בעיית חיבורים עם שארפ 60" תלת מימד !!!
-
yakirkugman
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
רכשתי שארפ LE925 יציאה 1 לתלת מימד (1.4 HDMI ) עם כבל מונסטר M1000 (17.8 GBPS)1
בלוריי של שארפ 3D ...
רסיבר דנון AVR1911 -3D
אני הסתבכתי מאוד כאן עם החיווט - חיברתי את הכבל מהמסך לבלוריי ומהרסיבר לבלוריי עם סיב אופטי ....
אך אני לא שומע 7.1 TRUE HS או MASTER HD .....
שאלתי היא כזאת : אם אני מחבר את הבלוריי לרסיבר זה יודריד לי מהאיכות של בלו-ריי 3D ,במקום חיבור ישר לטלוויזיה .....
בבבקשה תנו לי הסבר לחיווט ותוצאות מקסמליות מהציוד הנ"ל .
תודה מקרב לב ,
יקיר
בלוריי של שארפ 3D ...
רסיבר דנון AVR1911 -3D
אני הסתבכתי מאוד כאן עם החיווט - חיברתי את הכבל מהמסך לבלוריי ומהרסיבר לבלוריי עם סיב אופטי ....
שאלתי היא כזאת : אם אני מחבר את הבלוריי לרסיבר זה יודריד לי מהאיכות של בלו-ריי 3D ,במקום חיבור ישר לטלוויזיה .....
תודה מקרב לב ,
יקיר
-
yakirkugman
-
- חבר שרק התחיל

חיבור מרסיבר 1.4 למסך שארפ 1.4 ....האם מוריד מאיכות מקסימלית שהמסך מסוגל ?
את זה אני יודע ...
שאלתי היא זאת : האם אני מאבד מהאיכות דרך הרסיבר ...
אני מעוניין לקבל את התוצאה המקיסמלית מהמסך ההי אנד של שארפ .
המליצו לי שכבל GBPS 17.8 הוא יביא לתוצאה פינאלית באיכות התמונה למקסימאלית !
אז האם העברת מידע מהירה כזאת , "תתבזבז" ליציאה לרסיבר ...ואם לא ...אז עוד כבל כזה מהרסיבר למסך ....
האם הרסיבר תומך במהירויות כאלה של איכות יוצאת דופן זאת ....
אשמח לשמוע גם מעופר לאור שבדק את המסך וראה את אווטאר ...איך הוא חיבר ...ומה המלצותיו ....אני מאוד מעריך ומעריץ את הידע הנרחב שלו בנושא .
אשמח אם תבדקו את הנתונים המקסימלאים האפשריים לתוצאות הכי גבוהות !!!
תודה מקרב לב ,
יקיר
שאלתי היא זאת : האם אני מאבד מהאיכות דרך הרסיבר ...
אני מעוניין לקבל את התוצאה המקיסמלית מהמסך ההי אנד של שארפ .
המליצו לי שכבל GBPS 17.8 הוא יביא לתוצאה פינאלית באיכות התמונה למקסימאלית !
אז האם העברת מידע מהירה כזאת , "תתבזבז" ליציאה לרסיבר ...ואם לא ...אז עוד כבל כזה מהרסיבר למסך ....
האם הרסיבר תומך במהירויות כאלה של איכות יוצאת דופן זאת ....
אשמח לשמוע גם מעופר לאור שבדק את המסך וראה את אווטאר ...איך הוא חיבר ...ומה המלצותיו ....אני מאוד מעריך ומעריץ את הידע הנרחב שלו בנושא .
אשמח אם תבדקו את הנתונים המקסימלאים האפשריים לתוצאות הכי גבוהות !!!
תודה מקרב לב ,
יקיר
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ראשית תתחדש ותהנה מהמסך .yakirkugman כתב:רכשתי שארפ LE925 יציאה 1 לתלת מימד (1.4 HDMI ) עם כבל מונסטר M1000 (17.8 GBPS)1
בלוריי של שארפ 3D ...
רסיבר דנון AVR1911 -3D
תודה מקרב לב ,
יקיר...
לגבי החיבורים .... כבל HDMI1.4 מהנגן הבלוריי לרסיבר . לכניסת אינפוט 1 . כבל HDMI1.4 מיציאת האאווטפוט למסך .
במידה ותחווט את כל שלושת המרכיבים בצורה שכתבתי לך . הכל יפעל כשורה ללא שום איבוד איכות .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
אינך יכול להעביר את שיטות הסאונד החדשות דרך כבל אופטי... רק דרך HDMI.
לכן אתה צריך שיהיו ברשותך שני כבלים HDMI ואז יעמדו לרשותך שתי אפשרויות של חיבור :
האחת כמו שקודמי כתב פשוט כבל אחד מהנגן לרסיבר ואחד מהרסיבר למסך - המומלצת ביותר וללא שום
איבוד איכות.
במידה ונגן הבלו ריי שברשותך בעל שתי יציאות HDMI ניתן להעביר את הסאונד לרסיבר בנפרד ואת התמונה
ישירות למסך בנפרד.
בהצלחה ותהנה מהמסך הנפלא שרכשת !
לכן אתה צריך שיהיו ברשותך שני כבלים HDMI ואז יעמדו לרשותך שתי אפשרויות של חיבור :
האחת כמו שקודמי כתב פשוט כבל אחד מהנגן לרסיבר ואחד מהרסיבר למסך - המומלצת ביותר וללא שום
איבוד איכות.
במידה ונגן הבלו ריי שברשותך בעל שתי יציאות HDMI ניתן להעביר את הסאונד לרסיבר בנפרד ואת התמונה
ישירות למסך בנפרד.
בהצלחה ותהנה מהמסך הנפלא שרכשת !
נערך לאחרונה על ידי dor8 ב 17/01/2011 0:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
תתחדש !
עם מסך כזה במחיר של מעל 20K מוזר שלא התקינו וחיברו לך בבית את כל הציוד...
אני מניח שרכשת בארץ?
עם מסך כזה במחיר של מעל 20K מוזר שלא התקינו וחיברו לך בבית את כל הציוד...
אני מניח שרכשת בארץ?
-
yakirkugman
-
- חבר שרק התחיל

עם מסך כזה במחיר של מעל 20K מוזר שלא התקינו וחיברו לך בבית את כל הציוד ???
תודה רבה לכולכם שהגבתם ( תודה למנהל הפורום-עופר לאור שבזכות ההתלהבות שלו מהצפייה באווטאר 3D במסך שארפ LE925 והביקורת הנאמנה שערך
קיבלתי תעוזה לרכוש את המסך הנפלא הזה
חברים קיבלתי את עצתכם באהבה ......להלן דבריי הנוספים :
כן רצו לחבר לי מהחברה ...אבל קרה לי בעיה דחופה ונטשתי לחו"ל שהכל בקרטונים .
רכשתי בישראל ברשת סוויצ' מוצרי חשמל ...אחלה מחיר 34 K עם אחריות 3 שנים יבואן רשמי , ראלקו !!! עם בלו ריי שארפ ו 2 זוגות משקפים ומסך 60" שמדברים עליו בסן פרנסיסקו ...(בקליפורניה שארפ וסוני זה שם דבר)והדגם קאורטון (4 צבעים) נחשב כאחד הטובים בעולם !!! (הוא מחליף לי את ה LOEWE 55" DLP 720P שלי ...שאני תורם אותה למועדון קשישים ליד ביתי
)
רק לצערי אני בלי סרטי בלוריי תלת מימד
....אשמח לדעת מהיכן מומלץ לרכוש ? מאמזון הבנתי שיש ...עד כמה אני יכול לרכוש בקנייה אחת ?
שאלת השאלות : האם רסיבר כמו שרכשתי מסוגל ובנוי להעביר איכות מקסימלית למסך כזה סופר חזק !!! 4(ירוק,צהוב,כחול,אדום) פיקסלים *כפול* 1980P !!! בשביל לראות איכות בתלת מימד אומרים שזה מאוד מאוד חשוב כבל טוב כמו שיש לי רק יחידה 1 (מונסטר 17.8 M1000) .....אבל העניין האם אני צריך אכשיו 2 יחידות למה שאמרתם ....1 לבלוריי -רסיבר והשני מהרסיבר למסך !!! האם הריסבר יעביר גם במהירות כזאת למסך 17.8 באיכות מקסימלית כמו שהבלו-ריי למסך אמרו להביא !!! אבל אני מעוניין בסאונד TRUE HD + MASTER DTS HD !! ולכן צריך לחבר בHDMI ולא בסיב אופטי (מה שתמיד הכרתי ושירת אותי נאמנות ) .......
רכשתי בישראל ברשת סוויצ' מוצרי חשמל ...אחלה מחיר 34 K עם אחריות 3 שנים יבואן רשמי , ראלקו !!! עם בלו ריי שארפ ו 2 זוגות משקפים ומסך 60" שמדברים עליו בסן פרנסיסקו ...(בקליפורניה שארפ וסוני זה שם דבר)והדגם קאורטון (4 צבעים) נחשב כאחד הטובים בעולם !!! (הוא מחליף לי את ה LOEWE 55" DLP 720P שלי ...שאני תורם אותה למועדון קשישים ליד ביתי
רק לצערי אני בלי סרטי בלוריי תלת מימד
שאלת השאלות : האם רסיבר כמו שרכשתי מסוגל ובנוי להעביר איכות מקסימלית למסך כזה סופר חזק !!! 4(ירוק,צהוב,כחול,אדום) פיקסלים *כפול* 1980P !!! בשביל לראות איכות בתלת מימד אומרים שזה מאוד מאוד חשוב כבל טוב כמו שיש לי רק יחידה 1 (מונסטר 17.8 M1000) .....אבל העניין האם אני צריך אכשיו 2 יחידות למה שאמרתם ....1 לבלוריי -רסיבר והשני מהרסיבר למסך !!! האם הריסבר יעביר גם במהירות כזאת למסך 17.8 באיכות מקסימלית כמו שהבלו-ריי למסך אמרו להביא !!! אבל אני מעוניין בסאונד TRUE HD + MASTER DTS HD !! ולכן צריך לחבר בHDMI ולא בסיב אופטי (מה שתמיד הכרתי ושירת אותי נאמנות ) .......
Re: עם מסך כזה במחיר של מעל 20K מוזר שלא התקינו וחיברו לך בבית את כל הציוד ???
במידה והרסיבר תומך HDMI 1.4 אז אין שום בעיה ואתה יכול להעביר דרכו.yakirkugman כתב:תודה רבה לכולכם שהגבתם ( תודה למנהל הפורום-עופר לאור שבזכות ההתלהבות שלו מהצפייה באווטאר 3D במסך שארפ LE925 והביקורת הנאמנה שערךקיבלתי תעוזה לרכוש את המסך הנפלא הזה
חברים קיבלתי את עצתכם באהבה ......להלן דבריי הנוספים :
רכשתי בישראל ברשת סוויצ' מוצרי חשמל ...אחלה מחיר 34 K עם אחריות 3 שנים יבואן רשמי , ראלקו !!! עם בלו ריי שארפ ו 2 זוגות משקפים ומסך 60" שמדברים עליו בסן פרנסיסקו ...(בקליפורניה שארפ וסוני זה שם דבר)והדגם קאורטון (4 צבעים) נחשב כאחד הטובים בעולם !!! (הוא מחליף לי את ה LOEWE 55" DLP 720P שלי ...שאני תורם אותה למועדון קשישים ליד ביתי)
רק לצערי אני בלי סרטי בלוריי תלת מימד....אשמח לדעת מהיכן מומלץ לרכוש ? מאמזון הבנתי שיש ...עד כמה אני יכול לרכוש בקנייה אחת ?
שאלת השאלות : האם רסיבר כמו שרכשתי מסוגל ובנוי להעביר איכות מקסימלית למסך כזה סופר חזק !!! 4(ירוק,צהוב,כחול,אדום) פיקסלים *כפול* 1980P !!! בשביל לראות איכות בתלת מימד אומרים שזה מאוד מאוד חשוב כבל טוב כמו שיש לי רק יחידה 1 (מונסטר 17.8 M1000) .....אבל העניין האם אני צריך אכשיו 2 יחידות למה שאמרתם ....1 לבלוריי -רסיבר והשני מהרסיבר למסך !!! האם הריסבר יעביר גם במהירות כזאת למסך 17.8 באיכות מקסימלית כמו שהבלו-ריי למסך אמרו להביא !!! אבל אני מעוניין בסאונד TRUE HD + MASTER DTS HD !! ולכן צריך לחבר בHDMI ולא בסיב אופטי (מה שתמיד הכרתי ושירת אותי נאמנות ) ..........
הכבל שלך מעולה ! בדיוק הכבל שאני עובד איתו.. תקנה עוד אחד כזה , אני כבר קניתי חמישה - פשיטת רגל...
לגבי סרטי תלת מימד אכן ניתן לרכוש מאמזון במחירים מצוינים. שולח לך לינק לסרטים שקיימים ב3D ועוד
לינק לחנות בשם "קינו" ברמת השרון שמחזיקה את כל הכותרים שקיימים בבלו ריי תלת מימד.
תהנה לך מהציוד המעולה וברוך הבא למימד השלישי !!
http://www.blu-ray.com/3d/
http://www.kino.co.il/showAll.aspx?t=Blu-ray&ts=10
-
yakirkugman
-
- חבר שרק התחיל

[b]תודה על הפירגון חברים יקרים !!! [/b]
תודה רבה דור , שיחקת אותה עם הקישורים !!!! המשך שבוע מקסים שיהיה לך 

- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אם הרסיבר תומך ב-1.4, מומלץ למתג הכל דרכו, אחרת זה יסתבך לך.
לגבי סרטים, תוודא קודם אם הנגן בלוריי שלך מסוגל לנגן ZONE A. במידה וכן (או שזה סרט ללא מגבלות ZONES) אז אפשר לרכוש מאמאזון את הסרטים.
למרבה הצער עדיין לא ניתן לרכוש את AVATAR 3D, זה סרט שכרגע זמין רק לרוכשי מסכי פנסוניק למספר שבועות נוספים.
לגבי סרטים, תוודא קודם אם הנגן בלוריי שלך מסוגל לנגן ZONE A. במידה וכן (או שזה סרט ללא מגבלות ZONES) אז אפשר לרכוש מאמאזון את הסרטים.
למרבה הצער עדיין לא ניתן לרכוש את AVATAR 3D, זה סרט שכרגע זמין רק לרוכשי מסכי פנסוניק למספר שבועות נוספים.
עופר , ניתן לרכוש באיביי אבל רק בתנאי שמוכנים להיפרד מאיזה 500 ש"ח.......למרבה הצער עדיין לא ניתן לרכוש את AVATAR 3D, זה סרט שכרגע זמין רק לרוכשי מסכי פנסוניק למספר שבועות נוספים....
עדיף לחכות , תוך זמן קצר זה ימכר תחת כל עץ רענן.
-
yakirkugman
-
- חבר שרק התחיל

המשך
אם הבלוריי של שארפ מהיבואן הראשי ראלקו ....איך אני יודע , לא ???
לגבי הרסיבר , זה AVR 1911 DENON ויש לו חיבור 1.4 .
אני עדיין לא פתחתי את הקרטונים ....הכל פה ...ממש בקרוב "הפתיחה הרשמית"
(כרגע תולה את הסט רמקולים CANTON 151 MOVIE ) ......
תודה לכם חברים ומנהלים יקרים ...
המשך שבוע מקסים
לגבי הרסיבר , זה AVR 1911 DENON ויש לו חיבור 1.4 .
אני עדיין לא פתחתי את הקרטונים ....הכל פה ...ממש בקרוב "הפתיחה הרשמית"
(כרגע תולה את הסט רמקולים CANTON 151 MOVIE ) ......
תודה לכם חברים ומנהלים יקרים ...
המשך שבוע מקסים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
-
yakirkugman
-
- חבר שרק התחיל

חובר עפ״י הנחייתכם המקצועית והנאמנה :-)
חובר הכל לרסיבר ופשוט מדהים !!
כזה חיסכון בחוטים אופטים ושליטה על הכל מהרסיבר בצורה מושלמת .
התמונה כמעט מושלמת״
עופר מנהל יקר : עפ״י הביקורת שכתבת על המסך , אני רואה שגםציינת תופעה זאת , שהצבעים חזקים לפעמים יותר מדי ויש צורך בכיול מקצועי !
אני אשמח אמ תוכל לכוון אותי בסוגיית הכיול ואולי איזה המלצה או לינק לכיול נכון שיתן לי תוצאות יפות יותר
בכבוד רב ,
יקיר
נ.ב : ממליץ לכולם להתרשם ממסך שארפ 60 תלת מימד (רק אחרי שתראו תבינו - כמובן גם זה דורש תקציב 37 k אבל התמכרתי לפורום הזה בשנים האחרונות והנה התוצאה
(אחרי חיפושים נרחבים וקריאת ביקורות על כל הסוגים האפשריים )
כזה חיסכון בחוטים אופטים ושליטה על הכל מהרסיבר בצורה מושלמת .
התמונה כמעט מושלמת״
עופר מנהל יקר : עפ״י הביקורת שכתבת על המסך , אני רואה שגםציינת תופעה זאת , שהצבעים חזקים לפעמים יותר מדי ויש צורך בכיול מקצועי !
אני אשמח אמ תוכל לכוון אותי בסוגיית הכיול ואולי איזה המלצה או לינק לכיול נכון שיתן לי תוצאות יפות יותר
בכבוד רב ,
יקיר
נ.ב : ממליץ לכולם להתרשם ממסך שארפ 60 תלת מימד (רק אחרי שתראו תבינו - כמובן גם זה דורש תקציב 37 k אבל התמכרתי לפורום הזה בשנים האחרונות והנה התוצאה