עזרה בבחירת LCD 32 - שארפ/טושיבה/לווה ?
Re: What HiFi
מסכים. חוץ מאשר חוסר ניטראליות העיתון גם נוטה לחובבניות, במיוחד בסקירת טלויזיות ומוצרי וידאו.Pakostnik כתב:מגזין לגמרי לא אמין.
מזכה בדירוג גבוה מוצרים מחברות ש"משתפות פעולה" איתם (ואני מתכוון למימון).
לא הייתי מסתמך עליו בתור המלצה לשום מוצר, לא בתחום האודיו ולא בתחום הווידאו....
Re: עזרה...
כן, אני התנסיתי, לצערי, פעמיים...amirn כתב: נראה לי שאקנה מ- BIG BOX כי הבנתי שיש להם מדיניות של החזרה "ללא שאלות" תוך 10 ימים (מישהו התנסה בזה אצלם?)...
תלוי עד כמה ההגדרה שלך ל"עובד" גמישה. אם זה עובד, אז זה לוקח חודשיים-שלושה, ודורש כ- 20 טלפונים זועמים ואיומי תביעות. עובדת בחנות הודתה שזו לו טעות אלא מדיניות הטשה מול הלקוח - חלק מהלקוחות לא שמים לב שלא מוחזר כספם או שפשוט מתייאשים.
מדינת ישראל 2006...
Loewe Concept vs. 32WL66
קניתי CONCEPT L32 בBIGBOX . קרעתי סקירות ב What HiFi שהכתירו את לווה כבת !!!! של טלויזיה. שילמתי 12K אחד בלי לחשוב והיית מפסות שהגעתי ללווה. כאילו וואו. נסעתי בעטרף למחסני מכס ומשכתי אותה משם לבד.
כאשר הבאתי אותה הביתה ושמתי בסלון היה לי משהו חשוד. פיקסלציה פשוט מטורפת צבאים נכונים אבל דהויים שחור-אפור כהה. לא ראיתי תמורה לכסף. גולת הכותרת הייתה כאשר אחרי שעתיים של צפיה ותהליך ארוך של פירוק והרכבה של כל החוטים, המסך פשוט כבה מעצמו והיה צריך לכבות ולהדליק טלויזיה. למחרת התייצבתי בחנות עם הטלויזיה על מנת להחזיר. הטקלה שוחזרה כעבור 10 דקות וכרטיס אשראי שלי זוכה. היה נסיון של המוכר לשמר עיסקה ולהציע לי שיבואן יחליף לי עוד באותו יום. אבל הבנתי שלווה כמו הב.מ.וו. שהייתה לי פעם. או שאתה קונה סדרה יקרה או שאל תקנה.Wanted-to-look-rich-but didn't-have-money-style . ניסיון שני היה עם Sharp 32P55E. שקניתי ממחסני חשמל ב8.5K ישר סגרתי איתם שאני מחזיר אותה עם יהיו פאדיחות. אותה פיקסלציה מטורפת למרות שסדרת P היא EDTV מותאמת במיוחד לשידורי PAL. גם אותה החזרתי יפה לתוך אריזה מקורית.
בסוף לקחתי טושיבה, כי אין מה לעשות. אפילו אם יש לך כסף ואתה רוצה להיות מיוחד, צריך משהוא מעבר למותג. הטושיבה שלי לא מניופאן, היא מיוצרת באנגליה, יש לה SCART והיא עושה את העבודה. נכון. צבע אדום הוא לא כמו בלווה ושארפ. אבל שחור ולבן יפים יותר ותמונה הרבה יותר חלקה. יחד עם אלגוריתם מתיחה מצויין שנותן לך כדור של כדורגל ולא פוטבול אמריקאי זה סיפק אותי למרות "עממיות" כביכול של המסך.
זה הסיפור שלי.
כאשר הבאתי אותה הביתה ושמתי בסלון היה לי משהו חשוד. פיקסלציה פשוט מטורפת צבאים נכונים אבל דהויים שחור-אפור כהה. לא ראיתי תמורה לכסף. גולת הכותרת הייתה כאשר אחרי שעתיים של צפיה ותהליך ארוך של פירוק והרכבה של כל החוטים, המסך פשוט כבה מעצמו והיה צריך לכבות ולהדליק טלויזיה. למחרת התייצבתי בחנות עם הטלויזיה על מנת להחזיר. הטקלה שוחזרה כעבור 10 דקות וכרטיס אשראי שלי זוכה. היה נסיון של המוכר לשמר עיסקה ולהציע לי שיבואן יחליף לי עוד באותו יום. אבל הבנתי שלווה כמו הב.מ.וו. שהייתה לי פעם. או שאתה קונה סדרה יקרה או שאל תקנה.Wanted-to-look-rich-but didn't-have-money-style . ניסיון שני היה עם Sharp 32P55E. שקניתי ממחסני חשמל ב8.5K ישר סגרתי איתם שאני מחזיר אותה עם יהיו פאדיחות. אותה פיקסלציה מטורפת למרות שסדרת P היא EDTV מותאמת במיוחד לשידורי PAL. גם אותה החזרתי יפה לתוך אריזה מקורית.
בסוף לקחתי טושיבה, כי אין מה לעשות. אפילו אם יש לך כסף ואתה רוצה להיות מיוחד, צריך משהוא מעבר למותג. הטושיבה שלי לא מניופאן, היא מיוצרת באנגליה, יש לה SCART והיא עושה את העבודה. נכון. צבע אדום הוא לא כמו בלווה ושארפ. אבל שחור ולבן יפים יותר ותמונה הרבה יותר חלקה. יחד עם אלגוריתם מתיחה מצויין שנותן לך כדור של כדורגל ולא פוטבול אמריקאי זה סיפק אותי למרות "עממיות" כביכול של המסך.
זה הסיפור שלי.
אני חייב להגיב לנושא החיבורים של טושיבה..
פעם ראשונה שאני שומע שניופאן מביא את הדגם עם ה- SCART...
וראיתי את הטלווזיה בהרבה מאוד מקומות ובחיים לא ראיתי יבוא של ניופאן עם SCART
אתה בטוח שזה של הניופאן?
תכנס לאתר של ניופאן
http://www.newpan.co.il/Index.asp?Categ ... ram=37wl66
http://www.newpan.co.il/Index.asp?Categ ... ram=32wl66
כמו כן בחוברת הפעלה של הטלווזיה של ניופאן לא מופיע בשום מקום כזה דבר...
נראה לי מאוד משונה...
יבוא פרללי מאוד יכול להיות מה שאתה אומר...
אשמח יותר אינפורמציה לגבי זה...
פעם ראשונה שאני שומע שניופאן מביא את הדגם עם ה- SCART...
וראיתי את הטלווזיה בהרבה מאוד מקומות ובחיים לא ראיתי יבוא של ניופאן עם SCART
אתה בטוח שזה של הניופאן?
תכנס לאתר של ניופאן
http://www.newpan.co.il/Index.asp?Categ ... ram=37wl66
http://www.newpan.co.il/Index.asp?Categ ... ram=32wl66
כמו כן בחוברת הפעלה של הטלווזיה של ניופאן לא מופיע בשום מקום כזה דבר...
נראה לי מאוד משונה...
יבוא פרללי מאוד יכול להיות מה שאתה אומר...
אשמח יותר אינפורמציה לגבי זה...
ניופאן הביאו כנראה משלוח קטן עם סקארט והוא כבר חוסל. באופן עקרוני הם מביאים את הדגם בלי הסקארט ועם hdmi אחד, ה- wl66E שמיוצר במזרח הרחוק, ולא את ה-wl66Z שמיוצר באנגליה ויש לו 2 סקארט ו-2 hdmi.
אגב, עוד נתון מעניין. באתר של טושיבה באנגליה (toshiba.co.uk), כתוב שהמסך הוא עם קונטראסט 1:1200.
ואילו באתר של טושיבה מלזיה (toshiba.com.my) כתוב שהקונטראסט של ה-wl66E הוא 1:800.
אגב, עוד נתון מעניין. באתר של טושיבה באנגליה (toshiba.co.uk), כתוב שהמסך הוא עם קונטראסט 1:1200.
ואילו באתר של טושיבה מלזיה (toshiba.com.my) כתוב שהקונטראסט של ה-wl66E הוא 1:800.
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
תחכה
אם לא קנית עדיין ולכל מי שמתלבט:
בנובמבר(לפי רן לוי מרייטינג),יגיעו לארץ דגמי wl68 החדשים
של טושיבה עם טכנולוגיית "בקרת בקלייט אקטיבית",כנראה מתקדמת
יותר מדגמי האופטורה היקרים בטרוף של פיליפס.
המחירים יהיו 13900 19900 ו 23900 לדגמי 32 37 ו 42 בהתאמה,
דגם 42 של פיליפס עולה 44900 שקלים !!!
כמו כן יהיו 3 כניסות hdmi בדגמי הטושיבה החדשים.
בנובמבר(לפי רן לוי מרייטינג),יגיעו לארץ דגמי wl68 החדשים
של טושיבה עם טכנולוגיית "בקרת בקלייט אקטיבית",כנראה מתקדמת
יותר מדגמי האופטורה היקרים בטרוף של פיליפס.
המחירים יהיו 13900 19900 ו 23900 לדגמי 32 37 ו 42 בהתאמה,
דגם 42 של פיליפס עולה 44900 שקלים !!!
כמו כן יהיו 3 כניסות hdmi בדגמי הטושיבה החדשים.
לדעתי אם כבר מדברים על לווה עדיפה סידרת קסלוס כאשר מדובר בשני מעבדים נוספים
DNM ו IMAGE PLUS וכאן יש הבדלים עצומים בעיבוד תמונה מול כל המסכים הקיימים בשוק
יתרה מכך סידור התמונה במעבר בין 4/3 ל 16/9 הרבה יותר טוב בה מאשר בכל מכשיר אחר שראיתי
DNM ו IMAGE PLUS וכאן יש הבדלים עצומים בעיבוד תמונה מול כל המסכים הקיימים בשוק
יתרה מכך סידור התמונה במעבר בין 4/3 ל 16/9 הרבה יותר טוב בה מאשר בכל מכשיר אחר שראיתי
Re: יצא לי לראות את השארפ 32 תמונה מצויינת...
החלטה נבונה מסך מעולה לא תתחרטspiderrrman כתב:אם אני אקנה LCD זה כנראה יהיה שארפ......