רעיונות לשדרוג רסיבר
באופן כללי מאוד הסאונד של ימאהה באופן כללי לדעתי השתנה לרעה והוא לא מה שהיה פעם (בהיר וקליני מדי לטעמי). לפיוניר יש סאונד דומה לזה של ימאהה אבל חלש יותר בסטריאו. לאונקיו יש את הסאונד הכי מאוזן מבין כולם ברמות הכניסה והביניים (שם האונקיו 608 מוביל בצורה ברורה).
מה התקציב שלך ואיזה רמקולים ומקור יש לך?
מה התקציב שלך ואיזה רמקולים ומקור יש לך?
זאב הסדרות החדשות של ימהה החזירו את הסאונד המוכר והטוב של ימהה
לי יש את ה2092 שאני מאד אוהב בסטריאו ,ושמעתי את ה667
וה1067 ויש להם צליל מצויין ,גבוהים ומיד מעודנים ,לא דק וצעקני כמו הפיוניר
ה995 הוא מגבר מכובד מאד,לדעתי ה1067 משתווה ל995 מבחינת ההספק
ובסטריאו הוא מצוין.
ובסטריאו הוא מצוין.
amitbak כתב:זאב הסדרות החדשות של ימהה החזירו את הסאונד המוכר והטוב של ימהה
ובסטריאו הוא מצוין....
זה שאלה של טעם, הסאונד שלהם השתפר לעומת הסידרה הקודמת אבל עדין נשאר יובש מסויים שגורם לי להירתע מהם (ברמות הכניסה והביניים). לגבי פיוניר כבר כתבתי את זה פעם ואני אחזור על זה שוב, חוץ מסידרת הLX המצויינת אין להם רסיברים מוצלחים (לדעתי האישית בלבד כן, ברור שיהיו כאלה שיחשבו אחרת ואני מכבד את זה).
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
בתקציב הזה אפשר לרכוש יאמהה 767. מומלץ מאוד.yuval1401 כתב:תקציב של 5000 שח...
כמובן עם יציאות PRE ו2 יציאות HDMI כבונוס.
אני די משוכנע ש zeev78 נשען על נסיונו מסדרות העבר ועדיין לא שמע את הסדרה החדשה....
שגם עפ"י הביקורות מכל העולם שופרה פלאים גם בסאונד.
שים לב לביקורת רסיברים בתקציב שלך....
נכון שאונקיו 608 קיבל ציון טוב מאוד....אבל היאמהה 767 קיבל כוכב אחד מעליו וניצח את המבחן.
http://www.microsofttranslator.com/bv.a ... tid4828150
טלHD נכון שאני לא מעודכן כמו בעבר היות והשגתי את המערכת שרציתי ואני לא מרגיש צורך להשקיע יותר זמן וכסף על נסיעות לצורך בדיקות והאזנות אבל יצא לי לשמוע רסיבר אחד או שתיים של ימאהה (מהדור החדש) ולא נפלתי מהרגליים, נכון, הסאונד השתפר ולא מדובר באותם רסיברים אבל עדין יש את הקליניות שמציקה לי. כאילו הלכו יותר על הסאונד הבטוח והשאירו את הריגושים בצד. זו בכל אופן דעתי האישית, כל אחד והטעם שלו. אני מניח שפותח השירשור יבדוק את כל האופציות הקיימות בקטגוריית מחיר של עד 5000 ש"ח ויחליט מה טוב בשבילו. בשורה התחתונה וכפי שנכתב בלינק של האתר הגרמני (?) לגבי היתרונות של ה608 מבחינת כוח, שליטה ורזולוצייה האונקיו נותן סאונד יותר טוב. שים לב שבווליום גבוהה נכתב שהימאהה הופך להיות בהיר
וזה בדיוק מה שלא אהבתי בדור הקודם של הרסיברים שלהם (גם בווליום נמוך)
וזה בדיוק מה שלא אהבתי בדור הקודם של הרסיברים שלהם (גם בווליום נמוך)
עכשיו בלבלתם אותי לגמרי שניכם טובים ואני רציתי להחליף סאונד לסרטים ולשפר כמובן אני חייב פרה כי ככה אני משפר עוד יותר במיוחד את הקידמיים כי אני מחבר להם קלסה תודה בכל מקרה אשמח לעוד עצות יובל
י ו ב ל - א ו ס י
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
חבל לזרוק כסף על רסיבר חדש. יש בלוחות במחיר הזה כמה רסיברים מודרנים עם הפורמטים החדשים שיש להם הגברה פי כמה יותר טובה מה-608 או מכל ימאהה שהוצע כאן.
יש את הפיוניר LX70, את האונקיו 875, את הימאהה 1900.........עדיף!
יש את הפיוניר LX70, את האונקיו 875, את הימאהה 1900.........עדיף!
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
אם ניתן להוציא את האונקיו ב5000 ש"ח או אם האופצייה של הLX70 עדין אקטואלית אז דנליאור צודק, הם עדיפים בכל פרמטר אפשרי, הבעיה היא שהם זקוקים לרמקולים איכותיים כדי שהסאונד יהיה טוב והכוונה היא לסט רמקולים שעולה בערך כמו התקציב של פותח השירשור אז אולי זה יורד מהפרק.
- shay820
- חבר ותיק

- תגובות: 2116
- נתן תודות: 217 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
הוצאתה לי את המילים מהפהdanlior כתב:חבל לזרוק כסף על רסיבר חדש. יש בלוחות במחיר הזה כמה רסיברים מודרנים עם הפורמטים החדשים שיש להם הגברה פי כמה יותר טובה מה-608 או מכל ימאהה שהוצע כאן.
יש את הפיוניר LX70, את האונקיו 875, את הימאהה 1900.........עדיף!...