התחדשתי!! השתדרגתי בפרוססור + מגבר (Y)

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
itay123 פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #1 

לצערי יצא קצת ארוך...מקווה שתהיו סבלניים... :oops:

טוב, אותי אפשר להגדיר the man by the hour ז"א אני הולך תמיד לפי האינסטינקים שלי, דילים ואטרקציות למינהם ש"נופלות" לעברי/דרכי. :lol:
אצלי שדרוג המערכת הוא מאוד תקופתי, אם זה התחדשות של רמקולים המובילים להתחדשות ושידוח הגברה חדשה, עד לכבלים חדשים או ציוד נילווה אחר באותה ה"נגלה".
אמנם אנחנו (אנוכי) בעלי תחביב לא זול במיוחד...ואצלי לפחות, תמיד ישנה החשיבה value for my money כאשר אני לפני סגירת עסקה (בכלל בחיים), תמיד אני בודק את האופציות שמסביב, לא תמיד המחיר מספק תמריץ או ש-רכשת מוצר אמין ומרהיב-אלא השילוב הנכון בזמן הנכון וכמובן במחיר הנכון, אמנם תמיד הייתי אדם השואף לשלמות אך לצערי תכונה זו ככל שהיא חיובית, דידקטית ונחרצת היא גם חסרון אם מסתכלים על היבטים "של מעבר". :roll:

אתם יודעים אך זה מתחיל, "בוקר טוב, טוב משהו חסר אצלי במערכת (ובראש) זה דורש שדרוג התייחסותי", אצלי זה הולך,"ציפור קטנה לחשה לי"...כאשר מוצר X מוצע למכירה במחיר ודיל אטרקטיבי אז כדי לבדוק זאת אצלי.
כמו כן נחתה עלי ההזדמנות מבחינתי "לשחק אותה"...ולהתחדש ב-

א. הגברה רב ערוצית (Y)
ב. פרה-פרוססור ייעודי (Y)

נתחיל ב-התחדשות סעיף א :
ההגברה:
התגלגלו אצלי הרבה הגברות למינהם, אם זה, Classe, Gamut, Sunfire, QUAD, B&K, ATI, ADA, aouiolab,
ANTHEM, Rotel, Adcom, nad, SONY, XINDAX ועוד...וכמובן הגברות של "ספינות דגל" למינהם...
ישנם איכותיים במיוחד, וישנם פחות.
התגנבה לאוזניי על אפשרות לשדרוג ההגברה הרב ערוצית (ADA) ממכר טוב, לאחר שאותו מכר "כבר חשב שהגיע
לנחלה-והתעוררה בו מחלת השדרגת" והחליט כי הוא הולך על הגברה עתירת כוח (מינימום 300 וואט לערוץ בק"ב-בעל חלל ייעודי גדול מעל 30 מ"ר)
מצד שני הוא ידע שהוא "יפסיד" איכות מוזיקלית-נעימה וחמה בקולנוע ביתי כאשר ייותר על שלו הנוכחי..
אם כן, החליט שעתה זה הזמן ופה אני נכנס לתמונה.
ההגברה המדוברת הינה tag mclaren 100x5r, אני מודה הגברה וחברה שפחות שמעתי עליה והיא שייכת לתחום ה-"הייאנד האקזוטי יותר" (אילו שלא במיינסטרים)...אמנם מביקורת לביקורת ושעורי הבית שעשיתי לפני שאפילו התחלנו לדבר, התגלה כמה יש לי "הימור בטוח"...רק מלראות ולהבין כיצד המכשיר הזה בנוי פשוט מתאהבים בו, כמו כן, ההגברה בנויה כ-5 מנובובלוקים מופרדים לחלוטין עם 5 שנאים טרודיאליים מופרדים לחלוטין!!, הערוצים מתיישבים בצורה אופקית וכגריד זה לצד זה, כל כבל/כרטיס/שנאי/מחברים בנוי בהפרדה טוטלית למניעת "רעשי רקע למינהם, החברה מסתבר שהיא חברה מאוד איכותית ואקסלוסיבית ופרט שלא ידעתי הוא ש-aoudiolab היא חברה בת ומסופסדת ע"י tag mclaren . תג מחירו של המגבר למי שרוצה קצת פירוט כלכלי וכמה הגברה זו שווה (עדיין-המגבר בן 4 שנים לערך) נע בין 5000-6000$..כאשר היה
נמכר בארץ כ-38,000 ש"ח.

אם עוד היה ספק לאיכות ההגברה לקחתי אותה אלי לביתי (כבד, כבד מעל 40 ק"ג), שידכתי אותו ישירות לפיוניר 81, (אל הערוצים הקדמיים, סנטר ואחוריים)...במצב הכי FLAT שניתן בפיוניר וכמובן במצב analoge PURE DIRECT,קיבלתי תוצאה שהצליחה לתלוש לי את הלסת מהמקום-מוזיקה, חמה/נעימה, מפורטת (וואי וואי כמה מפורטת), במה מדהימה ומפוקסת...מה שהראה לי כמה כיול אקוסטי הוא מיועד עבור רכיבים פחות איכותיים או רכיבים שלא עובדים בסנירגיה מתאימה או כמובן חלל סופר בעייתי (אמנם שלי לא רחוק מהסוגיה השלישית) ואם זאת ב-pre של פיוניר 81, ללא שום כיול וללא שום התערבות חיצונית במצב הכי FLAT התוצאות היו מעלפות!!
זה הראה לי כמה ההגברה ברשותי היא לא פחות מ-state of the art, הבהירות שהייתה לפיוניר נעלמה לחלוטין, הסאונד הפך לבשרני, צלול, ומאוד מאוד מאוד מוזיקלי ונעים. :P
עם כל ה-"100 וואט" לערוץ ב-8 אום ה-tag mclaren הצליח להרים, לדחוף ולהניע את ה-B&W 801 S3 "לא רחוק מהלקסמן"...אמנם הלקסמן הוא "עב בשר ובעל תמונה תלת מימדית מהמשובחים ביותר שאוזניי התפתו לשמוע"...ה-tag mclaren מולו, הוא יותר "בריטי מנומס ועדין". :wink:
כמו כן ה-ADA שהיה ברשותי (שהיה נהדר בדינאמיקה עבור קולנוע-בתכני מוזיקה הוא בהחלט היה "לא זה") טס למכירה באותוהיום(ואף נרכש באותו היום).
נתתי OK לבעל ה-tag mclaren 100x5r עוד לפני ששיחררתי את ה-ADA וגייסתי חמישית מהסכום.
בקשתי הלוואה מהבנק ויצאתי לדרך... :D

נמשיך לסעיף ב :
הפרוססור:
אמנם ציפיתי לשדרג את ה-81 בסביבות חודש אפריל כאשר משתחרר לי איזו השתלמות, אבל ניראה שמחלת השדרגת תקפה אותי מראש.

לא הספקתי להנות מהשילוב של ה-81 עם ה-tag mclaren 100x5r, פונה אלי חבר פורום יקר, שהתחדש גם הוא
בפרוססור ייעודי של INTEGRA DHC 80.2 לפני כשבוע ימים בלבד(לתוהים - לא יואב הנכבד istarmini)
ה-INTEGRA 80.2 הינו האח הגדול של הפרוססור של ONKYO 5508 ובעצם הפרוססור הכי איכותי, מושקע ועדכני (flagship) שיצא מבית ONKYO INTEGRA. (עם MSRP שיצא באוקטובר העומד על 2800$ לגרסת הפרוססור ו- 2400$ לגרסת הרסיבר).המחיר היה ללא תחרות במיוחד ה-value שמקבלים עבורו.

אותו חבר פורום בעל מערכת פנומנאלית שאותה לא אנציח מתוך התחשבות לפרטיותו, מה שאוכל לומר שהיא בין המערכות הקולנוע המושקעות ביותר שיצא לי להיתקל.
כמו כן, גם את המוצר שלו ה-integra החליט (ובצדק) להביא מארה"ב במחיר אטרקטיבי, עם זאת השתמש לפני ב-פרוססור הייאנד מטורף וסופר איכותי אך מדור קודם - ללא HD כלל), לאחר השוואה שערך בין שני המוצרים עמדו בד בבד, כאשר הייתה נטיה בקולנוע לכיוון האינטגרה ובמוזיקה לכיוון הפרוססור האיכותי (שעלה כ-6000$), עם זאת הדגם שמחליף את דגמו שלו יצא לשוק ובהזדמנות אטרקטיבית החליט כי הוא מעוניין יהיה יותר לשדרג את הפרוססור האיכותי לדגם שהחליף אותו (כ-8000$), כמו כן החליט להוציא למכירה את שני הפרוססורים, כאשר האינטגרה חדש בקופסא. כמו כן באותה שיחת הטלפון שקבלתי התנוסס ונמרח בפניי חיוך מאוזן לאוזן עם שלוליות של ריר במיוחד למחיר הסופר אטרקטיבי שקבלתי..התשובה הייתה כמובן חיובית אין ספק ובאותו היום פירסמתי והקפצתי שוב את מכירת ה-81 במחיר אטרקטיבי ובאותו הערב כבר הרסיבר נמכר.
זהו-הכסף ביידי, עם עוד השלמה, אמרתי נו מתי הפרוססור יועיל בטובו לנחות פה אצלי...
אם היה עוד ספק, עשיתי שעורי בית על האינטגרה ופשוט נפלתי מכמות הפיטשרים שהוא כלול בתוכו כגון:
(יואב היה צנוע כשהציג את המפלצת הזו... 8) )

* 8 כניסות 3D-Ready HDMI 1.4a , ו-2 יציאות (כמות בהחלט מכובדת של כניסות ופתרון מצויין לאילו בעלי מס' לא קטן

של מקורות-אני מכיר אדם שיש לו כ-7 מקורות והוא נאלץ לעבוד עם ממתג חיצוני - לי אישית יש 3 אבל אי אפשר לדעת...היד

עוד נטויה - וכשאשדרג את המקרן נניח בסוף השנה כניראה כבר ארכוש מקרן 3D)

* 9.2 ערוצים עם FRONT HIGH ו-WIDE כולל קליברציה וניגון בכל הפורמטים. (באיזה שלב אולי אכין הכנה ואוסיף זוג

רמקולים)

* תמיכת עיבוד הווידאו הכי מתקדם HQV Reon-VX processing כולל אפסקלינג ל-1080P/24 לכל מקור קיים ו-full

ISFccc Certified Calibration Controls to support individual color calibration for all video

inputs.

* Audyssey MultEQ XT32 כוללSUB EQ HT מערכת כיול מתוחכמת לכיוון ושידוח שני סאבים לחידות ומצב

אופטימלי.

* Audyssey MultEQ XT32 PRO READY הכנה לשדרוג מערכת הכיול למערכת המקצועית ביותר של חברת

Audyssey, שעלותה כ-600$ נוספים הכולל דיסק תוכנה להפעלה, ומיקרופון מיקצועי.

* מצב שמע Audyssey DSX ו-Audyssey Dynamic Volume ו-Dynamic EQ לשליטה נוספת על דינאמיקת

הסאונד - מזכיר את ה-X CURVE אצל פיוניר רק יותר מתוחכם וחכם ו-קבלת פירוט ועושר גם בווליום נמוך...

* טיפול אקוסטי החל מ-25hz עד 16Khz (כ-15 מצבי שינוי באינטגרה מול 9 בפיוניר למשל)

* THX ULTRA 2 PLUS וקליברציה מלאה.

* 192Khz/32Bit Audio DAC לכל 9 הערוצים וכמובן 32Bit DSP Chip for Advanced Processing
ועוד ועוד ועוד...לא חסר....

אני חייב לציין שהרכישה הייתה "עיוורת"..ואני בדר"כ כשאני לוקח מוצר בסדר גודל זה, אני בודק תחילה בחנות ומשווה ואף לוקח אלי לביתי ובודק פיזית בתנאיי...
המחיר של האינטגרה שאותו מכר הציע בהחלט שיחק תפקיד (מתחת למחצית ממחירו בארץ)...
לפרוטוקול שני המתחרים/חברות שעניינו אותי בעיקר הם ה-PIONEER SC-LX83 ו-ONKYO 5508/5008...שקראתי עליהם רבות ובהחלט ההתרשמות הייתה לטובה, לטעמי כיום הם המובילים, YAMAHA 3067 כמה שהוא בהחלט ניראה איכותי ובעל ביקורות מצוינות ברשת, עדיין לטעמי נחות יותר בכל פרמטר מהפיוניר והאונקיו...(במיוחד מהאונקיו).

את ה-83 שמעתי והשוואתי מול ה-81 שהיה באמתכתי, ההבדלים בהחלט נשמעו נקודתית במיוחד בדינאמיקה של הסאונד הכללי, אך התוצאה והאווירה הכללית הם לא של שדרוג שירגיש כ-שדרוג! אלא ירגיש "עליתי ברמה וטו לא" ההגברה בפיוניר (יש האוהבים ואף מעריכים את טכנולגית ההגברה הדיגיטלית ICE לי אישית היא צורמת אגרסיבית וללא fell בכלל, וכמובן לי אישית הגברה חיצונית משובחת יכולה לקחת את הפרוססור למקומות אחרים לגמרי...) בכל אופן ההגברה בין ה-81 ל-83 בהשוואה ישירה נשמעה לי כמעט זהה ל-81(אמנם השעה כבר הייתה מאוחרת אך בכל זאת הצלחתי לזהות כמה וכמה ניואנסים לטובת ה-83 עם צלילות בולטת יותר ונעימה יותר - גם הפרוססור במצב flat ללא התערבות ובמיוחד עם ההתערבות ה-high bit 32, הפסקול של AVATAR ב-HDmaster היה נשמע דינאמי יותר, במיוחד בתחום התחתון אבל באחוזים בודדים ולא באופן קיצוני שיצדיק שדרוג, כולל הקדם שכאמור וכניראה בעזרת ההגברה שהייתה צלולה יותר מה-81, הייתה עדיפות ל-83 אבל הרגשתי אישית שאני מחפש שינויים ולא מצליח כ"כ לשמוע בפועל ואף משכנע עצמי, אך כאמור אציין (למתלבטים) שישנם שינויים לטובת ה-83 אך כמו שאמרתי...המחיר לא מצדיק...שוב הכל לדעתי האישית. (מקווה שאני לא מתחיל מלחמת עולם, זו דעתי בלבד-אם וכאשר הייתי בוחר בו-ויכלתי להשיג את ה-83 במחיר מצוין
פה בארץ בשביל הפרוטוקול).

ה-5008 של אונקיו הרגיש כמו "ריענון בהחלט"...ולאחר ביקורות שקראתי עליו וכמובן כשערכו השוואות בינו לבין מתחרים אחרים הוא בהחלט ה-value לכסף מבחינתי ללא תחרות...(כמובן בחו"ל)
וכמובן הפרוססור הייעודי של אונקיו 5508 שכאמור בנוי יותר טוב מגרסת הרסיבר (5008) עם תחושה של סוס מנצח.

מכיוון שאני עובד עם הגברה חיצונית, כיוון של פרוססור ייעודי הוא הרבה יותר טבעי ונכון מאשר רסיבר עם הגברה לא מנוצלת, וכמובן איכות הבנייה של פרוססורים ייעודיים, איכות המחברים, איכות ה-pre-out היא שונה בתכליתה מרסיברים, ונחשבת להרבה יותר איכותית-ז"א הכיוון היה עתה לכיוון ה-5508 (לאחר שפסלתי את ה-83 וההעדפה שונתה לפרוססור ייעודי כגון ה-5508) עד שנחתה עלי ההזדמנות להביא את הדגם המשופר יותר של אינטגרה.
(לצערי פרוססורים הייאנד איכותיים במיוחד כגון: THETA או ANTHEM או CLASSE או SUNFIRE עולים לצרכן הון!!

הפתרון הנכון ביותר לקבל את מלא האיכויות, פורמטים, התקדמות במחיר שפוי היה פרוססור של איטגרה/אונקיו.
האינטגרה 80.2 כפרה-פרוססור ייעודי ובכלל כחברה INTEGRA משקיעה ומטפחת את מוצריה ומביאה אותם ל-levels גבוהים יותר ולהיי-אנד אמיתי (מניסיון עם ציוד אינטגרה ובעל נגן (וותיק) RDV-1.1 שעלה הון (כ-4500$) בתקופתו שכיום משמש כ-DAC איכותי ביותר ) ה-80.2 בגרסת הפרוססור נחשב ברמה גבוהה יותר מגרסת ה-5508 של ONKYO וכמובן כולל את ה- Audyssey MultEQ XT32 PRO READY המאפשר התחברות והתעדכנות עם תוכנת Audyssey MultEQ XT32 PROובעזרתהניתן להגיע לרמה הכי אופטימלית עם 32 אזורי מדידה!! ופירוט וכיול קליברציה מטורפים עם אין ספור פרמטרים לקבלת "שלמות". וזה גן-עדן עבורי כמובן...בתור אדם שבהחלט ניזון מההתעסקות ויצירת הסאונד האופטימלי במיוחד בחלל כשלי...אשר בעל אקוסטיקה רעועה...

ללא היסוס, וספירת הדקות עד קבלת הפרוססור, המתנתי בסבלנות עד שייתאפשר לנו להיפגש, וכמובן להתרשם.
ראשית כל,
"טוב לחזור לפרוססור ייעודי"... (Y) (Y)
וכמו רבים אחרים, זו תחושה טובה שאתה "מעודכן" עם כל מה שיש היום בחוץ להציע מבחינה טכנולוגית.
את ההתנסות שלי עם הפרוססור ארשום במועד אחד, מכיוון שההתרשמות אצלי היא מאוד נקודתית ודורשת התייחסות, מה שכן בחיבור ראשוני...ללא כיול במצב ה-DIRECT של המכשיר בשילוב ההגברה הנוכחית, העליונות הסופר איכותית על ה-81 (ועוד כשהיה מכויל בזמנו ותואם לסביבתו) בהחלט נשמע במרחב, מהזמן שנותר לי שמעתי ראשית את הדו-ערוצי וזה היה נשמע לי מצויין האווירה והתחושה בהחלט העלתה לי חיוך שובב על השפתיים ותחושת "מנצח"...
כאמור, עדיין לא הייתה לי ההזדמנות לשמוע ל-SETUP כראוי...נעדכן בהמשך... (Y)
שופופו על הבנייה
 שופופו על הבנייה
נערך לאחרונה על ידי itay123 ב 16/01/2011 18:27, נערך פעם 1 בסך הכל.

itay123 פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

וכמובן הפרוססור של אינטגרה

שליחה #2 

INTEGRA DHC 80.2
חבילה הגיעה
 חבילה הגיעה
מפלץ לא קטן
 מפלץ לא קטן
ההגברה והפרוססור בעבודה
 ההגברה והפרוססור בעבודה

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17930
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

תתחדש גיסנו

שליחה #3 

ללא ספק לגבי הפרוססור שחקת אותה .(לפחות יהיה לך עכשיו OSD מה שלא היה לא ב 81 לא ב 82 וגם אין ב 83 . :( )

את ההגברה אני לא מכיר(את החברה ודאי וודאי שאני מכיר)רק אומר שהיא לא היחידה שעושה שימוש במודולי הגברה נפרדים לחלוטין . ראה ערך בריסטון למשל :lol: שאפילו חזק יותר מבחינת עוצמה.

תתחדש ותהנה (Y) (f)
נערך לאחרונה על ידי istarmini ב 16/01/2011 18:54, נערך פעם 1 בסך הכל.

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #4 

מברוק איתי תתחדש ותהנה (f)

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #5 

תתחדש ותהנה (Y)

אני תמיד אומר שבשירשור כזה לא מנומס לומר יותר מזה אבל מכיוון שאתה שדרגן מקצועי ואתה מחליף ציוד כמו שאתה מחליף גרביים, ארשה לעצמי הפעם להעיר לך על דבר אחד:

ההגברה שקנית לחלוטין לא מתאימה לרמקולים שלך. חבל שלא בדקת זאת היטב קודם. הרמקולים שלך אוהבים ונשמעים הכי טוב עם הגברת "היי-קורנט" המגבר שלך, לא רק זה שחלש יסית בכמות הוואטים שהוא מוציא לערוץ ב-8 אום (100W) אלא נופל נפילה תלולה ככל שהעכבה יורדת. שים לב לנתונים:

http://www.iaguk.co.uk/tag/100x5R_specs.htm

120W כח דינמי לערוץ ב-8 אום ורק 160W ב-4 אום ו-190W ב-2 אום ורק לתקופות קצרות. היום מגבר 120W בינוני אמור לתת 180W ב-4 אום מבלי לעפעף ואני מדבר על הגברת מיד לבל. מגבר היי-קורנט איכותי של 120W ב-4 אום אמור לתת 240W ב-4 אום.

בקיצור, אולי החלפת למגבר איכותי בסאונד אבל מגבר שמתאים לרמקולים נצילים ולא לאגוזים קשים לפיצוי כמו B&W שאוהבים לרדת עד 2.5 אום ולא לתקופות קצרות.......

מציע לך בחום להחליף בחזרה למגבר הקודם שלך (ה-ADA) הוא מתאים לך הרבה יותר.

אני כבר יודע את התשובה שתגיע "המגבר הזה נשמע מדהים - פירוט, שקיפות, במה , הרבה יותר טוב ממה שהיה לי קודם...." את הטקסט הזה אני שומע עם כל שידרוג שלך - שידרוג שמחזיק מעמד במקרה הטוב שלושה חודשים........

אני כותב זאת כי איעץ לך לכתוב פה מה שאתה רוצה אבל בשקט, בדוק את עצמך טוב, טוב - לא אני המצאתי ש-B&W צמאים לזרם. זו עובדה.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

oriberko
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 403
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #6 

אני מעריך את יכולתך לקיים חיי נישואין תקינים (?) שכהמחלה במצב כה מתקדם.

אצלי זה היה נגמר בגירושין :wink:

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #7 

danlior כתב:תתחדש ותהנה (Y)

אני תמיד אומר שבשירשור כזה לא מנומס לומר יותר מזה אבל מכיוון שאתה שדרגן מקצועי ואתה מחליף ציוד כמו שאתה מחליף גרביים, ארשה לעצמי הפעם להעיר לך על דבר אחד:

ההגברה שקנית לחלוטין לא מתאימה לרמקולים שלך. חבל שלא בדקת זאת היטב קודם. הרמקולים שלך אוהבים ונשמעים הכי טוב עם הגברת "היי-קורנט" המגבר שלך, לא רק זה שחלש יסית בכמות הוואטים שהוא מוציא לערוץ ב-8 אום (100W) אלא נופל נפילה תלולה ככל שהעכבה יורדת. שים לב לנתונים:

120W כח דינמי לערוץ ב-8 אום ורק 160W ב-4 אום ו-190W ב-2 אום ורק לתקופות קצרות. היום מגבר 120W בינוני אמור לתת 180W ב-4 אום מבלי לעפעף ואני מדבר על הגברת מיד לבל. מגבר היי-קורנט איכותי של 120W ב-4 אום אמור לתת 240W ב-4 אום.

בקיצור, אולי החלפת למגבר איכותי בסאונד אבל מגבר שמתאים לרמקולים נצילים ולא לאגוזים קשים לפיצוי כמו B&W שאוהבים לרדת עד 2.5 אום ולא לתקופות קצרות.......

אני כבר יודע את התשובה שתגיע "המגבר הזה נשמע מדהים - פירוט, שקיפות, במה , הרבה יותר טוב ממה שהיה לי קודם...." את הטקסט הזה אני שומע עם כל שידרוג שלך - שידרוג שמחזיק מעמד במקרה הטוב שלושה חודשים........

אני כותב זאת כי איעץ לך לכתוב פה מה שאתה רוצה אבל בשקט, בדוק את עצמך טוב, טוב - לא אני המצאתי ש-B&W צמאים לזרם. זו עובדה.
...
רגע רגע אבל עד כמה שידוע לי את ה B&W הוא דוחף בכלל עם הלקסמן . המגבר שקנה מיועד לסנטר והסראונד .

או שאני בבלבול מסחרר? :roll:

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #8 

istarmini

אני הבנתי שגם הלקסמן הוקרב למטרה. אם לא, אז עבור לדחוף רק סנטר ואחוריים המגבר הזה אחלה!

רק במקרה זה להגדיר את הסנטר כ-SMALL ואז המגבר יוכל להתמודד איתו.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #9 

danlior כתב:istarmini

אני הבנתי שגם הלקסמן הוקרב למטרה. אם לא, אז עבור לדחוף רק סנטר ואחוריים המגבר הזה אחלה!

...
הלקסמן ממה שאני יודע (אולי אני לא יודע גם יכול להיות :lol: ) נמצא באותו מקום ודוחף את הקידמיים. הרי יש לו 7.1 אז איך יכול להיות שהלקסמן "הוקרב"? בחשבון פשוט יש לו חוסר בשני ערוצי הגברה

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #10 

istarmini כתב:
danlior כתב:istarmini

...
הלקסמן ממה שאני יודע (אולי אני לא יודע גם יכול להיות :lol: ) נמצא באותו מקום ודוחף את הקידמיים. הרי יש לו 7.1 אז איך יכול להיות שהלקסמן "הוקרב"? בחשבון פשוט יש לו חוסר בשני ערוצי הגברה
...
זה מה שהוא כתב:
עם כל ה-"100 וואט" לערוץ ב-8 אום ה-tag mclaren הצליח להרים, לדחוף ולהניע את ה-B&W 801 S3 "לא רחוק מהלקסמן"...אמנם הלקסמן הוא "עב בשר ובעל תמונה תלת מימדית מהמשובחים ביותר שאוזניי התפתו לשמוע"...ה-tag mclaren מולו, הוא יותר "בריטי מנומס ועדין".
...
מזה הנחתי שהוא החליף אותו. שוב, אם לא, אז עבור סנטר שמוגדר כ-SMALL ואחוריים המגבר הזה אחלה. גם אם "בריטי מנומס ועדין" לא הכי מתאים לק"ב.

ביננו, גם הלאקסמן עוד מעט בן 40. בצבא הוא כבר עוד מעט היה יוצא לפנסיה.

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #11 

איתי ,

תתחדש ותהנה מהציוד המדהים הזה ! (Y)
אין ספק שאתה אחד האודיופילים הגדולים ביותר בפורום.

itay123 פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

Re: תתחדש גיסנו

שליחה #12 

istarmini כתב:ללא ספק לגבי הפרוססור שחקת אותה .(לפחות יהיה לך עכשיו OSD מה שלא היה לא ב 81 לא ב 82 וגם אין ב 83 . :( )

את ההגברה אני לא מכיר(את החברה ודאי וודאי שאני מכיר)רק אומר שהיא לא היחידה שעושה שימוש במודולי הגברה נפרדים לחלוטין . ראה ערך בריסטון למשל :lol: שאפילו חזק יותר מבחינת עוצמה.

תתחדש ותהנה (Y) (f)
...
תודה, תודה...יואב...
הרבה בזכותך :wink: ...

itay123 פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #13 

danlior כתב:תתחדש ותהנה (Y)

...
תודה דני... (f)

אכן אתה צודק זו לא "ההגברה" עבור ה-801...

עם זאת אני כמובן עם הלקסמן 6000... (Y)
(הוא ממש לא "הוקרב"...ולא קרוב לכך... 8) )

הטאג מקלרן חיברתי ל-801 כשבדקתי אותו אצלי עם ה-LX81 (ה-6000 חיכה בצד והמתין כדי לחזור לכס המלכות :wink: )
...ואכן...נפלתי...
המגבר הזה מאוד נעים לאוזניים (במיוחד בהשוואה ל-ADA)...
אמנם הוא 100 וואט על הנייר, אבל וא מזיז יפה מאוד את ה-801..הבאס נקי, מפורט ועמוק מאוד היוצא מה-801...
מאוד עדין ומנומס...לא אגרסיבי ו"עצבני" כמו ה-ADA...(שהוא מצויין עבור קולנוע אבל במוזיקה כפי שאמרתי הוא נופל)...

ה-81 הפך לאונקיו 8) , בשידוח להגברה של הטאג (בקלנוע בעיקר)...
הסאונד הפך לבשרני, עשיר ומלא..ומאוד "חם"...

ה-6000 מעניק לסטיראו במיוחד עם שידוח של הפרה באינטגרה...סטיראו מבחינתי כרגע.. top of the line...
(במיחד עבור הכסף)... (Y)

כבר זה חודשים (עוד לפני שאיציק התחיל את "מנית ה-83" 8) ) לשדרג את ה-81 לפרוססור ייעודי...אמנם פרוססורים ייעודים של חברות ה"וולטרה הייאנד"...הם מחוררים את הכיסים וזה לא היה גם בפנטזיה נכנס לתקציב שהקצבתי (שגם ממנו חרגתי)...

מה שאני אוהב באינטגרה שהוא נשמע "מצויין" ללא כיול כלל - וואי וואי וואי מה יהיה לאחר שאכייל אותו...
עוד לא התחלתי אפילו להנות ולדגדג למכשיר...
נערך לאחרונה על ידי itay123 ב 16/01/2011 19:40, נערך פעם 1 בסך הכל.

itay123 פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #14 

dor8 כתב:איתי ,

תתחדש ותהנה מהציוד המדהים הזה ! (Y)
אין ספק שאתה אחד האודיופילים הגדולים ביותר בפורום.
...
(f)
(Y)

itay123 פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #15 

LiorDrZ כתב:מברוק איתי תתחדש ותהנה (f)
...
תודה לכולם (f)

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3438
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 220 פעמים

שליחה #16 

תתחדש ותהנה.
....

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #17 

חתיכת פוסט, תתחדש :!:

sufgi123
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1396
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #18 

תתחדש (b)

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9616
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #19 

איתי ידידי תתחדש (b) שדרוג שלך זה שדרוג של כולנו.... :lol:
למרות שאני לא מבין גדול בכל מה שהסברת.....

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #20 

תתחדש ותהנה מכל השדרוג ..... אני מקווה שתהנה מהם כל רגע אפשרי . (Y) (b)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”