המלצה לטלוויזית פלזמה 50 אינצ'
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9464
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אושרי אתה גדול!!! צודק וציני באותה מידה - הוצאת לי את המילים מהפה (יותר נכון מהמקלדת...)oshri8 כתב:אני אקצר את השרשור:
יציעו לך C550 בערך 4 אנשים
1 או 2 יציעו V10 או V20 למרות שהם ממש לא בתקציב.
עוד מישהו יציע אולי PK550.
יש המון פרטים על כל הדגמים האלו בפורום....
לגופו של ענין - יש לי C550 ולכן רק עליו אני יכול לחוות דעה ולהמליץ (כמו שאושרי למיטב זכרוני יכול להמליץ על LG PK550) וכמו שנאמר - יש מספיק מידע עליה ועל הרבה מסכי 50' אחרים בפורום...
באופן כללי, למרות שאני לא מהוותיקים בפורום, אני מרגיש צורך לבקש מכל מי ששוקל לפתוח שרשור חדש בנוגע לבקשה להמלצות על מסכים: נא לעשות קצת חיפושים בפורום לפני - אני מבטיח לכם שיש פה את כל המידע שצריך בשביל לגבש החלטה... בהצלחה ותודה..
כמובן שישנו הרבה מידע בפורום על דגמים מסויימים,
אבל
א. אתה צריך להכיר דגמים על מנת לדעת מה לחפש, אחרת פשוט הייתי הולך לזאפ ורושם טלויזיה.
ב. כותרות שנוצרו לפני חצי שנה ושנה, אפילו כמה חודשים, לא בהכרחת רלוונטים נכון להיום, סה"כ אני מעוניין בדגמים חדשים, ולכן רציתי דעה מעודכנת כמה שיותר נכון להיום.
שוב תודה.
אבל
א. אתה צריך להכיר דגמים על מנת לדעת מה לחפש, אחרת פשוט הייתי הולך לזאפ ורושם טלויזיה.
ב. כותרות שנוצרו לפני חצי שנה ושנה, אפילו כמה חודשים, לא בהכרחת רלוונטים נכון להיום, סה"כ אני מעוניין בדגמים חדשים, ולכן רציתי דעה מעודכנת כמה שיותר נכון להיום.
שוב תודה.
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
אגב, אם אני לא טועה כל הדגמים שהוזכרו כאן הם FHD. כבר אין מסכים ב-50" שהם HDR?
להורי יש את ה-Kuro 508 הידועה, והיא פשוט נפלאה, למרות שהיא HDR. להציג על FHD תכני SD כמו מרבית הערוצים המשודרים נשמע לי זוועה...
להורי יש את ה-Kuro 508 הידועה, והיא פשוט נפלאה, למרות שהיא HDR. להציג על FHD תכני SD כמו מרבית הערוצים המשודרים נשמע לי זוועה...
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
פותח השרשור ציין בפירוש שהוא מתכוון לחבר סטרימר למסך.Trip כתב:אגב, אם אני לא טועה כל הדגמים שהוזכרו כאן הם FHD. כבר אין מסכים ב-50" שהם HDR?
להורי יש את ה-Kuro 508 הידועה, והיא פשוט נפלאה, למרות שהיא HDR. להציג על FHD תכני SD כמו מרבית הערוצים המשודרים נשמע לי זוועה......
ישנן טלויזיות HDR לא רעות,ישנה C450 של סמסונג וישנן הסדרות הנמוכות של פנסוניק שהבעיה העיקרית שלהן (הפנסוניק) היא הירידה ברזולוציה לעומת הדור הקודם והמעבר לפיקסלים מלבניים.
- oris74
- חבר במועדון HT

ray,
כמו שכתבתי, אני יכול להמליץ רק על מה שיש לי בבית כי את השאר אני לא מכיר. בפרמטרים שרשמת (גודל ותקציב) אז לדעתי יש לך 2 אופציות: סמסונג C550 ו LG PK550. יש גם פלזמות פנסוניק בתקציב הזה אבל לא ראיתי הרבה המלצות עליהן בפורום.
כתבתי חוות דעת מפורטת על C550 לפני חודשיים והיא עדין רלוונטית - http://www.hometheater.co.il/vt128037.5 ... 7%99%D7%9D
גם על ה LG יש כמה שירשורים מפורטים.
בהצלחה!
כמו שכתבתי, אני יכול להמליץ רק על מה שיש לי בבית כי את השאר אני לא מכיר. בפרמטרים שרשמת (גודל ותקציב) אז לדעתי יש לך 2 אופציות: סמסונג C550 ו LG PK550. יש גם פלזמות פנסוניק בתקציב הזה אבל לא ראיתי הרבה המלצות עליהן בפורום.
כתבתי חוות דעת מפורטת על C550 לפני חודשיים והיא עדין רלוונטית - http://www.hometheater.co.il/vt128037.5 ... 7%99%D7%9D
גם על ה LG יש כמה שירשורים מפורטים.
בהצלחה!
- oris74
- חבר במועדון HT

לא ממש מפריע אלא אם אתה נוטה לראות טלויזיה בלי קול ובסביבה שקטה לחלוטין.. (קח את זה בערבון מוגבל כי זו דעתי האישית בלבד!)
לגבי ה LG - בגלל שביקשת יפה... http://www.hometheater.co.il/vt126519.c ... 7%9C-pk550
לגבי ה LG - בגלל שביקשת יפה... http://www.hometheater.co.il/vt126519.c ... 7%9C-pk550
שאלה, מה דעתכם על הפנסוניק X20 ביחד לסמסונג C550? (50 אינצ')
כמו כן לאחר בירור קצר, נאמר לי שסמסונג בחיים לא פירמסה את אורך החיים של הטלוויזיה, יש שאומרים כ 12000 שעות. מה עוד מקבלים מהם 3 שנים אחראיות. מה שבפנסוניק מקבלים 5.
מהי דעתכם הכנה בעניין?
תודה.
כמו כן לאחר בירור קצר, נאמר לי שסמסונג בחיים לא פירמסה את אורך החיים של הטלוויזיה, יש שאומרים כ 12000 שעות. מה עוד מקבלים מהם 3 שנים אחראיות. מה שבפנסוניק מקבלים 5.
מהי דעתכם הכנה בעניין?
תודה.
הי ray,ray כתב:שאלה, מה דעתכם על הפנסוניק X20 ביחד לסמסונג C550? (50 אינצ')
מהי דעתכם הכנה בעניין?
תודה....
בסניף א.ל.מ של מרכז G ראשל"צ עומדות X20, C450 ו C550 זו ליד זו, כולן 50 אינץ'.
הכי טוב שתקפוץ לשם ותתרשם. זה מה שאני עשיתי.
אני הלכתי על C550 בסוף בעיקר בגלל ההשתקפות הנמוכה. את ה X20 אפשר להשיג ב 500 ש"ח פחות מ C550.
.
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

אגב, גם רן לוי פרסם ברייטינג לפני כחודשיים כתבה על אורך החיים של פלזמות Samsung.
בעוד Panasonic ממזמן מצהירות על אורך חיים של 100,000 שעות (מספיק ל-7 שעות ביום, למשך 39 שנים...), בסמסונג הנתון לא ממש מפורסם.
עם זאת, לוי מצא באחד הפרסומים שלהם לסדרת מסכים אחרת נתון של 12,000 שעות. זה מספיק ל-7 שעות ביום, למשך פחות מ-5 שנים. זה כבר נתון שלא הכי נעים לשמוע, אני חייב להודות. אני הייתי בטוח שהסמסונג מסך מצויין אבל הנתון הזה (והעדר השקיפות סביבו) קצת מעוררים חשש.
בעוד Panasonic ממזמן מצהירות על אורך חיים של 100,000 שעות (מספיק ל-7 שעות ביום, למשך 39 שנים...), בסמסונג הנתון לא ממש מפורסם.
עם זאת, לוי מצא באחד הפרסומים שלהם לסדרת מסכים אחרת נתון של 12,000 שעות. זה מספיק ל-7 שעות ביום, למשך פחות מ-5 שנים. זה כבר נתון שלא הכי נעים לשמוע, אני חייב להודות. אני הייתי בטוח שהסמסונג מסך מצויין אבל הנתון הזה (והעדר השקיפות סביבו) קצת מעוררים חשש.
[/quote]בעוד Panasonic ממזמן מצהירות על אורך חיים של 100,000 שעות (מספיק ל-7 שעות ביום, למשך 39 שנים...), בסמסונג הנתון לא ממש מפורסם.
וואו.... איזה נתון משגע.... אני בטוח שזה צריך להיות השיקול המרכזי למי שקונה מסך ! הרי כולנו מחפשים מסך
שישרת אותנו בנאמנות 40 שנה.....
. אגב אתה מכיר מישהו נורמלי שלא החליף מסך טלוויזיה בפרק זמן כזה ??
נראה לך שחברה ברמה של סמסונג תייצר מסכים שיחזיקו פחות מ5 שנים ? נו באמת........
אני מציע לשלוח את מר רן לוי למצרים. יש שמועות שמחפשים שם מנהיג חדש...
וואו.... איזה נתון משגע.... אני בטוח שזה צריך להיות השיקול המרכזי למי שקונה מסך ! הרי כולנו מחפשים מסך
שישרת אותנו בנאמנות 40 שנה.....
כבר היה שרשור על השטות הזאת בעבר וכולם פה הסכימו שזה קשקוש !עם זאת, לוי מצא באחד הפרסומים שלהם לסדרת מסכים אחרת נתון של 12,000 שעות. זה מספיק ל-7 שעות ביום, למשך פחות מ-5 שנים. זה כבר נתון שלא הכי נעים לשמוע, אני חייב להודות. אני הייתי בטוח שהסמסונג מסך מצויין אבל הנתון הזה (והעדר השקיפות סביבו) קצת מעוררים חשש....
נראה לך שחברה ברמה של סמסונג תייצר מסכים שיחזיקו פחות מ5 שנים ? נו באמת........
אני מציע לשלוח את מר רן לוי למצרים. יש שמועות שמחפשים שם מנהיג חדש...
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

קרא שנית את ההודעה שלי. בשום מקום לא טענתי שמישהו מחפש מסך שיחזיק 40 שנה.dor8 כתב:וואו.... איזה נתון משגע.... אני בטוח שזה צריך להיות השיקול המרכזי למי שקונה מסך ! הרי כולנו מחפשים מסךTrip כתב: בעוד Panasonic ממזמן מצהירות על אורך חיים של 100,000 שעות (מספיק ל-7 שעות ביום, למשך 39 שנים...), בסמסונג הנתון לא ממש מפורסם....
שישרת אותנו בנאמנות 40 שנה...... אגב אתה מכיר מישהו נורמלי שלא החליף מסך טלוויזיה בפרק זמן כזה ??
...
אני לא מכיר שרשורים בנושא הכתבה ההיא של רן לוי, אבל אני אחפש אותם.
אמינות היא כן שיקול מרכזי, לכולנו. מסך שמיועד להחזיק מאה אלף שעות כנראה מכיל רכיבים אמינים יותר ממסך שאמור לעבוד 12,000 שעות. סטטיסטית, המסך השני יתקלקל קודם. יכול להיות שזה יקרה אחרי 3 שנות פעילות ויכול להיות שאחרי 7 שנים (או פשוט 5 שנים בממוצע). זה משהו שחייבים להתחשב בו כשקונים מסך וכשחושבים על אחריות.