האם קיים "משדר WiFi לאמצעי קלט/פלט" ? זאת אומרת...
האם קיים רכיב המתחבר למסך מצד אחד, ולמחשב מהצד השני, ומשדר מהמחשב למסך?
שאלה נוספת היא לגבי אותו רעיון למקלדת ועכבר.
ושאלה שלישית - האם קיים כזה משדר לאאודיו ?
הכוונה היא להניח את המסך ואת המקלדת והעכבר בסלון, ולתת למחשב להרעיש בחדר השני...
הכוונה היא לעבוד בתוכנת אולפן ביתי, ושהמחשב המרעיש ישלח/יקבל מידע על גבי הרשת הביתית.
לא מדובר בניגון מדיה גרידא (ראה פורום "סטרימרים"), אלא בעבודה מול תוכנה - word, לדוגמא.
ברור שאני יכול להתקין מחשב שקט בסלון, אולי מין HTPC שקט כזה, אבל לא זה הפתרון אותו אני מחפש.
גם מחשב נייד לא בא בחשבון - על המחשב מותקנים כרטיסי סאונד מקצועיים שאינם מתאימים למחשב נייד.
יש לי מחשב מצוין, רק מסיבי ומרעיש, ואני מעוניין להרחיק את מקור הרעש ממקום העבודה...
מקווה שהשאלה ברורה.
תודה רבה, ושבוע טוב,
גיא.
שאלה נוספת היא לגבי אותו רעיון למקלדת ועכבר.
ושאלה שלישית - האם קיים כזה משדר לאאודיו ?
הכוונה היא להניח את המסך ואת המקלדת והעכבר בסלון, ולתת למחשב להרעיש בחדר השני...
הכוונה היא לעבוד בתוכנת אולפן ביתי, ושהמחשב המרעיש ישלח/יקבל מידע על גבי הרשת הביתית.
לא מדובר בניגון מדיה גרידא (ראה פורום "סטרימרים"), אלא בעבודה מול תוכנה - word, לדוגמא.
ברור שאני יכול להתקין מחשב שקט בסלון, אולי מין HTPC שקט כזה, אבל לא זה הפתרון אותו אני מחפש.
גם מחשב נייד לא בא בחשבון - על המחשב מותקנים כרטיסי סאונד מקצועיים שאינם מתאימים למחשב נייד.
יש לי מחשב מצוין, רק מסיבי ומרעיש, ואני מעוניין להרחיק את מקור הרעש ממקום העבודה...
מקווה שהשאלה ברורה.
תודה רבה, ושבוע טוב,
גיא.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אתה יכול לרכוש KVM שעובד על CAT5 למרחק, לחבר את היציאת המסך + כבל USB למחשב, ובצד השני לחבר את המסך, מקלדת ועכבר למקלט של אתו המכשיר.
עוד דרך זה לרכוש סט מקלדת ועכבר על גבי BT או WIFI עם משדר עוצמתי ואת המסך לחבר עם כבל ארוך.
עוד דרך זה לרכוש סט מקלדת ועכבר על גבי BT או WIFI עם משדר עוצמתי ואת המסך לחבר עם כבל ארוך.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ישנם משדרים כאלו ואם אתה לא צריך להריץ וידיאו, אז אתה יכול לגמור באזור ה-1000-2000 ש"ח ואם אתה רוצה איכות HD אז תתכונן לאזור ה-5000 ש"ח (בארץ), מה שהופך את זה ללא כלכלי בעליל, כלומר, יהיה יותר זול להזמין שיפוצניק שיעשה חריץ בקיר, ישחיל כבל ויסגור עם שפכטל וצבע.....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
בדיוק NVIDIA הכריזה על שת"פ עם AMIMON וכרטיס שעושה את מה שאתה מחפש.
לאינטל יש את WIDI, אבל הוא יותר מתאים ללפטופים (לא ראיתי כזה למחשבים רגילים).
לאינטל יש את WIDI, אבל הוא יותר מתאים ללפטופים (לא ראיתי כזה למחשבים רגילים).