זה גם הסניף דואר שלי
אני בבית פרטי בצד השני בכלל ליד ספייס.
הדוור לא נכנס בכלל ועובר בדרך כלל כל יום.
במקום להביא תחבילות הוא ישר מעביר אותם לסניף הדואר, מעצבן.
יש לכך סיבה אחת ברורה.
לא יודע אם לפני שנתיים או לפני זה הייתה שם מישהי מבוגרת שהייתה הזכיינית של הדואר.
היא עזבה ובאו עובדי דואר, עוד הפעם התחלף ומישהי אחרת הפכה להיות הזכיינית, כנראה היה לה קשה וחזרו העובדי דואר.
ממתינים שם כמעט תמיד המון זמן, השירות איטי, כל פעם שאני בא זה לפחות 15 דקות במקרה הטוב.
מה שמשגע אותי, כל הזמן יש מישהו בבית ותמיד מביאים פתקים.
לגבי הסניף בקניון, האם ידוע לך אם הוא סניף נוסף או במקום הקיים?
אם כן 2 וחצי דק' הליכה ואני שם בלי להתניע את האוטו
אבל הדואר בלוחמי הגטו הוא שערוריה מבחינת שירות.
לא פעם ולא פעמיים שמעתי את עובדי הדואר שם צועקים על מקבלי השירות (אנחנו) ואף לי הי מספר התנגשויות איתם בחודשיים האחרונים.
נראה לי שאשנה את האשכול ל "קריאה למתפקדי דואר כפ"ג - לוחמי הגטו".
pixies כתב:נקווה שיקימו כבר את סניף הדואר הנוסף בקניון גנים החדש. מחכה ומייחל...
...
שמעתי עליו הרבה רק מעניין אותי איך יחלקו את התושבים, יש כאלה שיהיו ממש קרובים לשניהם.
למה לא? תשנה נראה כמה עוד יש.
אני מאמין שזה יהיה במקום הקיים ולא בנוסף.
בכל מקרה אם זה במקום הייתי מעדיף שישאר איפה שהוא עכשיו.
אם בנוסף אז מעניין אותי לאיזה סניף אני יהיה קשור.
נערך לאחרונה על ידי DorM ב 16/01/2011 11:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
DorM כתב:אני לא אוהב להיכנס לחניון של הקניון ועל הכביש אין הרבה חניה.
נוח לי שבלוחמי הגטו תמיד יש
...
אני דווקא מצאתי את האזור של לוחמי הגטו צפוף, מרגיז ולפעמים גם לא מצאתי שם חנייה.
למה כל כך מפריע לך לחנות בחניון התת קרקעי? זה חינמי בקניון הזה, ולחנייה בחניון הקניון יש הרבה יתרונות. אחד מהם - תוכל לגשת לסניף הדואר בגשם מבלי להזדקק למטרייה.
DorM כתב:אני לא אוהב להיכנס לחניון של הקניון ועל הכביש אין הרבה חניה.
נוח לי שבלוחמי הגטו תמיד יש
...
אני דווקא מצאתי את האזור של לוחמי הגטו צפוף, מרגיז ולפעמים גם לא מצאתי שם חנייה.
למה כל כך מפריע לך לחנות בחניון התת קרקעי? זה חינמי בקניון הזה, ולחנייה בחניון הקניון יש הרבה יתרונות. אחד מהם - תוכל לגשת לסניף הדואר בגשם מבלי להזדקק למטרייה.
...
זה ברור שיש יותר יתרונות מחסרונות אבל זה פשוט הרגל.
עדיין לא הגעתי לקניון הזה בחורף ואני מאמין כשאני אגיע אני אטוס לחניון
אני תמיד בא מכיוון דגל ראובן ואחרי הכיכר הראשונה, חונה או מימין או משמאל או שממשיך אחרי החנות וידאו ומחנה מצד ימין איפה שלפעמים מחנים אוטובוסים.
תמיד יש חניה
אני מעדיף שאם זה בנוסף להישאר בלוחמי הגטו בגלל הקירבה לתופרת ומכבסה שיש שם.
דרך אגב ממליץ על שניהם.
אתה רוצה בשר?
לך לדואר כשתצטרך, וכשאתה בתור תפתח את הנושא.
תקבל המון מידע כמו שאתה רוצה וצריך למכתב
חוץ מזמן ההמתנה הארוך שכנראה נוצר בגלל עבודה איטית שלהם או חוסר בעובדים ( בדרך לא פתוח כל ה3 עמדות ) והמון אנשים על סניף דואר אחד זה בסדר להגיע לדואר ואני מגיע הרבה, בגלל העבודה.