לכל אלו המחפשים מתאם רשת אלחוטי - פתרון מעולה
מדי פעם עולה השאלה ע"י מחפשים למיניהם.
החסרונות של חיבור רשת אלחוטית :
קישוריות איטית - לא מתאים להעברה של קיבצי HD
התנתקויות מעצבנות
תלוי בהפרעות סביבתיות.
הפתרון - מתאם רשת על גבי רשת החשמל
בכל מקום בבית יש תקע חשמל? יפה, יש לנו רשת מחשבים ללא צורך בחיווט ישיר.
המתאם נראה כמו מטען קטן לפלאפון,
מחברים מהראוטר למתאם ולחשמל ובקצה השני מחברים מה שרוצים: טלוויזיה למשל למתאם שני ולחשמל.
וזהו קיבלנו רשת מאובטחת מהירה ואמינה.
קצב העברה מצויין - עד 200 mbps
חיבור פיזי - אין ניתוקים, לא תלוי בהפרעות סביבתיות.
מצ"ב קישור לזאפ - יש הרבה חברות בשוק.
http://www.zap.co.il/search.aspx?keywor ... 05DE%u05DC
החסרונות של חיבור רשת אלחוטית :
קישוריות איטית - לא מתאים להעברה של קיבצי HD
התנתקויות מעצבנות
תלוי בהפרעות סביבתיות.
הפתרון - מתאם רשת על גבי רשת החשמל
בכל מקום בבית יש תקע חשמל? יפה, יש לנו רשת מחשבים ללא צורך בחיווט ישיר.
המתאם נראה כמו מטען קטן לפלאפון,
מחברים מהראוטר למתאם ולחשמל ובקצה השני מחברים מה שרוצים: טלוויזיה למשל למתאם שני ולחשמל.
וזהו קיבלנו רשת מאובטחת מהירה ואמינה.
קצב העברה מצויין - עד 200 mbps
חיבור פיזי - אין ניתוקים, לא תלוי בהפרעות סביבתיות.
מצ"ב קישור לזאפ - יש הרבה חברות בשוק.
http://www.zap.co.il/search.aspx?keywor ... 05DE%u05DC
נערך לאחרונה על ידי dude69il ב 15/01/2011 16:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
זה קיים לפחות שלוש שנים.
בכל מקרה, זה עובד רק אם השקעים מחוברים לאותה הפאזה.
בחלק גדול מהבתים והדירות יש יותר מפאזה אחת ואז זה פשוט הימור ..
בכל מקרה, זה עובד רק אם השקעים מחוברים לאותה הפאזה.
בחלק גדול מהבתים והדירות יש יותר מפאזה אחת ואז זה פשוט הימור ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
dude69il,
קודם כל תודה על השיתוף.
דבר שני, הנושא אכן נדון יותר מפעם אחת בפורום המתאים באתר - רשתות ואינטרנט (לפורום זה העברתי גם את השרשור הנוכחי, הוא לא מתאים לפורום העוסק במסכים).
שים לב שאם תעשה חיפוש בפורום הזה לפי "חשמל", "HPNA" או אפילו תעבור על השרשורים בזריזות, רק בעמוד הראשון של הפורום יש שני שרשורים שעוסקים בנושא (כולל השקה אחת מ CES2011).
דבר אחרון, כפי שנכתב פה - המערכת הזו לא עובדת בצורה מושלמת כפי שהצגת אותה, גם לה יש חסרונות שאחד מהם הוא התלות בפאזות.
קודם כל תודה על השיתוף.
דבר שני, הנושא אכן נדון יותר מפעם אחת בפורום המתאים באתר - רשתות ואינטרנט (לפורום זה העברתי גם את השרשור הנוכחי, הוא לא מתאים לפורום העוסק במסכים).
שים לב שאם תעשה חיפוש בפורום הזה לפי "חשמל", "HPNA" או אפילו תעבור על השרשורים בזריזות, רק בעמוד הראשון של הפורום יש שני שרשורים שעוסקים בנושא (כולל השקה אחת מ CES2011).
דבר אחרון, כפי שנכתב פה - המערכת הזו לא עובדת בצורה מושלמת כפי שהצגת אותה, גם לה יש חסרונות שאחד מהם הוא התלות בפאזות.
עורך יקר,uriler כתב:dude69il,
קודם כל תודה על השיתוף.
דבר אחרון, כפי שנכתב פה - המערכת הזו לא עובדת בצורה מושלמת כפי שהצגת אותה, גם לה יש חסרונות שאחד מהם הוא התלות בפאזות....
כיוון שאני כותב קורא ומתעניין בתחום המסכים,
ההודעה הופנתה לכל אלו המחפשים מתאמי רשת למסכים.
אודה לך אם תחזיר את השירשור לפורום מסכים.
ידוע לי כי הנושא איננו חדש ואני מכיר את המתאמים הללו יותר משנתיים,
אך כיוון שהתכונה של המסכים להתחבר לרשת היא "החדשה" ,
ולא מעט קראתי בפורום המסכים את השאלה על מתאם אלחוטי,
חשבתי שיהיה חכם להזכיר את המתאם הזה שנית (שלישית או מה זה משנה, העיקר מידע זמין לכל)
כן ודבר אחרון, שום דבר לא מושלם גם לא המערכת הזו,
אגב יש פתרון גם לפאזות שונות, מין גשר מיוחד לארון החשמל,
אבל לא ארחיב בנדון שהרי אתם יודעים הכל... מזמן ....לא???
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
dude69il,
זכותך להתעניין בתחום הפונה אליך, במקרה זה מסכים, אולם לחלוקה לפורומים לפי נושאים יש מטרה והיא שמירת הסדר.
שרשור בנושא מתאם לרשת על גבי חשמל שייך לפורום רשתות (או אולי מערכות תקשורת בפורטל HT home בנושא בית חכם), ולא לנושא המסכים, למרות שזה יכול לשמש גם לחיבור מסך לרשת ביתית.
באותו המשקל, יש שיטענו שגם שרשור על שלט אוניברסלי שייך לפורום מסכים (ולא לפורום שליטה ובקרה), או שרשור על רמקולים מוגברים שייך לפורום מסכים (כי זה יחובר לטלויזיה לצורך השמעת אודיו).
למרות הטענות האלו - השרשורים הנ"ל לא יישארו בפורום אמצעי תצוגה ברגע שאחד ממנהלי האתר יהיה מודע לכך.
במידה ואתה רואה שרשור בו נשאלת שאלה על תחליף לרשת אלחוטית, אתה מוזמן לקשר למידע הזמין בפורום הרלבנטי או להרחיב כפי יכולתך במסגרת מענה לשרשור. שרשור חדש העוסק בנושא רשתות - מקומו לא בפורום מסכי LCD / פלזמה וכו' ועל כך אין עוררין.
זכותך להתעניין בתחום הפונה אליך, במקרה זה מסכים, אולם לחלוקה לפורומים לפי נושאים יש מטרה והיא שמירת הסדר.
שרשור בנושא מתאם לרשת על גבי חשמל שייך לפורום רשתות (או אולי מערכות תקשורת בפורטל HT home בנושא בית חכם), ולא לנושא המסכים, למרות שזה יכול לשמש גם לחיבור מסך לרשת ביתית.
באותו המשקל, יש שיטענו שגם שרשור על שלט אוניברסלי שייך לפורום מסכים (ולא לפורום שליטה ובקרה), או שרשור על רמקולים מוגברים שייך לפורום מסכים (כי זה יחובר לטלויזיה לצורך השמעת אודיו).
למרות הטענות האלו - השרשורים הנ"ל לא יישארו בפורום אמצעי תצוגה ברגע שאחד ממנהלי האתר יהיה מודע לכך.
במידה ואתה רואה שרשור בו נשאלת שאלה על תחליף לרשת אלחוטית, אתה מוזמן לקשר למידע הזמין בפורום הרלבנטי או להרחיב כפי יכולתך במסגרת מענה לשרשור. שרשור חדש העוסק בנושא רשתות - מקומו לא בפורום מסכי LCD / פלזמה וכו' ועל כך אין עוררין.
או קיי
למרות שנראה חשוב שהשרשור יופיע כעזרה לכל אלו שלא יודעים,
שהרי אלו שיודעים בודאי בפורום המחשבים לא צריכים אותו,
האם המטרה היא לא לעזור???
הסדר והארגון כמטרה, מפריע לי אישית, אבל זה כנראה רק אני.
תודה על התייחסותך.
למרות שנראה חשוב שהשרשור יופיע כעזרה לכל אלו שלא יודעים,
שהרי אלו שיודעים בודאי בפורום המחשבים לא צריכים אותו,
האם המטרה היא לא לעזור???
הסדר והארגון כמטרה, מפריע לי אישית, אבל זה כנראה רק אני.
תודה על התייחסותך.
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
לא יודע איזה מתאם ניסית אבל הרבה מתאמים לא תלויים בפאזה ויודעים לעבור בין פאזות.
ואני חושב שלא משנה איזה ציוד אתה מנסה לחבר לרשת, בין אם זה מסך, רסיבר, מקרן, מחשב או כל דבר אחר, המקום לחפש פתרונות תקשורת יהיה בפורום רשתות ולא בשום פורום אחר.
הפתרון שהצעת מתאים לא רק למסכים ולא נראה לי שאדם שמחפש פתרון לחיבור הרסיבר שלו לרשת צריך למצוא את הפתרון בפורום מסכים.
ואני חושב שלא משנה איזה ציוד אתה מנסה לחבר לרשת, בין אם זה מסך, רסיבר, מקרן, מחשב או כל דבר אחר, המקום לחפש פתרונות תקשורת יהיה בפורום רשתות ולא בשום פורום אחר.
הפתרון שהצעת מתאים לא רק למסכים ולא נראה לי שאדם שמחפש פתרון לחיבור הרסיבר שלו לרשת צריך למצוא את הפתרון בפורום מסכים.