NMJ תומך במוזיקה?
אהלן, סקרתי בקצרה את הדיון של ה NMJ אבל לא ראיתי תשובה ברורה, ולכן תסלחו לי שאני פותח דיון חדש
השאלה שלי האם הNMJ תומך במוזיקה? אם כן, פתרון מומלץ? קבצים בעברית מוצגים או ג'יבריש/הפוך?
מלבד זאת - האם אני צריך הארד דיסק פנימי בסטרימר כדי להתקין את התוכנה,
או שיש אופציה להתקין על המחשב / לחבר דיסק און קיי עם התוסף לסטרימר ולהזרים מהמחשב, ככה שרק המוזיקה תוצג ב NMJ אבל הסרטים עדיין בYAMJ
תודה רבה
השאלה שלי האם הNMJ תומך במוזיקה? אם כן, פתרון מומלץ? קבצים בעברית מוצגים או ג'יבריש/הפוך?
מלבד זאת - האם אני צריך הארד דיסק פנימי בסטרימר כדי להתקין את התוכנה,
או שיש אופציה להתקין על המחשב / לחבר דיסק און קיי עם התוסף לסטרימר ולהזרים מהמחשב, ככה שרק המוזיקה תוצג ב NMJ אבל הסרטים עדיין בYAMJ
תודה רבה
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
ה-NMJ תומך במוזיקה.
כמובן שחשוב שהקובץ יהיה מעודכן, ולדעתי אין, לפחות כרגע, תמיכה בתוכן עברי.
לא חייבים דיסק פנימי, ניתן לסרוק גם התקן חיצוני.
אתה מחליט מה לסרוק. למשל, אם יש לך דיסק חיצוני ואתה רוצה לסרוק בו אך ורק קבצי מוזיקה על מנת שיופיעו ב-NMJ, יש פקודה מסוימת שאתה נותן והוא מדלג על שאר הקבצים.
קח בחשבון שה-NMJ בתחילת דרכו ועדיין יש לו בעיות יציבות, הוא משתפר מגרסה לגרסה, ובעדכון הקושחה הקרוב לסדרה 200, ישוחררו תיקונים רבים.
אני, נכון להיום, משתמש ב-OVERSIGHT כ-JB ראשי לסרטים ולסדרות, וב-NMJ למוזיקה.
כמובן שחשוב שהקובץ יהיה מעודכן, ולדעתי אין, לפחות כרגע, תמיכה בתוכן עברי.
לא חייבים דיסק פנימי, ניתן לסרוק גם התקן חיצוני.
אתה מחליט מה לסרוק. למשל, אם יש לך דיסק חיצוני ואתה רוצה לסרוק בו אך ורק קבצי מוזיקה על מנת שיופיעו ב-NMJ, יש פקודה מסוימת שאתה נותן והוא מדלג על שאר הקבצים.
קח בחשבון שה-NMJ בתחילת דרכו ועדיין יש לו בעיות יציבות, הוא משתפר מגרסה לגרסה, ובעדכון הקושחה הקרוב לסדרה 200, ישוחררו תיקונים רבים.
אני, נכון להיום, משתמש ב-OVERSIGHT כ-JB ראשי לסרטים ולסדרות, וב-NMJ למוזיקה.
אבל מה ההתרשמות הכללית שלך מה NMJ בנוגע למוזיקה? האם הממשק הגרפי יפה עם עטיפות אלבומים? (כל האלבומים שיל במחשב עם תמונה)
האם ניתן ליצור רשימות השמעה? לסווג לפי אמן? כי עד כמה שהפתרון של הג'וקבוקס הלא רשמי של המוזיקה נחמד הוא לא ממש פרקטי (לדוגמא עושה בעייתי שרוצה לעשות שאפל לכל השירים, או לכל השירים באלבום נניח)
מצטער על כל השאלות, פשט אני לא רוצה סתם לטרוח להתקין את זה ואח"כ להתאכזב לחלוטין...בכל זאת תקופת בחינות וכל דקה חשובה : )
האם ניתן ליצור רשימות השמעה? לסווג לפי אמן? כי עד כמה שהפתרון של הג'וקבוקס הלא רשמי של המוזיקה נחמד הוא לא ממש פרקטי (לדוגמא עושה בעייתי שרוצה לעשות שאפל לכל השירים, או לכל השירים באלבום נניח)
מצטער על כל השאלות, פשט אני לא רוצה סתם לטרוח להתקין את זה ואח"כ להתאכזב לחלוטין...בכל זאת תקופת בחינות וכל דקה חשובה : )
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
תראה, לדעתי זה מוצלח. זה גם מאוד פשוט לבדיקה, אתה יכול להעביר כמה קבצים להתקן, לסרוק ולראות את התוצאה. לא אהבת, לא קרה כלום... אהבת, תוסיף את השאר.
אצלי כמעט כל הקבצים זוהו וניתן למיין לפי ז'אנר, אלבום ואומן.
לפני שאתה מתחיל, כנס לשרשור הטיפים של ה-NMJ, ותראה את הדרכים לביצוע סריקה יעילה. בעמוד 5 (פוסט 71, אם אני לא טועה) יש הסבר.
אצלי כמעט כל הקבצים זוהו וניתן למיין לפי ז'אנר, אלבום ואומן.
לפני שאתה מתחיל, כנס לשרשור הטיפים של ה-NMJ, ותראה את הדרכים לביצוע סריקה יעילה. בעמוד 5 (פוסט 71, אם אני לא טועה) יש הסבר.