עזרה בבחירת LCD 32 - שארפ/טושיבה/לווה ?
היי
1. אחרי קריאה בפורום וביקור בחנויות, נשארתי עם 2 אפשרויות שעליהן קיבלתי הצעות מחיר נחמדות... טושיבה 32WL66 ולווה L32 - ההפרש במחיר הוא ב-1500 ש"ח, הייתי שמח אם מישהו שרכש או מכיר את המודלים הנ"ל יכול להגיב ו\או האם לדעתכם ההפרש במחיר מוצדק. (לא מצאתי יותר מדי REVIEWS על CONCEPT L32 )
2.[סגור] YES MAX, הדיונים האחרונים שראיתי בפורום בנושא הם די ישנים, איך הייתם מגדירים את מצבו של ה MAX היום, האם נפתרו רוב הבאגים? האם מישהו יודע על מבצע של YES (על ה MAX) .
האם ישנם דגמים שונים של MAX? כלומר שאני מתקשר להזמין, האם צריך לבקש משהו ספציפי?
3. [סגור] DIVX - האם ישנה אפשרות ע"י נגן DVD\DIVX לראות על ה-LCD קבצי HR.HDTV או HDTV.720P DIVX ברזולוצייה המקורית? האם DVD בעל יציאת HDMI יעזור? [או האם חייבים מחשב?]
תודה
1. אחרי קריאה בפורום וביקור בחנויות, נשארתי עם 2 אפשרויות שעליהן קיבלתי הצעות מחיר נחמדות... טושיבה 32WL66 ולווה L32 - ההפרש במחיר הוא ב-1500 ש"ח, הייתי שמח אם מישהו שרכש או מכיר את המודלים הנ"ל יכול להגיב ו\או האם לדעתכם ההפרש במחיר מוצדק. (לא מצאתי יותר מדי REVIEWS על CONCEPT L32 )
2.[סגור] YES MAX, הדיונים האחרונים שראיתי בפורום בנושא הם די ישנים, איך הייתם מגדירים את מצבו של ה MAX היום, האם נפתרו רוב הבאגים? האם מישהו יודע על מבצע של YES (על ה MAX) .
האם ישנם דגמים שונים של MAX? כלומר שאני מתקשר להזמין, האם צריך לבקש משהו ספציפי?
3. [סגור] DIVX - האם ישנה אפשרות ע"י נגן DVD\DIVX לראות על ה-LCD קבצי HR.HDTV או HDTV.720P DIVX ברזולוצייה המקורית? האם DVD בעל יציאת HDMI יעזור? [או האם חייבים מחשב?]
תודה
נערך לאחרונה על ידי amirn ב 11/05/2006 10:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
מבול תגובות...
אשמח לתגובות על נושאים 1-3...
2. דיברתי עם YES, הם הציעו לי 2 אופציות: 279 לחודש (כולל YES-MAX תשלום חודשי) וכולל כל החבילות - למשך 3 שנים
או XXX (לפי מספר החבילות - כרגע 219) + 15 ש"ח + 1890 ב-12 תשלומים
שתי ההצעות יוצאות בסביבות 10000 ש"ח לשלוש שנים (רק עכשיו שמתי לב *כמה* אני משלם ל-YES... ועל זה נוסף ליגה אנגלית ומונדיאל
)
האם מישהו קיבל הצעות זולות יותר?
2. דיברתי עם YES, הם הציעו לי 2 אופציות: 279 לחודש (כולל YES-MAX תשלום חודשי) וכולל כל החבילות - למשך 3 שנים
או XXX (לפי מספר החבילות - כרגע 219) + 15 ש"ח + 1890 ב-12 תשלומים
שתי ההצעות יוצאות בסביבות 10000 ש"ח לשלוש שנים (רק עכשיו שמתי לב *כמה* אני משלם ל-YES... ועל זה נוסף ליגה אנגלית ומונדיאל
האם מישהו קיבל הצעות זולות יותר?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78837
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5386 פעמים
לגבי 2, הוא די יציב, לא השתנה מצבו בזמן האחרון. מדובר על גירסא עם 160G כיום.
לגבי מבצעים, אין כרגע משהו שאני מודע לו.
לגבי 3, אתה צריך נגן HDTV. יש סקירות באתר על Z500 ו-TVIX5000 (חפש מהעמוד הראשי).
לגבי מבצעים, אין כרגע משהו שאני מודע לו.
לגבי 3, אתה צריך נגן HDTV. יש סקירות באתר על Z500 ו-TVIX5000 (חפש מהעמוד הראשי).
תודה.
ביקרתי בחנות פעם נוספת... והמוכר המליץ בחום על SHARP GA4 - שלדעתו טובה כמו הלווה CONCEPT L32.
מהתצוגה היה קשה לי לראות יתרון מסוים לדגם כלשהו משניהם (LOEWE INDIVIDUAL בלטה באיכותה...אבל היא לא נכנסת ב-12K...)
בנוסף - TOSHIBA 58 נראתה לי יותר טוב מ- TOSHIBA 66... למרות ש-66 דגם חדש יותר בעל נתונים טכניים עדיפים.
בקיצור... במקום לצמצם את ה-SHORT LIST, אני רק מגדיל אותה
לא נראה לי שאף אחד מהדגמים הללו הוא "נפילה", אבל אשמח לשמוע ממומחי הLCD איזה מארבעת הדגמים הנ"ל נראה להם מומלץ.
ביקרתי בחנות פעם נוספת... והמוכר המליץ בחום על SHARP GA4 - שלדעתו טובה כמו הלווה CONCEPT L32.
מהתצוגה היה קשה לי לראות יתרון מסוים לדגם כלשהו משניהם (LOEWE INDIVIDUAL בלטה באיכותה...אבל היא לא נכנסת ב-12K...)
בנוסף - TOSHIBA 58 נראתה לי יותר טוב מ- TOSHIBA 66... למרות ש-66 דגם חדש יותר בעל נתונים טכניים עדיפים.
בקיצור... במקום לצמצם את ה-SHORT LIST, אני רק מגדיל אותה
לא נראה לי שאף אחד מהדגמים הללו הוא "נפילה", אבל אשמח לשמוע ממומחי הLCD איזה מארבעת הדגמים הנ"ל נראה להם מומלץ.
באיזה מהם רואים יותר טוב לדעתך שידורי לווין / כבלים ?
ה66 מחליפה את ה 55 או 56 לא סגור על איזה מהשניים.
ולכן לדעתי לא רואים בה יותר טוב מה58 שלטעמי הוא דגם נהדר
לאיודע מה עושה אותו יותר טוב ?
אבל זה עניין לשירשור אחר נראה לי.......??
ולכן לדעתי לא רואים בה יותר טוב מה58 שלטעמי הוא דגם נהדר
לאיודע מה עושה אותו יותר טוב ?
אבל זה עניין לשירשור אחר נראה לי.......??
בחנות שהייתי המסכים מחוברים ל-HOT
ראיתי מספר ערוצים, וה-58 הייתה עדיפה על ה-66, ולדעתי לא פחות טובה מה-LOEWE CONCEPT ומה-SHARP GA4
ב-DVD, ה LOEWE וה-SHARP נראו יותר טוב
יכול להיות שה-66 פשוט חדש בתצוגה ולא עבר כיול
המממ.. עכשיו ראיתי ש SHARP GA6 נמכר במבצע בפחות מ-11K... מה דעתכם עליו?
ראיתי מספר ערוצים, וה-58 הייתה עדיפה על ה-66, ולדעתי לא פחות טובה מה-LOEWE CONCEPT ומה-SHARP GA4
ב-DVD, ה LOEWE וה-SHARP נראו יותר טוב
יכול להיות שה-66 פשוט חדש בתצוגה ולא עבר כיול
המממ.. עכשיו ראיתי ש SHARP GA6 נמכר במבצע בפחות מ-11K... מה דעתכם עליו?
- spiderrrman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 304
- נתן תודות: 105 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אהלן, תראה את ה LOEWE לא יצא לי לראות אבל הטלוויזיה הזאת קיבלה 5 כוכבים במגזין WHAT HI-FI שבישבילי לפחות זה אומר כמעט הכל. כמובן שהדירוג שלהם הוא תמיד בייחס למחיר (דרך אגב המחיר של המסך בארץ כמעט משתווה אם לא נמוך יותר מאשר באירופה ושם הוא נחשב קצת יקר) אבל בישביל קבוצת המחיר שלו הוא המסך שנותן הכי הרבה תמורת מחיר. ממליץ לך בחום לקרוא את המאמר הבא שמשווה בינה לבין ה SHARP P50E.
http://www.homecinemachoice.com/cgi-bin ... iewid=6541
תוצאת ההשוואה קצת מפתיעה, אך שים לב לסיבות שבגללם התוצאה יצאה כזאת.
ה LOEWE נחשבת לאחת הטובות עבור שידורי HD כך שאם זו המטרה הייתי הולך עליה בעיניים עצומות.
בכל מקרה אשמך לשמוע רשמים לאחר הקנייה אם תתבצע בסופו של דבר.
דרך אגב ראיתי אותה למכירה בירושלים עבור 11990 במודעה בעיתון.[/url]
http://www.homecinemachoice.com/cgi-bin ... iewid=6541
תוצאת ההשוואה קצת מפתיעה, אך שים לב לסיבות שבגללם התוצאה יצאה כזאת.
ה LOEWE נחשבת לאחת הטובות עבור שידורי HD כך שאם זו המטרה הייתי הולך עליה בעיניים עצומות.
בכל מקרה אשמך לשמוע רשמים לאחר הקנייה אם תתבצע בסופו של דבר.
דרך אגב ראיתי אותה למכירה בירושלים עבור 11990 במודעה בעיתון.[/url]
נערך לאחרונה על ידי bhecht ב 13/05/2006 23:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מרטין, זו ההרגשה שאני מקבל.... אני לא בטוח ששווה לי להוסיף 1500 ש"ח ולקנות את ה CONCEPT 32 במקום טושיבה 66
bhecht, נראה שמחיר השוק של ה LOEWE הו בסביבות ה-12K
קראתי את המאמר, ואני לא חושב שיש ספק שמדובר במוצר טוב. השאלה מבחינתי, האם הוא יותר טוב מהטושיבה 58/66 ושארפ GA4/GA6 שעולים פחות
bhecht, נראה שמחיר השוק של ה LOEWE הו בסביבות ה-12K
קראתי את המאמר, ואני לא חושב שיש ספק שמדובר במוצר טוב. השאלה מבחינתי, האם הוא יותר טוב מהטושיבה 58/66 ושארפ GA4/GA6 שעולים פחות
WL66
הסתכלתי על ה-SPEC של WL66 באתר של ניופאן ובאתר של טושיבה UK ורשימת החיבורים שונה מאוד (ב-UK כתוב 2-HDMI ולא 1, שני SCART שאחד הוא RGB לעומת 0 SCART)
האם זו פשוט טעות באחד האתרים, או האם "הגירסה הישראלית" מאובזרת פחות מהאירופאית?
http://www.newpan.co.il/Index.asp?Artic ... 138&Page=1
http://www.home-entertainment.toshiba.c ... endocument
האם הבנתי נכון שהחיבור האופטימלי לממיר של YES זה SCART-RGB?
האם הבנתי נכון שהחיבור האופטימלי לממיר של YES זה SCART-RGB?
32WL66
לפי ניופאן, ל-WL66 אין כניסות SCART
האם זה אומר שהחיבור הכי איכותי שאפשר לקבל ל-YES MAX הוא S-VIDEO?
(ללא קניית טרנסקודר) , והאם ההבדל בין S-VIDEO ל-SCART-RGB באמת מורגש בגודל 32" ?
---
חיבורים
כניסת אנטנה RF.
כניסה משולבת Composite+S-Video+RCA Audio.
כניסה משולבת Component+Composite+RCA.
כניסה משולבת Component+RCA Audio.
כניסה משולבת HDMI+RCA Audio.
כניסה משולבת ממחשב D-Sub 15pin+RCA Audio.
יציאת מוניטור Composite+RCA Audio.
יציאת שמע לאוזניות 3.5mm Mini Jack.
האם זה אומר שהחיבור הכי איכותי שאפשר לקבל ל-YES MAX הוא S-VIDEO?
(ללא קניית טרנסקודר) , והאם ההבדל בין S-VIDEO ל-SCART-RGB באמת מורגש בגודל 32" ?
---
חיבורים
כניסת אנטנה RF.
כניסה משולבת Composite+S-Video+RCA Audio.
כניסה משולבת Component+Composite+RCA.
כניסה משולבת Component+RCA Audio.
כניסה משולבת HDMI+RCA Audio.
כניסה משולבת ממחשב D-Sub 15pin+RCA Audio.
יציאת מוניטור Composite+RCA Audio.
יציאת שמע לאוזניות 3.5mm Mini Jack.
Re: WL66
amirn כתב:הסתכלתי על ה-SPEC של WL66 באתר של ניופאן ובאתר של טושיבה UK ורשימת החיבורים שונה מאוד (ב-UK כתוב 2-HDMI ולא 1, שני SCART שאחד הוא RGB לעומת 0 SCART)
האם הבנתי נכון שהחיבור האופטימלי לממיר של YES זה SCART-RGB?...
שים לב
יש הבדל בחיבורים בין 32WL66
ל- 37WL66
ב- 32 יש 2 חיבורי HDMI