הישרדות עונה 22 - עם ראסל ובוסטון רוב
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
...ותודה לפ.....ג יס שהורידו את הסדרה...
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
טוב - נגמרה לה העונה - ונראה לי שגם האוהדים כאן נגמרו.
סיום מותח - לפחות עד הפרק האחרון שהיה דיי ברור מי הולך לזכות
ספוייילר
כמו שג'ף אמר - כנראה המשחק הכי מושלם שמישהו שיחק במהלך כל העונות!
ספוייילר
כמו שג'ף אמר - כנראה המשחק הכי מושלם שמישהו שיחק במהלך כל העונות!
- Yaron_M
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
Itay_Pollak כתב:טוב - נגמרה לה העונה - ונראה לי שגם האוהדים כאן נגמרו.
ספוייילר
כמו שג'ף אמר - כנראה המשחק הכי מושלם שמישהו שיחק במהלך כל העונות!...
לא לא, עדיין יש כאן אוהדים!
אחלה עונה בסה"כ
רוב באמת שיחק משחק מושלם ולמרות שהוא לא היה צריך את הנאום של דיוויד במועצה האחרונה, יש מצב שזה הביא לו עוד קול או שניים וכמעט סוויפ.
ראסל גמר אותי - "just keep my number..."
מעניין מי שני החוזרים בעונה הבאה - יש הימורים?
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
איזו עונה, איזה גמר. קודוס לפיליפ שהצליח לשבור שיאים ולריב עם המושבעים בנאום השכנוע שלו. איזה בן אדם שרוט ומצחיק.
עדיין העונה מבחינתי בסימן מתוק-מריר, וזאת בגלל שהשורד האהוב עלי, ראסל, הושפל והועף בבושת-פנים.
ירון - אני רוצה לראות את רופרט, את קואוץ', אוזי ו/או ראסל.
אני חושב שזה פורמט מנצח העונות האלה. גם פנים חדשות למשחק, וגם שני שורדים אהובים שחוזרים. מחכה בקוצר רוח לעונה הבאה.
ירון - אני רוצה לראות את רופרט, את קואוץ', אוזי ו/או ראסל.
אני חושב שזה פורמט מנצח העונות האלה. גם פנים חדשות למשחק, וגם שני שורדים אהובים שחוזרים. מחכה בקוצר רוח לעונה הבאה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אולי הסיני הזקן החביב ההוא?
בכל מקרה - הייתי בטוח שיסתבר לנו בנאום הסיכום - שפיליפ סתם שיחק אותה טמבל
ותאמת - דווקא בREunion הוא אמר משהו בסגנון - שככה הוא החליט לשחק בשביל שרוב יחשוב שכדאי לו למשוך אותו איתו.
עונה מעולה - באסה שצריך לחכות עכשיו הרבה עד שתגיע העונה הבאה
בכל מקרה - הייתי בטוח שיסתבר לנו בנאום הסיכום - שפיליפ סתם שיחק אותה טמבל
ותאמת - דווקא בREunion הוא אמר משהו בסגנון - שככה הוא החליט לשחק בשביל שרוב יחשוב שכדאי לו למשוך אותו איתו.
עונה מעולה - באסה שצריך לחכות עכשיו הרבה עד שתגיע העונה הבאה
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
עונה מדהימה! היה דמויות מעולות!
הרבה מהדמויות המוצלחות עפו בהתחלה ונשארנו עם דמויות סתם כמו נטלי ואמילי.
פיליפ פשוט ענק! ענק! הוא מסתובב עם נוצה ותחתונים ורודות מלוכלכות
מאוד שמחתי שהשבט של ראסל נמחק אחרי שהם זרקו את האתגר ההוא, מגיע להם.
רוב פשוט שחקן מעולה! יודע לנתח כל מצב , יודע לשמור לצידו את השחקנים הנכונים, פשוט אומנות!
הוא ידע לשפר את המשחק שלו מעונות קודמות ופשוט הגיע לשלמות
צריך לתת לו את התואר מאסטר בהישרדות.
העניין של הפורמט החדש של שתי שחקני עבר ואי הגלות...
אני די אוהב את זה , אבל מאוד חסר לי האתגרי פרסים (נטו פרסים ללא חסינות)
באתגרי פרסים בעיקר בסוף זה הצליח להוציא התפתחויות במשחק שלא היו נותנות דומיננטיות מוחלטת לקבוצה מסויימת.
הקינאה והמירמור של ההפסד מוציא מהשחקנים את המוטיבציה והתנגד ולשבור אסטרטגיות.
הרבה מהדמויות המוצלחות עפו בהתחלה ונשארנו עם דמויות סתם כמו נטלי ואמילי.
פיליפ פשוט ענק! ענק! הוא מסתובב עם נוצה ותחתונים ורודות מלוכלכות
מאוד שמחתי שהשבט של ראסל נמחק אחרי שהם זרקו את האתגר ההוא, מגיע להם.
רוב פשוט שחקן מעולה! יודע לנתח כל מצב , יודע לשמור לצידו את השחקנים הנכונים, פשוט אומנות!
הוא ידע לשפר את המשחק שלו מעונות קודמות ופשוט הגיע לשלמות
צריך לתת לו את התואר מאסטר בהישרדות.
העניין של הפורמט החדש של שתי שחקני עבר ואי הגלות...
אני די אוהב את זה , אבל מאוד חסר לי האתגרי פרסים (נטו פרסים ללא חסינות)
באתגרי פרסים בעיקר בסוף זה הצליח להוציא התפתחויות במשחק שלא היו נותנות דומיננטיות מוחלטת לקבוצה מסויימת.
הקינאה והמירמור של ההפסד מוציא מהשחקנים את המוטיבציה והתנגד ולשבור אסטרטגיות.
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
בסופו של דבר זו היתה עונה טובה, בעיקר בזכותו של רוב. הבחור באמת שיחק משחק מושלם.
כל הכבוד לדייוויד על ה"ביצים" לקום ולנער את המושבעים כדי שיצביעו למי שבאמת שיחק את המשחק הטוב ביותר. כל הזמן חששתי מהצבעות "דווקא" (כמו בעונות קודמות). למרות שרוב, תוך תכנון מדוקדק, דאג להביא איתו לגמר שני מתמודדים שפשוט אי אפשר להצדיק הצבעה עבורם...
לגבי העונה הבאה, הקונספט של שילוב שני ותיקים בתוך שבטים חדשים יכול להיות מעניין אבל מצד שני מאוד שברירי. קל מאוד לשבט חדש להרגיש מאויים על ידי השחקן הותיק ופשוט להעיף אותו כבר בתחילת המשחק (מקרה ראסל). הניצחון של רוב עכשיו רק יתרום לזה...
הקונספט של Redemption Island חביב, אבל אני חושב שצריך להסתפק בהחזרה אחת למשחק בזמן האיחוד. זה לא הוגן עבור המתמודדים שנשארו במשחק כאשר רגע לפני הגמר חוזר מתמודד.
כל הכבוד לדייוויד על ה"ביצים" לקום ולנער את המושבעים כדי שיצביעו למי שבאמת שיחק את המשחק הטוב ביותר. כל הזמן חששתי מהצבעות "דווקא" (כמו בעונות קודמות). למרות שרוב, תוך תכנון מדוקדק, דאג להביא איתו לגמר שני מתמודדים שפשוט אי אפשר להצדיק הצבעה עבורם...
לגבי העונה הבאה, הקונספט של שילוב שני ותיקים בתוך שבטים חדשים יכול להיות מעניין אבל מצד שני מאוד שברירי. קל מאוד לשבט חדש להרגיש מאויים על ידי השחקן הותיק ופשוט להעיף אותו כבר בתחילת המשחק (מקרה ראסל). הניצחון של רוב עכשיו רק יתרום לזה...
הקונספט של Redemption Island חביב, אבל אני חושב שצריך להסתפק בהחזרה אחת למשחק בזמן האיחוד. זה לא הוגן עבור המתמודדים שנשארו במשחק כאשר רגע לפני הגמר חוזר מתמודד.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

א. לגבי שחקני עבר - אני לא חושב שחוץ מבערך ראסל ורוב יש עוד שחקנים כ"כ חזקים ששיחקו ועלולים להפחיד
יותר נכון לומר - כל מי שהוא VILLAIN - יעוף דיי מהר. כל HERO יתקבל בברכה.
חוץ מזה - אין מה לומר - אם לחברה של רוב היה שכל, כשהם היו שישה הם היו מעיפים אותו.
ב. לגבי החזרה מהאי, אני חושב שהיה צריך יותר להחזיר אנשים. לא רק זה - לפני המיזוג - לשקול בכלל לתת למנצח - REWARD או האפשרות לבחור לאיזה שבט ללכת. - משהו בסגנון.
יותר נכון לומר - כל מי שהוא VILLAIN - יעוף דיי מהר. כל HERO יתקבל בברכה.
חוץ מזה - אין מה לומר - אם לחברה של רוב היה שכל, כשהם היו שישה הם היו מעיפים אותו.
ב. לגבי החזרה מהאי, אני חושב שהיה צריך יותר להחזיר אנשים. לא רק זה - לפני המיזוג - לשקול בכלל לתת למנצח - REWARD או האפשרות לבחור לאיזה שבט ללכת. - משהו בסגנון.
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
היתה עונה לא רעה אך העבודה שכבר בפרקים הראשונים היה ברור מי הולך לנצח (בטח אחרי שמצא גם את פסלון החסינות) פגעה מאוד בהנאה.
אם כל הכבוד למשחק המושלם של בוסטון העובדה שזכה בסופו של דבר היא שבמזל נבחר לשבט המתאים.
אין לי ספק שאם היה נופל בשבט השני היה מודח מהר מאוד כמו שהדיחו את ראסל.
מבחינתי ויתור על חסינות בכדי להדיח חבר שבט, גם כאשר מדובר באחד כמו ראסל, היא טעות חמורה ואני מאוד שמחתי שכל חברי השבט הזה הודחו ולא הגיעו לגמר (למרות שכל חברי השבט היו זוכים ראויים יותר מכל חבר שבט של בוסטון פרט אליו).
יש הרבה שחקנים שפשוט לא מבינים שברגע שאתה מגיע לאיחוד, אם אתה לא זוכה אז זה ממש לא משנה אם הייתי מקום שני או מקום שמיני (בטח אם אתה לא משאיר לעצמך שום סיכוי לזכות כמו שעשו כל חברי השישיה שהיה צריך להיות ברור להם שהם חייבים להיפתר מבוסטון כי אחרת לאף אחד מהם אין סיכוי לזכות).
אם כל הכבוד למשחק המושלם של בוסטון העובדה שזכה בסופו של דבר היא שבמזל נבחר לשבט המתאים.
אין לי ספק שאם היה נופל בשבט השני היה מודח מהר מאוד כמו שהדיחו את ראסל.
מבחינתי ויתור על חסינות בכדי להדיח חבר שבט, גם כאשר מדובר באחד כמו ראסל, היא טעות חמורה ואני מאוד שמחתי שכל חברי השבט הזה הודחו ולא הגיעו לגמר (למרות שכל חברי השבט היו זוכים ראויים יותר מכל חבר שבט של בוסטון פרט אליו).
יש הרבה שחקנים שפשוט לא מבינים שברגע שאתה מגיע לאיחוד, אם אתה לא זוכה אז זה ממש לא משנה אם הייתי מקום שני או מקום שמיני (בטח אם אתה לא משאיר לעצמך שום סיכוי לזכות כמו שעשו כל חברי השישיה שהיה צריך להיות ברור להם שהם חייבים להיפתר מבוסטון כי אחרת לאף אחד מהם אין סיכוי לזכות).
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
תאמת אני הופתעתי שבוסטון רוב אשכרה הצליח להמנע אפילו מנסיון הדחה בכל העונה, לא יאומן כמה כבשים היו בשבט שלו, הם שמרו אותו איתם בשביל מה בידיוק ? הם לא ראו הישרדות ? בכל אופן לא אקח ממנו משחק מעולה בעונה הזאת, כמו שאמרו כמעט על גבול הכת שהקים שם על מנת לשלוט במשחק, רק חבל שראסל יצא מוקדם מדי ולא ראינו אותם ראש בראש.
עדיין זו תוכנית הריאלטי הטובה בעולם מבחינתי.
עדיין זו תוכנית הריאלטי הטובה בעולם מבחינתי.
שי
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
זאב שמוביל כבשים טבח.
מדהים כמה דיסוננס היה בשבט הזה בין הידיעה הברורה שרוב מבצע עליהם מניפולציה לבין ההליכה העיוורת אחריו. כל אחד ואחת שם יצרו לעצמם רציונליזיה מטופשת משלהם... תוכנית הפסיכולוגיה הטובה בעולם.
מדהים כמה דיסוננס היה בשבט הזה בין הידיעה הברורה שרוב מבצע עליהם מניפולציה לבין ההליכה העיוורת אחריו. כל אחד ואחת שם יצרו לעצמם רציונליזיה מטופשת משלהם... תוכנית הפסיכולוגיה הטובה בעולם.
Enjoy the Silence
אי אפשר לקחת מרוב את המשחק הענק שלו אבל חייבים להודות שמול שבט קצת פחות מפגר שכלית הוא לא היה מגיע לגמר. כל החבר'ה שם ידעו שהוא יזכה בוודאות אם הוא מגיע לגמר אבל אף אחד לא עשה עם זה כלום. או שעשו לו ג'סטה כי הוא משחק כבר פעם רביעית או שההפקה בחרה שבט מושלם בשביל רוב.
אני מאד מצטער אבל לבחורה כמו נטלי, שלא עשתה כלום ושום דבר חוץ מלחבק את רוב בלילה כשקר, אין מקום בהשרדות. אפילו נטלי שזכתה בגמר מול ראסל לפני 3 עונות עשתה לפחות מהלך אחד.
עזבו שאף אחד לא ניסה לעשות מהלך מול רוב, אף אחד גם לא הוביל מהלך מול אף אחד אחר!!! פיליפ היה אולי השורד המעצבן בהסטורית השרדות והגיעה לו הדחה רק על זה שהוא עלה לכולם על העצבים. לא הייתה שום סיבה לחיות איתו כל הזמן הזה.
אם היה שם מישהו שבאמת חשב שלתת לרוב להוביל כל מהלך ומהלך במשחק, תוך כדי זה שרוב לא מלכלך את הידיים יותר מדי(הוא תמיד גרם לזה להיראות כאילו זאת החלטה של הברית ולא רק החלטה שלו, בניגוד לראסל למשל והוא שמר גם על יחסים טובים עם כולם) ותוך כדי זה שהוא היה איום לא פחות גדול משחקן ה-NFL בחסינויות, זה רק מראה עד כמה השבט הזה שבר שיאים בפיגור שכלי.
לסיכום, עם כל הכבוד(ויש כבוד), הרבה יותר מרשים לזכות מול שורדים אמיתיים ולא בובות. אם נסתכל על העונה הזאת של השרדות הישראלית(עונה מצויינת אגב לדעתי, סוף סוף), שימו לב כמה שורדים ברמה היו שם:
גב, גיורא, לולו, יונתן(הטעות של שניהם הייתה חוסר נסיון אבל הם עשו הרבה יותר מכל אחד אחר בהשדרות האמריקאית חוץ מרוב) ואפילו נטלי הספיקה לעשות מהלך או 2.
אני מאד מצטער אבל לבחורה כמו נטלי, שלא עשתה כלום ושום דבר חוץ מלחבק את רוב בלילה כשקר, אין מקום בהשרדות. אפילו נטלי שזכתה בגמר מול ראסל לפני 3 עונות עשתה לפחות מהלך אחד.
עזבו שאף אחד לא ניסה לעשות מהלך מול רוב, אף אחד גם לא הוביל מהלך מול אף אחד אחר!!! פיליפ היה אולי השורד המעצבן בהסטורית השרדות והגיעה לו הדחה רק על זה שהוא עלה לכולם על העצבים. לא הייתה שום סיבה לחיות איתו כל הזמן הזה.
אם היה שם מישהו שבאמת חשב שלתת לרוב להוביל כל מהלך ומהלך במשחק, תוך כדי זה שרוב לא מלכלך את הידיים יותר מדי(הוא תמיד גרם לזה להיראות כאילו זאת החלטה של הברית ולא רק החלטה שלו, בניגוד לראסל למשל והוא שמר גם על יחסים טובים עם כולם) ותוך כדי זה שהוא היה איום לא פחות גדול משחקן ה-NFL בחסינויות, זה רק מראה עד כמה השבט הזה שבר שיאים בפיגור שכלי.
לסיכום, עם כל הכבוד(ויש כבוד), הרבה יותר מרשים לזכות מול שורדים אמיתיים ולא בובות. אם נסתכל על העונה הזאת של השרדות הישראלית(עונה מצויינת אגב לדעתי, סוף סוף), שימו לב כמה שורדים ברמה היו שם:
גב, גיורא, לולו, יונתן(הטעות של שניהם הייתה חוסר נסיון אבל הם עשו הרבה יותר מכל אחד אחר בהשדרות האמריקאית חוץ מרוב) ואפילו נטלי הספיקה לעשות מהלך או 2.
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
sunny_jim כתב:אי אפשר לקחת מרוב את המשחק הענק שלו אבל חייבים להודות שמול שבט קצת פחות מפגר שכלית הוא לא היה מגיע לגמר. כל החבר'ה שם ידעו שהוא יזכה בוודאות אם הוא מגיע לגמר אבל אף אחד לא עשה עם זה כלום. או שעשו לו ג'סטה כי הוא משחק כבר פעם רביעית או שההפקה בחרה שבט מושלם בשביל רוב.
גב, גיורא, לולו, יונתן(הטעות של שניהם הייתה חוסר נסיון אבל הם עשו הרבה יותר מכל אחד אחר בהשדרות האמריקאית חוץ מרוב) ואפילו נטלי הספיקה לעשות מהלך או 2....
מה שאותי אכן מעצבן זה שרוב זכה ברוב מוחץ על משחק מלוכלך, בעוד שראסל בעונות הקודמות שיחק משחק ג-א-ו-נ-י ונקטל במועצת שבט האחרונה. גם ראסל שיחק מלוכלך, אך גם לו היה מגיע לזכות בגמר, ולא לסנדרה הזאת, שאני לא יכול לסבול.
יש הבדל גדול בין המשחק של ראסל למשחק של רוב. ראסל עשה את מה שעשה בכוחניות ובסוג של "רשע". הוא לא שם על אף אחד חוץ מהברית שלו והיה מוכן להתרברב ולירוק לאנשים בפרצוף. הזלזול שלו באחרים היה מופגן וההדחות שלו היו "ראוותניות". זה גרם לאנטגוניזם רב וקשה להצביע עבור אדם שפיתחת אליו שנאה תוך כדי משחק. בהתחלה חשבתי שראסל אכן השחקן המושלם אבל אם היו לו חלק מהתכונות של רוב הוא היה גם מצליח לזכות בהשרדות ולא רק להגיע לגמר.
הסיבה לכך שהמשחק של רוב לא מלוכלך, זה בגלל שההדחות שלו אומרות: שמע אחי, אין לי שום דבר נגדך אבל הייתי חייב לגרום להדחתך, אני מקווה שאתה מבין.
ההדחות של ראסל אומרות: אתה אפס לידי ותתפוס מקום טוב בחבר המושבעים בשביל לראות את הביצועים שלי.
לגבי השרדות הישראלית, אני בהחלט מבין אותך אם ויתרת עליה אחרי העונה שעברה, אבל העונה הזאת באמת מצויינת ושווה לך לראות אותה. יש אפילו קצת פחות חפירות מפעם(בכל מקרה אני עושה FAST FORWARD ב-YES ברגע שחפירות של בנות מתחילות או כל מיני שטויות שקשורות לגעגועים לבית).
הסיבה לכך שהמשחק של רוב לא מלוכלך, זה בגלל שההדחות שלו אומרות: שמע אחי, אין לי שום דבר נגדך אבל הייתי חייב לגרום להדחתך, אני מקווה שאתה מבין.
ההדחות של ראסל אומרות: אתה אפס לידי ותתפוס מקום טוב בחבר המושבעים בשביל לראות את הביצועים שלי.
לגבי השרדות הישראלית, אני בהחלט מבין אותך אם ויתרת עליה אחרי העונה שעברה, אבל העונה הזאת באמת מצויינת ושווה לך לראות אותה. יש אפילו קצת פחות חפירות מפעם(בכל מקרה אני עושה FAST FORWARD ב-YES ברגע שחפירות של בנות מתחילות או כל מיני שטויות שקשורות לגעגועים לבית).
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אני חושב שהשחקנים היו מפגרים ולו בדבר אחד - אם אתם משחקים מול מישהו שנשוי למישהי שכבר זכה במיליון דולר
זה טיעון מנצח - המשפחה הזו כבר ניצחה - תנו את הכסף למפגר, או לילדה.
אין ספק - שבט של סתומים שלא עצרו לחשוב.
עד ה6 האחרונים - חכם מאוד ללכת אחרי רוב
מאותו הרגע - טיפשי!
זה טיעון מנצח - המשפחה הזו כבר ניצחה - תנו את הכסף למפגר, או לילדה.
אין ספק - שבט של סתומים שלא עצרו לחשוב.
עד ה6 האחרונים - חכם מאוד ללכת אחרי רוב
מאותו הרגע - טיפשי!
אגב, בקטע הזה קצת הערכתי פחות את רוב, הוא טען במהלך העונה כמה וכמה פעמים שהוא עושה את זה כביכול בשביל להאכיל את המשפחה ובשביל שיהיה להם עתיד טוב יותר.
זה מזכיר לי מאד את לאטרל ספריוול, שחקן NBA לשעבר שויתר על חוזה של 21 מיליון דולר ל-3 שנים(כי הוא רצה יותר כסף) בטענה של "יש לי פיות להאכיל". מיותר לציין שהוא הרוויח כבר מעל 50 מיליון מחוזים קודמים באותו רגע.
זה מזכיר לי מאד את לאטרל ספריוול, שחקן NBA לשעבר שויתר על חוזה של 21 מיליון דולר ל-3 שנים(כי הוא רצה יותר כסף) בטענה של "יש לי פיות להאכיל". מיותר לציין שהוא הרוויח כבר מעל 50 מיליון מחוזים קודמים באותו רגע.