הישרדות עונה 22 - עם ראסל ובוסטון רוב
בעונה 22 שתשודר החל מ - 16.2.2011 בארה"ב ישתתפו 2 שורדים מוכרים מהעבר - ראסל ובוסטון רוב.
העונה שנקראת - redemption island - תכלול אלמנט שמוכר לנו דווקא מהעונה הראשונה של הישרדות ישראל - כל מודח יועבר לאי הגאולה ויתחרה בדו קרב על הזכות לחזור למשחק...
אני תמיד טענתי שאם מתמודדי הישרדות 20 היו רואים את הישרדות 19 והיו מכירים את ראסל (בפועל, עונה 20 צולמה לפני שידור עונה 19 ולכן לא הכירו את ראסל) הם היו מדיחים אותו על ההתחלה והוא לא היה מגיע לגמר. עכשיו נראה איך ראסל ישחק מול אנשים שמכירים אותו ואת כל השטיקים שלו.
אגב, yes איבדו את זכויות השידור מעונה 20 ולכן עונות 20, 21 ו-22 לא ישודרו בארץ בשלב זה.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4013413,00.html
העונה שנקראת - redemption island - תכלול אלמנט שמוכר לנו דווקא מהעונה הראשונה של הישרדות ישראל - כל מודח יועבר לאי הגאולה ויתחרה בדו קרב על הזכות לחזור למשחק...
אני תמיד טענתי שאם מתמודדי הישרדות 20 היו רואים את הישרדות 19 והיו מכירים את ראסל (בפועל, עונה 20 צולמה לפני שידור עונה 19 ולכן לא הכירו את ראסל) הם היו מדיחים אותו על ההתחלה והוא לא היה מגיע לגמר. עכשיו נראה איך ראסל ישחק מול אנשים שמכירים אותו ואת כל השטיקים שלו.
אגב, yes איבדו את זכויות השידור מעונה 20 ולכן עונות 20, 21 ו-22 לא ישודרו בארץ בשלב זה.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4013413,00.html
נערך לאחרונה על ידי amir073 ב 26/02/2011 17:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
ראסל יצטרך להראות פה את הגדולה שלו כשחקן חכם - הוא יכול לשנות ב 180 מעלות את חזות הדברים ועדיין להיות זה שמזיז את העניינים.
לגבי הדחה מוקדמת - לא כדאי לשבטים להיפטר מהם כי שניהם שחקנים חזקים, גם פיזית וגם אסטרטגית (באתגרים הראשונים יש גם הרבה תכנון, לא רק brute force).
לגבי הדחה מוקדמת - לא כדאי לשבטים להיפטר מהם כי שניהם שחקנים חזקים, גם פיזית וגם אסטרטגית (באתגרים הראשונים יש גם הרבה תכנון, לא רק brute force).
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
דווקא זה שמכירים אותו זו בדיוק הבעיה שלו - בכל שלב שהוא הם יכולים להחליט "טוב די, מספיק - הוא באמת משקר לכולנו".
זה לא עונה 19 או 20 בהן הוא לא היה מוכר ולכן אנשים האמינו לו...
זה לא עונה 19 או 20 בהן הוא לא היה מוכר ולכן אנשים האמינו לו...
זה לא נכון להגיד שראסל לא היה מוכר בעונה 20 לאחר מה שהוא עשה בעונה 19. בפרק הראשון של עונה 20 כמה וכמה מה"אול סטארס" הזכירו את ראסל כאחד שזה כבוד לשחק מולו.
ראסל ימשיך להראות גם בעונה הבאה שאי אפשר להדיח אותו
האמת שגם אין שום סיבה בכלל להדיח אותו. עדיף להכנס איתו לברית וללכת איתו עד הסוף כל הדרך אל הגמר. לא משנה מה תעשה, אם תגיע לגמר מולו אתה תזכה בגלל השנאה של כל המודחים כלפיו.
להדיח אותו יהיה למעשה הצעד הטפשי. הרי בכל מקרה זה שידיחו אותו על ההתחלה לא יגרום לאף אחד באמת לשפר את הסיכויים שלו להגיע לגמר, נכון?
ראסל ימשיך להראות גם בעונה הבאה שאי אפשר להדיח אותו
להדיח אותו יהיה למעשה הצעד הטפשי. הרי בכל מקרה זה שידיחו אותו על ההתחלה לא יגרום לאף אחד באמת לשפר את הסיכויים שלו להגיע לגמר, נכון?
מאמין יותר שאלו היו צילומי השלמה - גם לאמריקאים "מותר" לסלף את המציאות - רק שאצלם זה פחות מורגש...sunny_jim כתב:זה לא נכון להגיד שראסל לא היה מוכר בעונה 20 לאחר מה שהוא עשה בעונה 19. בפרק הראשון של עונה 20 כמה וכמה מה"אול סטארס" הזכירו את ראסל כאחד שזה כבוד לשחק מולו.
ראסל ימשיך להראות גם בעונה הבאה שאי אפשר להדיח אותוהאמת שגם אין שום סיבה בכלל להדיח אותו. עדיף להכנס איתו לברית וללכת איתו עד הסוף כל הדרך אל הגמר. לא משנה מה תעשה, אם תגיע לגמר מולו אתה תזכה בגלל השנאה של כל המודחים כלפיו.
להדיח אותו יהיה למעשה הצעד הטפשי. הרי בכל מקרה זה שידיחו אותו על ההתחלה לא יגרום לאף אחד באמת לשפר את הסיכויים שלו להגיע לגמר, נכון?...
בהחלט מועצת שבט מצויינת. על הפרק הראשון ישר תככים, מזימות, אסטרטגיות... בדרך כלל צריך לחכות לפחות 3-4 מועצות בשביל להגיע רק לרבע ממה שקרה בפרק הראשון. התחלה מדהימה.
לניתוח הפרק עצמו, וישחקו הילדים לפני בוסטון רוב. זה פשוט קל לו מדי. ברגע שיהיה את האיחוד וראסל יכנס לתמונה(שלא יהיה ספק, רוב וראסל יהיו שם), החיים שלו כבר לא יהיו כל כך קלים. יכול בהחלט להיות שקריסטין תנסה להציל את עורה ותתן את הפסלון שלה לבוסטון רוב בפרק הבא.
לניתוח הפרק עצמו, וישחקו הילדים לפני בוסטון רוב. זה פשוט קל לו מדי. ברגע שיהיה את האיחוד וראסל יכנס לתמונה(שלא יהיה ספק, רוב וראסל יהיו שם), החיים שלו כבר לא יהיו כל כך קלים. יכול בהחלט להיות שקריסטין תנסה להציל את עורה ותתן את הפסלון שלה לבוסטון רוב בפרק הבא.
- Yaron_M
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
ג'ף פרובסט התחיל בלוג על העונה.
הנה מה שהוא אומר על הפרק הראשון -
http://www.jeffprobst.com/2011/02/17/su ... blog-21711
הנה מה שהוא אומר על הפרק הראשון -
http://www.jeffprobst.com/2011/02/17/su ... blog-21711
!I do my own stunts
בוסטון רוב שולט בשבט שלו ללא עוררין והשאלה היא האם זה הוא שכל כך ענק או שהשבט שלו כל כך חסר עמוד שדרה. כולם בשבט, כולל אלו שהוא רוצה להדיח הם אנשי קש שלו ואף אחד לא מוכן לעשות עם זה כלום. לדעתי מה שקרה במועצת שבט אמור להיות תמרור הזהרה לכולם כי זה אומר שבעצם כולם חוץ מבוסטון רוב בסכנה על איזו גחמה שלו שלא נראית לו.
בצד של ראסל הרבה יותר מעניין כי אנשים שם לא מוכנים עדיין, בשפתו של בטיאטוס הענק מספרטקוס, to spread cheeks and accept deeper ramming

בצד של ראסל הרבה יותר מעניין כי אנשים שם לא מוכנים עדיין, בשפתו של בטיאטוס הענק מספרטקוס, to spread cheeks and accept deeper ramming
אין מה לעשות לניסיון אין תחליף, ובוסטון רוב גם שחקן טוב וגם יש לו ניסיון מ2 עונות. לדעתי הקטע שהוא עשה שם עכשיו לא יביא לו מניות, ראית כמה פרצופים מופתעים היו שם במועצה
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.
shuali,
תיקון טעות, יש לו נסיון מ-3 עונות, זאת כבר העונה הרביעית שלו. הוא דוגל במדיניות של הפרד ומשול וזה עובד ל בנתיים טוב, הוא גם מספיק חלקלק בשביל שהאנשים שהוא מדיח לא ישנאו אותו על זה, לפחות יותר חלקלק מראסל. השאלה אם זה יעבוד לו גם הפעם והוא לא יקנה יותר מדי אויבים.
תיקון טעות, יש לו נסיון מ-3 עונות, זאת כבר העונה הרביעית שלו. הוא דוגל במדיניות של הפרד ומשול וזה עובד ל בנתיים טוב, הוא גם מספיק חלקלק בשביל שהאנשים שהוא מדיח לא ישנאו אותו על זה, לפחות יותר חלקלק מראסל. השאלה אם זה יעבוד לו גם הפעם והוא לא יקנה יותר מדי אויבים.
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
אחרי הפרק השני אני חייב להגיד שהמניות של ראסל אצלי בירידה לעומת רוב שנמצא בעלייה תלולה.
ראסל מסתמן כשחקן של טריק אחד - חבירה לבחורה אחת או שתיים + חיפוש אינטנסיבי של פסלון חסינות. זה עבד טוב כשלא הכירו אותו, לא נראה לי שזה יחזיק עוד הרבה זמן. נוסיף לזה את העובדה שהבנאדם הגיע עם בטחון עצמי בשמיים ומזלזל בכל מי שמסביבו. למזלו הגדול, השבט שלו בינתיים לוקח חסינויות אחרת הוא כבר מזמן היה ב Redemption Island.
רוב לעומתו מתאים את עצמו למצב כמו זיקית, מלא בכריזמה הוא מקשיב לכולם (אפילו לפיליפ), עירני לכל מה שמתרחש מסביבו, יצר לעצמו קואליציה חזקה ושולט בשבט ללא עוררין (מבלי שהשבט שלו מרגיש בזה, וזו הגדולה). יהיה מעניין לראות איך הוא יוצא מהאפטר שוק של ההדחה האחרונה.
ראסל מסתמן כשחקן של טריק אחד - חבירה לבחורה אחת או שתיים + חיפוש אינטנסיבי של פסלון חסינות. זה עבד טוב כשלא הכירו אותו, לא נראה לי שזה יחזיק עוד הרבה זמן. נוסיף לזה את העובדה שהבנאדם הגיע עם בטחון עצמי בשמיים ומזלזל בכל מי שמסביבו. למזלו הגדול, השבט שלו בינתיים לוקח חסינויות אחרת הוא כבר מזמן היה ב Redemption Island.
רוב לעומתו מתאים את עצמו למצב כמו זיקית, מלא בכריזמה הוא מקשיב לכולם (אפילו לפיליפ), עירני לכל מה שמתרחש מסביבו, יצר לעצמו קואליציה חזקה ושולט בשבט ללא עוררין (מבלי שהשבט שלו מרגיש בזה, וזו הגדולה). יהיה מעניין לראות איך הוא יוצא מהאפטר שוק של ההדחה האחרונה.
Itsik_G,
just keep underestimating him
הטעות הגדולה ביותר שאפשר לעשות עם ראסל היא לזלזל בו ולהפוך אותו ל"שחקן של טריק אחד". אם מה שאתה אומר היה באמת נכון, אז הוא היה מודח אחרי 7-8 מועצות שבט כאשר פסלוני החסינות היו נגמרים אבל אני לא צריך להזכיר אילו דברים אדירים הוא עשה גם בלי הפסלון(ואם אתה לא זוכר אז כדאי לך לצפות שוב בעונות הקודמות או להיעזר בסבלנות ולראות איך הוא שובר קירות כמו D9 בדרכו לגמר).
צריך לזכור גם שראסל בכלל לא מפחד מאי הגלות, מבחינתו זה עוד פסלון חסינות. במידה וראסל יגיע לאי הגלות(ואני מאמין שהוא יגיע) אז אני מוכן לשים כל סכום שבעולם שהוא גם יחזור ממנו לאי, בדיוק לאיחוד בשביל ליצור כאוס ולעשות הערכת מצב בשביל ליצור ברית חזקה.
עם או בלי אי הגלות ראסל הולך להגיע לגמר וזה גם מה שאמרתי החל מהפרק השני-שלישי בעונה ה-19 ומהפרק הראשון בעונה ה-20.
just keep underestimating him
הטעות הגדולה ביותר שאפשר לעשות עם ראסל היא לזלזל בו ולהפוך אותו ל"שחקן של טריק אחד". אם מה שאתה אומר היה באמת נכון, אז הוא היה מודח אחרי 7-8 מועצות שבט כאשר פסלוני החסינות היו נגמרים אבל אני לא צריך להזכיר אילו דברים אדירים הוא עשה גם בלי הפסלון(ואם אתה לא זוכר אז כדאי לך לצפות שוב בעונות הקודמות או להיעזר בסבלנות ולראות איך הוא שובר קירות כמו D9 בדרכו לגמר).
צריך לזכור גם שראסל בכלל לא מפחד מאי הגלות, מבחינתו זה עוד פסלון חסינות. במידה וראסל יגיע לאי הגלות(ואני מאמין שהוא יגיע) אז אני מוכן לשים כל סכום שבעולם שהוא גם יחזור ממנו לאי, בדיוק לאיחוד בשביל ליצור כאוס ולעשות הערכת מצב בשביל ליצור ברית חזקה.
עם או בלי אי הגלות ראסל הולך להגיע לגמר וזה גם מה שאמרתי החל מהפרק השני-שלישי בעונה ה-19 ומהפרק הראשון בעונה ה-20.
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
אין לי ספק שראסל הוא שחקן מצויין ואני מאוד מקווה שאתה צודק ושהוא יגיע רחוק בעונה הזו כי מעניין לראות אותו. בשתי העונות שהוא שיחק (19/20) היה לו יתרון יחסי שאף אחד לא באמת הכיר אותו וידע עם מי יש לו עסק ולכן הוא הצליח לסובב אותם ולהפתיע אותם בכל מהלך.sunny_jim כתב:Itsik_G,
just keep underestimating him![]()
עם או בלי אי הגלות ראסל הולך להגיע לגמר וזה גם מה שאמרתי החל מהפרק השני-שלישי בעונה ה-19 ומהפרק הראשון בעונה ה-20....
בעונה הזו היתרון כבר לא קיים, ואני לא רואה אותו מנסה להתאים את עצמו למצב החדש. להיפך, הוא שקוף לגמרי במהלכים שהוא ביצע עד עכשיו (חבירה לבחורה חלשה, השתלטות על רמזים לפסלון). מבחינת השבט שלו, נקודת הפתיחה היא שאי אפשר לסמוך עליו ואי אפשר להאמין לאף מילה שלו.
בנוסף לכך, הוא ממשיך לזלזל בחברי השבט שלו וממעיט בערכם, וזה דבר שאסור לעשות ב Survivor...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
איזה כיף שיש השרדות ארה"ב - כמו שאמר חברינו KEYSER
איזה איכות מוצר.
HD, ראסל ורוב - מה עוד אפשר לבקש.
מדהים איך הם מוצאים את האנשים ההזויים הללו
i'm a federal agent
אין ספק - שראסל יתאושש בשלב כלשהו מהאדישות והזלזול
מה שכן - הוא עושה הרבה טעויות כרגע עם השבט. מצד שני - קשה מאוד להתרשם ממה שבאמת הולך שם - הרוב סובב סביב ראסל ורוב - ופחות סביב שאר החברים.
ד"א - הבחור מהחווה - הזכיר לי את הסרט STARDUST - יש שם קטע שהופכים מישהו מעז לבן אדם - ממש קופי שלו.
איזה באסה שצריך לחכות בין פרק לפרק
איזה איכות מוצר.
HD, ראסל ורוב - מה עוד אפשר לבקש.
מדהים איך הם מוצאים את האנשים ההזויים הללו
i'm a federal agent
אין ספק - שראסל יתאושש בשלב כלשהו מהאדישות והזלזול
מה שכן - הוא עושה הרבה טעויות כרגע עם השבט. מצד שני - קשה מאוד להתרשם ממה שבאמת הולך שם - הרוב סובב סביב ראסל ורוב - ופחות סביב שאר החברים.
ד"א - הבחור מהחווה - הזכיר לי את הסרט STARDUST - יש שם קטע שהופכים מישהו מעז לבן אדם - ממש קופי שלו.
איזה באסה שצריך לחכות בין פרק לפרק
הסטוריה בהשרדות-ראסל הודח 
חברי השבט האחרים עשו בדיוק את מה שהם אמורים לעשות- חוץ מהזקנה הכבאית. לדעתי היא הייתה שמה את עצמה בעמדה טובה יותר במידה והייתה מתחברת לראסל. ראסל יודע להראות נאמנות לבנות שלו, ובמהלך כזה היא הייתה קונה אותו. כעת המעמד שלה בברית לא בדיוק ברור ומצד שני אם וכאשר ראסל יחזור מאי הגלות, היא הולכת להיות האויב מספר 1 שלו. כל הכבוד אבל לחברי השבט האחרים שלא פחדו to stand up to ראסל ולראות לו את הדלת החוצה. עכשיו הכל יהיה הרבה יותר מעניין ופחות צפוי.
השליטה של בוסטון רוב פשוט מוחלטת בשבט שלו והוא שדרג את עצמו עם הרעב לפסלון החסינות. אני כבר לא יכול לחכות לפרק הבא כי הכל פשוט מאד מעניין כרגע
עונה נהדרת.
חברי השבט האחרים עשו בדיוק את מה שהם אמורים לעשות- חוץ מהזקנה הכבאית. לדעתי היא הייתה שמה את עצמה בעמדה טובה יותר במידה והייתה מתחברת לראסל. ראסל יודע להראות נאמנות לבנות שלו, ובמהלך כזה היא הייתה קונה אותו. כעת המעמד שלה בברית לא בדיוק ברור ומצד שני אם וכאשר ראסל יחזור מאי הגלות, היא הולכת להיות האויב מספר 1 שלו. כל הכבוד אבל לחברי השבט האחרים שלא פחדו to stand up to ראסל ולראות לו את הדלת החוצה. עכשיו הכל יהיה הרבה יותר מעניין ופחות צפוי.
השליטה של בוסטון רוב פשוט מוחלטת בשבט שלו והוא שדרג את עצמו עם הרעב לפסלון החסינות. אני כבר לא יכול לחכות לפרק הבא כי הכל פשוט מאד מעניין כרגע