולכים עם הדמות דרך קירות ובתוך האדמה כשרק הראש בחוץ..
תמיד זה הרתיח אותי שיש להם את החוצפה לשחק ככה כאילו זה לגיטימי..
כל כך שנאתי את השטויות האלה שזו אחת הסיבות שעד היום אני לא ממש אוהב מולטי.
אני באמת מקווה שסוני תצליח לאתר צ'יטרים (ובכלל פיראטים) שמתחברים למולטי ותתן למכשיר איזה פקודה שתשבית
להם את המכשיר. רק זה אולי יצליח ללמד לקח ולהפחיד משתמשים בעתיד לנסות את זה שוב..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
לא ברור לי למה הם מאשימים את פריצת ה PS3. דיברתי עם שחקן COD4 על הפריצה, והוא מתאר פריצה שהיא בבירור בצד השרת - האנשים פשוט מאוד משנים את הניקוד, ולא רק של עצמם - גם של שחקנים אחרים. דבר כזה מחייב גישה לשרת, ואת זה פריצת ה PS3 לא תתן לאף אחד.
-
Pavelz
- חבר מביא חבר

מדובר בהרבה יותר משינוי ניקוד.Malcontent כתב:לא ברור לי למה הם מאשימים את פריצת ה PS3. דיברתי עם שחקן COD4 על הפריצה, והוא מתאר פריצה שהיא בבירור בצד השרת - האנשים פשוט מאוד משנים את הניקוד, ולא רק של עצמם - גם של שחקנים אחרים. דבר כזה מחייב גישה לשרת, ואת זה פריצת ה PS3 לא תתן לאף אחד....
הפריצה אפשרה (לא יודע איך) גישה ל developers mode אם כל המשתמע מכך. god mode, תחמושת אינסופית. שינוי חוקי פיזיקה וכו'.
אני לא מאשים את סוני, רק את המפתחים שהניחו שההגנה של סוני תספיק להם לנצח. המוצר שלהם היום חשוף לגמרי מאז הפריצה והרבה מאוד אנשים חוגגים על זה באונליין.
Need more cowbell
-
Pavelz
- חבר מביא חבר

JFK6 כתב:לא ברור לי ממש מה הבעיה , מהלינק שהוספת לא מובן לי כל כך...אני משחק MW2,Pavelz כתב:למי שיצא לשחק בימים האחרונים יודע במה מדובר.
http://gamrfeed.vgchartz.com/story/8354 ... lames-ps3/...
אני אמור לראות שינוי כלשהו?...
Need more cowbell
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
אתמול שיחקתי MW2 בערך 10 דקות ומייד ראיתי את הצ'טרים !!!
משחק ראשון:
הייתי בקרב של 5 על 5, 3 מתוכם היו צ'יטרים - היה לכולם דרגה 70 ללא שום סמל ליד הדרגה.
במשחק עצמו - אני פתאום רואה אנשים קופצים לגובה של בניין בן 10 קומות לפחות - רואים לפי יחס לבתים אחרים. בהתחלה חשבתי שזה לאג, אבל אחרי שאחד מהם הרג אותי (תוך כמה שניות), אני רואה מה-KILL CAM שלו שהו פשוט קופץ לגובה כל הזמן, ואז כשהוא ראה אותי הוא פשוט נחת לידי (יש לו מספיק גובה בשביל לזוז תוך כדי הירידה) וירה !!! וכשהם בגובה רואים חלק ענקי מהמפה.
במשחק השני: היה רק צ'יטר אחד (גם 70 ללא סמל), והוא קופץ כל המשחק, הבחור עשה NUKE תוך 4 דקות בערך - וניצחנו (הייתי בקבוצה שלו).
ואז בלוח תוצאות רואים שלכולם היה 2-3 הריגות, והוא היה לו איזה 70 (אם אני לא טועה) ללא מוות אחד.
מה אני אגיד לכם - פשוט זוועה, הרסו את המשחק. מיד עברתי ל-GT5 - ונהינתי מכל רגע (מקווה שהם לא יגיעו גם לשם....)
משחק ראשון:
הייתי בקרב של 5 על 5, 3 מתוכם היו צ'יטרים - היה לכולם דרגה 70 ללא שום סמל ליד הדרגה.
במשחק עצמו - אני פתאום רואה אנשים קופצים לגובה של בניין בן 10 קומות לפחות - רואים לפי יחס לבתים אחרים. בהתחלה חשבתי שזה לאג, אבל אחרי שאחד מהם הרג אותי (תוך כמה שניות), אני רואה מה-KILL CAM שלו שהו פשוט קופץ לגובה כל הזמן, ואז כשהוא ראה אותי הוא פשוט נחת לידי (יש לו מספיק גובה בשביל לזוז תוך כדי הירידה) וירה !!! וכשהם בגובה רואים חלק ענקי מהמפה.
במשחק השני: היה רק צ'יטר אחד (גם 70 ללא סמל), והוא קופץ כל המשחק, הבחור עשה NUKE תוך 4 דקות בערך - וניצחנו (הייתי בקבוצה שלו).
ואז בלוח תוצאות רואים שלכולם היה 2-3 הריגות, והוא היה לו איזה 70 (אם אני לא טועה) ללא מוות אחד.
מה אני אגיד לכם - פשוט זוועה, הרסו את המשחק. מיד עברתי ל-GT5 - ונהינתי מכל רגע (מקווה שהם לא יגיעו גם לשם....)
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab