התחדשתי באונקיו 608 !!! ורמקולים..?
שלום חברים.
התחדשתי בטלוויזיה 65" של פנסוניק(VT20), התחדשתי ברסיבר אונקיו 608, ועכשיו אני מעוניין להתחדש ברמקולים אייכותיים , אך בסביבות 2000-3000 ש"ח כי נשארתי קצר בכסף...על איזה רמקולים אתם ממליצים והאם כדאי 8 רמקולים (7.1) בהתחשב בסלון הממוצע שלי : 4.5 \ 3.5 = 16 ממ.
תודה.אופיר.
התחדשתי בטלוויזיה 65" של פנסוניק(VT20), התחדשתי ברסיבר אונקיו 608, ועכשיו אני מעוניין להתחדש ברמקולים אייכותיים , אך בסביבות 2000-3000 ש"ח כי נשארתי קצר בכסף...על איזה רמקולים אתם ממליצים והאם כדאי 8 רמקולים (7.1) בהתחשב בסלון הממוצע שלי : 4.5 \ 3.5 = 16 ממ.
תודה.אופיר.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
תתחדש ותהנה גם מהמסך המעולה הזה וגם מהרסיבר המצויין של אונקיו 608 .ofir4050 כתב:שלום חברים.
תודה.אופיר....
היכן רכשת את המסך ואת הרסיבר .
לגבי הרמקולים זה עניין של טעם ... אני מאמין שבחנות בה רכשת את הרסיבר היו מתאימים לך רמקולים איכותיים .
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
בכזה מחיר ישנה הסכמה רחבה בפורום שעבור סרטים זה הסט המומלץ. מחירו בפועל יהיה כ-3,000 ש"ח:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=31839
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=31839
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
נכון, לסט של הקליפש יש את הסאונד הכי טוב בק"ב. אופציה נוספת שהיא יותר מוזיקלית מהקליפש : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=418517danlior כתב:בכזה מחיר ישנה הסכמה רחבה בפורום שעבור סרטים זה הסט המומלץ. מחירו בפועל יהיה כ-3,000 ש"ח:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=31839...
ולמה זה חשוב שה BACK SURROUND יהיו מאותו הדגם?MARTY כתב:אני ממליץ לך על מורל כך גם תוכל לחבר 7.1 בקלות, בקליפש אין אפשרות ל 7.1
...
מבחינת סאונד לקולנוע ביתי זה לא משנה. זה יכול להיות חשוב למי שרוצה לשמור על עיצוב אחיד.
אין שום בעיה לחבר זוג סראונד בי פולאר והתוצאה תהיה הרבה יותר טובה מאשר עוד זוג סטליטים.
חוץ מזה, אם אין לו מקום לתלות עוד זוג בצד אז אין טעם בהוספת רמקולים לתצורה 7.1 .
ארז
במחשבה שנייה לדעתי אתה צריך לחכות ולחסוך עוד כסף, יש לך מסך חבל על הזמן ועדיף שהסאונד יהיה בהתאם. ברמת הכניסה יש לך את סידרת ה10 של וורפידל שעובדת מצויין עם האונקיו 608 (השילוב נבדק) והסאונד שיוצא ממנו איכותי מאוד בכל הפורמטים,לדעתי זוהי ההשקעה המינימלית כדי שתיהיה לך חווית צפייה מהנה.
אתה צודק אני מתייחס לתקציב שלו זה מה שאתה לא מתייחסארז_וחני כתב:ולמה זה חשוב שה BACK SURROUND יהיו מאותו הדגם?MARTY כתב:אני ממליץ לך על מורל כך גם תוכל לחבר 7.1 בקלות, בקליפש אין אפשרות ל 7.1
...
מבחינת סאונד לקולנוע ביתי זה לא משנה. זה יכול להיות חשוב למי שרוצה לשמור על עיצוב אחיד.
אין שום בעיה לחבר זוג סראונד בי פולאר והתוצאה תהיה הרבה יותר טובה מאשר עוד זוג סטליטים.
חוץ מזה, אם אין לו מקום לתלות עוד זוג בצד אז אין טעם בהוספת רמקולים לתצורה 7.1 .
ארז...
במורל אין בעייה לחבר גם 9.1, בסטים אחרים יש בעייה לפרק את הסט.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
רכישת מסך בסדר גודל שכזה ? ................. מחייבת מערכת קולנוע די איכותית .ofir4050 כתב:שלום חברים.
תודה.אופיר....
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
ארז_וחני כתב:ולמה זה חשוב שה BACK SURROUND יהיו מאותו הדגם?MARTY כתב:אני ממליץ לך על מורל כך גם תוכל לחבר 7.1 בקלות, בקליפש אין אפשרות ל 7.1
...
ארז...
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
הוא רושם תקציב 2000-3000, על איזה רמקולים אתם ממליצים והאם כדאי 8 רמקולים (7.1) בהתחשב בסלון הממוצע שלי : 4.5 \ 3.5 = 16 ממ.ofir4050 כתב:שלום חברים.
תודה.אופיר....
אם הוא רושם כנראה שיש מקום ל 7.1, בתקציב שלו לדעתי אלו הרמקולים שיכולים להתאים.
ממליץ לנסות עם חריגה את הPOLKAUDIO RM6750, אפשר להשיג אותם באיזור ה3600ש"ח+-
- shmilo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- שם מלא: מיכאל
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
תתחדש ובטוח שתהנה . רכשת ציוד איכותי מאוד
שכדאי לך להשלים אותו לעת עתה אם אתה מוגבל בתקציב.
כדאי לך ללכת על שלושה קדמיים SP2 החדשים של מורל ולהשלים את שאר המערכת מהסדרה הנמוכה של מורל.
מנסיוני במשא ומתן איכותי וחביב התקציב יספיק לך .
שכדאי לך להשלים אותו לעת עתה אם אתה מוגבל בתקציב.
כדאי לך ללכת על שלושה קדמיים SP2 החדשים של מורל ולהשלים את שאר המערכת מהסדרה הנמוכה של מורל.
מנסיוני במשא ומתן איכותי וחביב התקציב יספיק לך .
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
טוב, אני חייב להגיד משהו.
אופיר, יש לך אחלה מערכת לגמרי. מבין את הרצון שלך להשלים את הק"ב וליהנות מכל הסט. מצד שני, הוצאת עכשיו המון כסף, ואולי אם תוכל לחכות מעט - תקנה סט באיכות גבוהה יותר. עדיף לחכות עכשיו ולקנות, מאשר להתבאס בהמשך שהטלוויזיה ברמה הרבה יותר גבוהה מהרמקולים. לסט של 5.1 או 7.1 התקציב הזה מעט נמוך (שוב, ביחס לשאר המערכת).
בהצלחה במה שתבחר
אופיר, יש לך אחלה מערכת לגמרי. מבין את הרצון שלך להשלים את הק"ב וליהנות מכל הסט. מצד שני, הוצאת עכשיו המון כסף, ואולי אם תוכל לחכות מעט - תקנה סט באיכות גבוהה יותר. עדיף לחכות עכשיו ולקנות, מאשר להתבאס בהמשך שהטלוויזיה ברמה הרבה יותר גבוהה מהרמקולים. לסט של 5.1 או 7.1 התקציב הזה מעט נמוך (שוב, ביחס לשאר המערכת).
בהצלחה במה שתבחר
ran_carney כתב:טוב, אני חייב להגיד משהו.
בהצלחה במה שתבחר...
הבעיה שעכשיו אני בונה את הקיר גבס עם נישות בגודל הרמקולים ולכן אני חייב את הרמקולים בשביל המידות. אני מבין שהרמקולים חלק מאוד מאוד חשוב אז כנראה אחרוג מהתקציב על חשבון משהו אחר.יש רמקולים רציניים ואיכותיים יותר אם אכפיל את הסכום? (התנאי היחידי של אשתי שהרמקולים יהיו בלבן-עינייני עיצוב וכאלה...)
נערך לאחרונה על ידי ofir4050 ב 19/01/2011 7:52, נערך 2 פעמים בסך הכל.