דחוף ! שלחו לי מייל מטריד מBESTBUY
את הנקסוס אס קניתי עם כרטיס אשראי של מישהו בחו"ל, כמובן ב500$ , +
שאלתי פה בעבר לגבי SIM שקיבלתי והרגעתם אותי שהכל בסדר...
עכשיו קיבלתי איזה את המייל הבא:
[left]
We said we'd look out for you. And we meant it.
Pretty soon, you'll receive the first bill of your new carrier contract.
Sometimes this first one is higher than expected – a new phone, with lots of new features, tends to get used more.
So when you get your bill, sit down, take a look.
Hopefully it'll be fine. But if not, bring it in and we'll see what adjustments can be made to your plan moving forward.[/left]
מה זה אומר?? ואני מדגיש זה מייל מbest buy ....ולמטה רשום שזה פרסומות..
מאד מטריד אותי שפתאום יתחילו לחייב את הבנאדם!!!
עדכון עם תמונה :
[img2=550x741]http://i52.tinypic.com/9qingj.jpg[/img2]
שאלתי פה בעבר לגבי SIM שקיבלתי והרגעתם אותי שהכל בסדר...
עכשיו קיבלתי איזה את המייל הבא:
[left]
We said we'd look out for you. And we meant it.
Pretty soon, you'll receive the first bill of your new carrier contract.
Sometimes this first one is higher than expected – a new phone, with lots of new features, tends to get used more.
So when you get your bill, sit down, take a look.
Hopefully it'll be fine. But if not, bring it in and we'll see what adjustments can be made to your plan moving forward.[/left]
מה זה אומר?? ואני מדגיש זה מייל מbest buy ....ולמטה רשום שזה פרסומות..
מאד מטריד אותי שפתאום יתחילו לחייב את הבנאדם!!!
עדכון עם תמונה :
[img2=550x741]http://i52.tinypic.com/9qingj.jpg[/img2]
נערך לאחרונה על ידי tomerhd ב 14/01/2011 23:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
תומר
אם המייל הזה באמת מבסט ביי (מייל כתוב לטעמי הזוי משהו בשביל רשת ענקית כמו בסט ביי), אז גם לי זה נראה מנגנון שליחה אוטו'. אבל עדיין כדאי ליצור איתם קשר ולוודא את העניין
[left] from Best Buy Mobile <[email protected]>
reply-to Best Buy <reply-fed2157175670475-31_HTML-82101414-97380-49@emailinfo2.bestbuy.com>[/left]
reply-to Best Buy <reply-fed2157175670475-31_HTML-82101414-97380-49@emailinfo2.bestbuy.com>[/left]
תומר
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אוקיי - לפחות מאומת שזה אכן מבסט ביי ולא ניסיון פישינג.k-pax כתב:[left] from Best Buy Mobile <[email protected]>
reply-to Best Buy <reply-fed2157175670475-31_HTML-82101414-97380-49@emailinfo2.bestbuy.com>[/left]...
גם אני קיבלתי כזה...
אז ככה: דיברתי איתם בטלפון, הם אומרים שמדובר במייל פרסומי על התמיכה שלהם. הנציגה בדקה את ההזמנה שלי לפי המס' שנתתי לה ואמרה שהכל נראה בסדר ושלא מופיע לה חוזה.
היא אמרה שאם בכל אופן אקבל חיוב כזה, עליי ליצור קשר עם T-MOBILE ולהודיע להם שהמכשיר לא נרכש דרכם.
בוא נקווה שהיא צודקת ואכן מדובר בפרסומת.
אז ככה: דיברתי איתם בטלפון, הם אומרים שמדובר במייל פרסומי על התמיכה שלהם. הנציגה בדקה את ההזמנה שלי לפי המס' שנתתי לה ואמרה שהכל נראה בסדר ושלא מופיע לה חוזה.
היא אמרה שאם בכל אופן אקבל חיוב כזה, עליי ליצור קשר עם T-MOBILE ולהודיע להם שהמכשיר לא נרכש דרכם.
בוא נקווה שהיא צודקת ואכן מדובר בפרסומת.
מייל פרסומי??? זה יותר מייל מבריח....האמריקאים כל כך שונים מאיתנו בקטע הזה....מה שבטוח שעוד כמה מאות + + קיבלו גם את המייל הזה..ומשום מה לא כותבים על זה בפורומים(למעט פוסט אחד שאריה פרסם וראיתי אותו עוד לפני כן)quique כתב:גם אני קיבלתי כזה...
בוא נקווה שהיא צודקת ואכן מדובר בפרסומת....
אז...
1.או שאנחנו לא מבינים את הפרסומות שלהם(או את הבדיחות שלהם)
2.עקצו אותנו ובקרוב נרגיש את הכאב..
תומר