כבל דו-גידי לרמקול
שלום,
אני מתכנן לחבר את 2 רמקולים רצפתיים שיש לי בבית למגבר NAD 7020E בחדר.
סה"כ אני זקוק לכ-10 מטר כבל.
נכנסתי ככה לכמה אתרים וראיתי שיש המון סוגים במחירים שונים.
השאלה שלי מה ההבדל אם הכבל הוא בעובי 0.75 או 1.5 ?
מה בעצם ההבדל בין כבל "פשוט" לכבל "איכותי" ?
תודה ושבוע טוב
אני מתכנן לחבר את 2 רמקולים רצפתיים שיש לי בבית למגבר NAD 7020E בחדר.
סה"כ אני זקוק לכ-10 מטר כבל.
נכנסתי ככה לכמה אתרים וראיתי שיש המון סוגים במחירים שונים.
השאלה שלי מה ההבדל אם הכבל הוא בעובי 0.75 או 1.5 ?
מה בעצם ההבדל בין כבל "פשוט" לכבל "איכותי" ?
תודה ושבוע טוב
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני מתכוון לחבר זוג רמקול LASER ACOUSTICS למי שמכיר.. יש לי את הרמקול הזה בבית אני חושב כ-20 שנה כבר ואני ממש אוהב את הצליל שלו.
יש לי עוד זוג רמקול מדפי שנמצא במחסן כרגע ואני לא זוכר של איזה יצרן הוא אני אבדוק בהמשך.
שני זוגות הרמקולים הם רמקולים רצפתיים כאלה אבל אל כמו רוב הרמקולים הגבוהים , רמקול יחסית רחב ובגובהה של מטר.
בקשר לכבל - נכנסתי לפה וראיתי למשל שכבל 0.75 עולה 2.2 ש"ח למטר רץ, 1.5 עולה 3.2 ש"ח למטר רץ ו-2.5 עולה 4.9 למטר רץ.
בכמויות שאני צריך ההפרש הוא לא כל כך גדול - אבל שוב השאלה שלי מה ההבדל בעצם? מה היתרונות של כבל עבה יותר ?
יש לי עוד זוג רמקול מדפי שנמצא במחסן כרגע ואני לא זוכר של איזה יצרן הוא אני אבדוק בהמשך.
שני זוגות הרמקולים הם רמקולים רצפתיים כאלה אבל אל כמו רוב הרמקולים הגבוהים , רמקול יחסית רחב ובגובהה של מטר.
בקשר לכבל - נכנסתי לפה וראיתי למשל שכבל 0.75 עולה 2.2 ש"ח למטר רץ, 1.5 עולה 3.2 ש"ח למטר רץ ו-2.5 עולה 4.9 למטר רץ.
בכמויות שאני צריך ההפרש הוא לא כל כך גדול - אבל שוב השאלה שלי מה ההבדל בעצם? מה היתרונות של כבל עבה יותר ?
תלויי באיכות של הנחושת של הכבלים, ברמות האלה אני מניח שעם כבל עבה תקבל סאונד יותר מפורט אבל מצד שני אם הכבל יהיה יותר מדי עבה אז אתה תאבד דינמיות. כבל בעובי של 1.5 עד 2.5 מ"מ יספיק לך.roey1 כתב:אני מתכוון לחבר זוג רמקול LASER ACOUSTICS למי שמכיר.. יש לי את הרמקול הזה בבית אני חושב כ-20 שנה כבר ואני ממש אוהב את הצליל שלו.
בכמויות שאני צריך ההפרש הוא לא כל כך גדול - אבל שוב השאלה שלי מה ההבדל בעצם? מה היתרונות של כבל עבה יותר ?...
אם אתה רוצה המלצה לגבי כבל טוב וזול: http://www.mediagalaxy.co.il/rec/612
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
עם הציוד שציינת רק אמונה ...roey1 כתב: מה בעצם ההבדל בין כבל "פשוט" לכבל "איכותי" ?...
מצטרף להמלצה על הכבל, כבל מצויין!(כמובן שזאב המליץ לי עליו)zeev78 כתב:
תלויי באיכות של הנחושת של הכבלים, ברמות האלה אני מניח שעם כבל עבה תקבל סאונד יותר מפורט אבל מצד שני אם הכבל יהיה יותר מדי עבה אז אתה תאבד דינמיות. כבל בעובי של 1.5 עד 2.5 מ"מ יספיק לך.
אם אתה רוצה המלצה לגבי כבל טוב וזול: http://www.mediagalaxy.co.il/rec/612...