אהלן,
רכשתי לא מזמן את הרסיבר ואיתו הבאתי תחנת כח לא קטנה עם מיישר זרם רציני
השאלה שלי היא האם מעבר הזרם וההמרה למתח הישראלי אמורה להשפיע על השמיעה , בהנחה שהממיר הוא HEAVY DUTY.?
בנוסף יש לי מערכת רמקולים של JBL לקולנוע ביתי וחוץ מזה רמקולים קדמיים מפלצתיים של INFINITY דגם BETA 50. האם עדיף לי להשתמש בשתי המערכות בנפרד כלומר לחבר את הקדמיים של אינפיניטי לשמיעת לסטריאו ואת ה-JBL כולל הקדמיים שלה לקולנוע ביתי ? או אולי לשלב את הכל ביחד?
שאלות לגבי רסיבר מארה"ב HARMAN CARDON AVR 525
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. שאלה בעייתית. הנושא הזה שנוי במחלוקת.
יש הטוענים שכל שנאי כזה משפיע בצורה זו או אחרת על הסאונד. יש שאומרים שאם הוא תקין ומתאים מבחינת הספקים אז לא תשמע שום הבדל.
2. תחבר את הגדולים בתור קידמיים ואת השאר בתור השאר.
אל תשים גם סטלייט וגם רצפתי במקביל.
יש הטוענים שכל שנאי כזה משפיע בצורה זו או אחרת על הסאונד. יש שאומרים שאם הוא תקין ומתאים מבחינת הספקים אז לא תשמע שום הבדל.
2. תחבר את הגדולים בתור קידמיים ואת השאר בתור השאר.
אל תשים גם סטלייט וגם רצפתי במקביל.
תודה.
הכוונה שבמקום הקדמיים של הסטליט לשים את הרצפתיים?
חוץ מזה ישנה אופציה נוספת להשתמש ברסיבר כ PREAMP ולחבר אליו מגבר או רסיבר רק לסטריאו(יש לי עןד HARMAN KARDON ישן יותר למטרה זו) ואז לחבר אליו את הרצפתיים ואת כל הסטליטים להשאיר ברסיבר המתקדם יותר, אפשרי או שאני סתם מקשקש?
הכוונה שבמקום הקדמיים של הסטליט לשים את הרצפתיים?
חוץ מזה ישנה אופציה נוספת להשתמש ברסיבר כ PREAMP ולחבר אליו מגבר או רסיבר רק לסטריאו(יש לי עןד HARMAN KARDON ישן יותר למטרה זו) ואז לחבר אליו את הרצפתיים ואת כל הסטליטים להשאיר ברסיבר המתקדם יותר, אפשרי או שאני סתם מקשקש?
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
אתה צריך ממיר שהוא שנאי ולא מבוסס על רכיב מיתוג, אתה יכול להעלות תמונה שלו?pinlopi כתב:אהלן,
רכשתי לא מזמן את הרסיבר ואיתו הבאתי תחנת כח לא קטנה עם מיישר זרם רציני
השאלה שלי היא האם מעבר הזרם וההמרה למתח הישראלי אמורה להשפיע על השמיעה , בהנחה שהממיר הוא HEAVY DUTY.?...
ממיר שמבוסס על רכיב ממותג מיועד למוצרים עם גוף חימום (מיבש שיער, קומקום וכו), ועלול לגרום נזק לרסיבר.
בנוסף, ההספק שהוא מסוגל לתת צריך להיות גבוה יותר מההספק המקסימלי שהרסיבר צורך.
שמוליק ו.