מי הISP הכי ידידותי למשתמשי NEWSGROUPS ?
-
opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
שלום לכולם, אני מחובר לNETVISION בחבילה של 1.5M ומחובר לGIGANEWS . בחודשים הראשונים של השימוש בUSENET הייתי מנצל את כל רוחב הפס בכל זמן שרציתי אבל בזמן האחרון הקצב הוא ברוב הזמן באיזור ה0.6MB ורק מעט מאוד זמן במקסימום.
קראתי לא מזמן שNETVISION פנתה למורידים כבדים בדרישה שישלמו יותר על החבילות שלהם ויש לי תחושה שהם אלה שמגבילים לי את רוחב הפס.
כאשר פניתי אליהם נאמר לי בתמימות שאין להם מושג וכי שום שינוי לא נעשה.
בקיצור, די נמאס לי ורציתי לדעת איזה ISP לא עושה בעיות למורידים כבדים.
תודה מראש, אור
קראתי לא מזמן שNETVISION פנתה למורידים כבדים בדרישה שישלמו יותר על החבילות שלהם ויש לי תחושה שהם אלה שמגבילים לי את רוחב הפס.
כאשר פניתי אליהם נאמר לי בתמימות שאין להם מושג וכי שום שינוי לא נעשה.
בקיצור, די נמאס לי ורציתי לדעת איזה ISP לא עושה בעיות למורידים כבדים.
תודה מראש, אור
- orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
אני הייתי מנוי של בזק בן לאומי עד לפני חודשיים. מעולם לא היו לי בעיות רוחב פס איתם ותמיד הורדתי במהירות המכסימלית שאיפשר לי סוג החיבור (1.5 מגה). לפני חודשיים עברתי לחבילת 3 מגה ואינטרנט זהב הציעו מחיר משמעותית יותר אטרקטיבי מאשר בזק בין לאומי אז עברתי.
לצערי אינטרנט זהב לא מסוגלים לספק את מלוא רוחב הפס ואני מוריד במהירות שמשתנה בין 2 מגה ל 2.7 מגה. לעיתים רחוקות אני מגיע לפיק ריגעי של 3 מגה.
אחרי שתסתיים תקופת המחויבות של חצי שנה אני אבדוק שוב את המחירים.
אורן.
לצערי אינטרנט זהב לא מסוגלים לספק את מלוא רוחב הפס ואני מוריד במהירות שמשתנה בין 2 מגה ל 2.7 מגה. לעיתים רחוקות אני מגיע לפיק ריגעי של 3 מגה.
אחרי שתסתיים תקופת המחויבות של חצי שנה אני אבדוק שוב את המחירים.
אורן.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
אינטרנט זהב מגבילים את המשתמשים בברירת המחדל,יש צורך להתקשר אליהם ולהתלונן ואז הם פותחים.
אני גלשתי בהתחלה על 150K ולאחר תלונה על כך שלא הצלחתי להקשיב לתחנות רדיו באופן תקין, המהירות קפצה ל 190K
הקו שלי אמור להיות 1.5MBit
אני גלשתי בהתחלה על 150K ולאחר תלונה על כך שלא הצלחתי להקשיב לתחנות רדיו באופן תקין, המהירות קפצה ל 190K
הקו שלי אמור להיות 1.5MBit
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
אני מחובר באינטרנט זהב גם בעסק וגם בבית, אף פעם לא היו לי בעיות מהירות.
בבית היה לי קו של 1.5 מגה הייתי מוריד על 180KBps לאחר מכן שידרגתי ל 2מגה ההורדה עלתה ל 240KBps ולפני שלושה חודשים שדרגתי ל 5מגה ואני מוריד על 620+KBps.
עם כל השידרוגים האלה לא היו לי שום בעיות.
בבית היה לי קו של 1.5 מגה הייתי מוריד על 180KBps לאחר מכן שידרגתי ל 2מגה ההורדה עלתה ל 240KBps ולפני שלושה חודשים שדרגתי ל 5מגה ואני מוריד על 620+KBps.
עם כל השידרוגים האלה לא היו לי שום בעיות.
שחר
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אמשיך לומר , 012 הספק הטוב ביותר היום
מחובר למעלה מ 5 שנים , ללא פזילה לאחרים
פשוט לקוח נאמן ומאושר.
מחובר למעלה מ 5 שנים , ללא פזילה לאחרים
פשוט לקוח נאמן ומאושר.
Microsoft Regional Director- Windows Media Center