התחדשתי היום ב- A210 שקניתי במבצע בKSP רמת השרון
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
הי חברים,
זה הוא, לאחר חודש של לבטים והרבה שעות חריש בפורום הנהדר הזה והרבה שעות ניסויים על C200 החדש של בני , וחיבורים של נגן BLU-RAY פנימי של LG באמצעות ערכת חיבור SATA TO USB , למערכות מחשב שונות וגם חיצונית לסטרימר C200 של בני - הגעתי להחלטה:
רכישת A210 ברשת KSP בחנות החדשה ברמת השרון במסגרת מבצע של 100 שקל פחות - כלומר מחיר קניה סופי 890 שקל בלבד ב12 תשלומים = 72 שקל לחודש בלבד ,
החלטת הקניה נעשתה באופן המעמיק ביותר לפי מבחני הקבלה הבאים.
1. מבחן הסטרימר - מי עדיף מתוך מבחר הסטרימרים המשווק בישראל.
1.1 רמת הביצועים הנוכחית והביטחון לשיפור/תיקון/והוספה של יכולות בעתיד - בלי לזרוק את הישן ולקנות חדש.
1.2 רמת התמיכה של היצרן ולא פחות אפילו יותר חשוב - רמת התמיכה והעזרה האישית של הסביבה ה מוכרת :
חברים המשתמשים במכשיר ומכירים אותו היטב, וכמובן פורום משתמשים ישראלי מקצועי ופעיל ופורום ועולמי.
1.3 רכישת מכשיר החדש ביותר של היצרן והעדכני ביותר אך כזה שנלמדו בו רוב מחלות הילדות של המכשירים
הקודמים מתוצרתם ובודאי של השגיאות הטכנולוגיות שעשו המתחרים -
כמו השגיאה הפטאלית של היצרן DVICO שעברו במכשירים האחרונים שלהם למעבד מתוצרת חברה אחרת.
2. מבחן מקום הקניה והאחריות על המכשיר בישראל
2.1 רכישת הסטרימר תוך קבלת אחריות מקומית למכשיר של רשת חנויות מתמחה ומקצועית
עם שרידות גבוהה שנים קדימה - שלא יסגרו פתאום אחרי חצי שנה ולא תהיה יותר אחריות ותמיכה.
2.2 והכי חשוב רכישה בסניף הקרוב למקום המגורים שמצטיין גם באמינות אישית של מנהל הסניף וגם
ברצון לעזרה במקרים של בעיות, תוך עדיפות לסניף כזה שיש בתוכו גם מעבדה .
2.3 אספקה מידית עם ביצוע התשלום וכמובן פריסת תשלומים מכסימלית אפשרית ללא תשלום ריבית.
3. קנית הסטרימר במחיר האטרקטיבי בארץ - לעומת מחירו בחו"ל+משלוח+מיסים
3.1 רכישת הסטרימר במסגרת תקציב סביב 1000 שקל - שהוא בעל התכונה של עלות/ביצועים/תועלת הטובה ביותר.
3.2 רכישת הסטרימר בטיימינג כזה שהצלחת גם להתלבש על מבצע מיוחד וכך להבטיח שהוא נרכש
במחיר המינימלי האפשרי בתקופת זמן סבירה לאחר מועד הרכישה בפועל.
עד כאן בשלב זה - המשך יבוא אחר כך.
החברים מוזמנים לתת תגובותיהם הערותיהם - האם נכון פעלתי ושקלתי או טעיתי בגדול -
(נערך מחדש לפי עצתו של טל)
זה הוא, לאחר חודש של לבטים והרבה שעות חריש בפורום הנהדר הזה והרבה שעות ניסויים על C200 החדש של בני , וחיבורים של נגן BLU-RAY פנימי של LG באמצעות ערכת חיבור SATA TO USB , למערכות מחשב שונות וגם חיצונית לסטרימר C200 של בני - הגעתי להחלטה:
רכישת A210 ברשת KSP בחנות החדשה ברמת השרון במסגרת מבצע של 100 שקל פחות - כלומר מחיר קניה סופי 890 שקל בלבד ב12 תשלומים = 72 שקל לחודש בלבד ,
החלטת הקניה נעשתה באופן המעמיק ביותר לפי מבחני הקבלה הבאים.
1. מבחן הסטרימר - מי עדיף מתוך מבחר הסטרימרים המשווק בישראל.
1.1 רמת הביצועים הנוכחית והביטחון לשיפור/תיקון/והוספה של יכולות בעתיד - בלי לזרוק את הישן ולקנות חדש.
1.2 רמת התמיכה של היצרן ולא פחות אפילו יותר חשוב - רמת התמיכה והעזרה האישית של הסביבה ה מוכרת :
חברים המשתמשים במכשיר ומכירים אותו היטב, וכמובן פורום משתמשים ישראלי מקצועי ופעיל ופורום ועולמי.
1.3 רכישת מכשיר החדש ביותר של היצרן והעדכני ביותר אך כזה שנלמדו בו רוב מחלות הילדות של המכשירים
הקודמים מתוצרתם ובודאי של השגיאות הטכנולוגיות שעשו המתחרים -
כמו השגיאה הפטאלית של היצרן DVICO שעברו במכשירים האחרונים שלהם למעבד מתוצרת חברה אחרת.
2. מבחן מקום הקניה והאחריות על המכשיר בישראל
עם שרידות גבוהה שנים קדימה - שלא יסגרו פתאום אחרי חצי שנה ולא תהיה יותר אחריות ותמיכה.
2.2 והכי חשוב רכישה בסניף הקרוב למקום המגורים שמצטיין גם באמינות אישית של מנהל הסניף וגם
ברצון לעזרה במקרים של בעיות, תוך עדיפות לסניף כזה שיש בתוכו גם מעבדה .
2.3 אספקה מידית עם ביצוע התשלום וכמובן פריסת תשלומים מכסימלית אפשרית ללא תשלום ריבית.
3. קנית הסטרימר במחיר האטרקטיבי בארץ - לעומת מחירו בחו"ל+משלוח+מיסים
3.1 רכישת הסטרימר במסגרת תקציב סביב 1000 שקל - שהוא בעל התכונה של עלות/ביצועים/תועלת הטובה ביותר.
3.2 רכישת הסטרימר בטיימינג כזה שהצלחת גם להתלבש על מבצע מיוחד וכך להבטיח שהוא נרכש
במחיר המינימלי האפשרי בתקופת זמן סבירה לאחר מועד הרכישה בפועל.
עד כאן בשלב זה - המשך יבוא אחר כך.
החברים מוזמנים לתת תגובותיהם הערותיהם - האם נכון פעלתי ושקלתי או טעיתי בגדול -
(נערך מחדש לפי עצתו של טל)
נערך לאחרונה על ידי AmiEfroni ב 15/01/2011 15:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14360
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
השגיאה הפטאלית של היצרן DVICO שעברו במכשירים האחרונים שלהם למעבד מתוצרת חברה אחרת...
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

זה כל מה שיש לך להעיר - כל הדברים האחרים לא מעניינים אותך - למה פגעתי בך? - אם קיבלת את זה אישית אז סליחהטלHD כתב:השגיאה הפטאלית של היצרן DVICO שעברו במכשירים האחרונים שלהם למעבד מתוצרת חברה אחרת...
...
אני מוכן אפילו לערוך את המילה " פטאלית" - לפי הצעות שאתה תציע לי ,יכול להיות שהייתי בוטה מידי -
אז מחכה לתיקון שלך ולפיו אתקן את המילה "הנוראית " הזאת.
תעשה לי רק טובה - אל תיקח את זה אישית.
האם השוות את A210 ל Boxee שאמור בשבועות הבאים להכנס לארץ ולעלות 999ש"ח?
האם השוות את A210 ל Boxee שאמור בשבועות הבאים להכנס לארץ ולעלות 999ש"ח?
אם כן אנא פרט מה היו יתרונות או חיסרונות כי אני מטלבט ביניהם!
תודה מראש...
תודה מראש...
היי ami9,ami9 כתב: 2. מבחן מקום הקניה והאחריות על המכשיר בישראל
ברצון לעזרה במקרים של בעיות, תוך עדיפות לסניף כזה שיש בתוכו גם מעבדה ....
אני חושב שלקחת את פוסט הצהרת הרכישה שלך לכיוון קצת קיצוני. סך הכל הפורום הוא מאוד "חברי" ואילו אתה כתבת בצורה מאוד רשמית שקצת מזכירה לי את חוזה השכירות שלי.
לגבי מכשיר מתוצרת Popcorn Hour, אני חושב שמדובר בבחירה חכמה בעקבות הסיבות שציינת. אני רכשתי לפני כשנתיים HDX-1000 והמכשיר שירת אותי נאמנה, אם כי החברה שמייצרת אותו נעלמה מפני האדמה וצרבתי עליו קושחה של Popcorn Hour כדי להמשיך לעדכן.
לגבי סעיף 2 בפוסט שלך.
בעקבות הביקורות השליליות הרבות שאני שומע על KSP לא ברור לי מניין כל ההצהרות החיוביות על הרשת. כל רשת (גדולה ככל שתהיה) עלולה להיסגר תוך חצי שנה ולא תהיה לך יותר אחריות ותמיכה. לא ברור לי מניין הסקת שהסניף שבו רכשת מצטיין באמינות אישית של מנהל הסניף וברצון לעזרה במקרים של בעיות, הרי ציינת כי זה סניף חדש.
בסופו של דבר, במחיר זול גם אני הייתי קונה משם מפני שבמקרה של בעיה אפשר תמיד להתנהל מול פופקורן העולמית.
תתחדש ותהנה.
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לא מכיר מקום חסין לפשיטת רגל (אלא אם יש לך מידע פנימי על הספרים...)
מן הסתם זה זול גם כי האתר שלנו מספק להם תמיכה טכנית (נסה לשאול אותם שאלה טכנית בסיסית על המכשיר אם יש לך אומץ...)
מעבר לכך זה אכן נראה כמו חוזה שכירות...
אומרים שהחלטות לוקחים אחרי 10 שניות וכל שאר החיים מבלים בלחפש תרוצים והסברים להחלטה. החלטת, אתה לא חייב לאף אחד הסברים בכלל...
מן הסתם זה זול גם כי האתר שלנו מספק להם תמיכה טכנית (נסה לשאול אותם שאלה טכנית בסיסית על המכשיר אם יש לך אומץ...)
אומרים שהחלטות לוקחים אחרי 10 שניות וכל שאר החיים מבלים בלחפש תרוצים והסברים להחלטה. החלטת, אתה לא חייב לאף אחד הסברים בכלל...
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2338
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
ישנם פה מספר חברים "שחוו" שירות איך נקרא לזה, לא הכי טוב מ KSP - חלקם עם המוצר שקנית ואו דומים לו,
הביקורת הכללית פה היא על הבחירה ברשת הנ"ל.
חוץ מזה אני חושב שיש פה תמימות דעים שהמכשיר שקנית כשלעצמו הוא מצויין ללא ההשוואה ל DVICO
תתחדש, ותהנה!
זכור! שירות טוב תמיד נבחן כשצריכים אותו ולא על הנייר!
חוץ מזה אני חושב שיש פה תמימות דעים שהמכשיר שקנית כשלעצמו הוא מצויין ללא ההשוואה ל DVICO
תתחדש, ותהנה!
זכור! שירות טוב תמיד נבחן כשצריכים אותו ולא על הנייר!
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

Re: האם השוות את A210 ל Boxee שאמור בשבועות הבאים להכנס לארץ ולעלות 999ש"ח?
לא, קראתי הרבה על הבוקסי-בוקס ואף התקנתי את הממשק שלהם בלפטופ שלי ונעזר הו הרבה בניגון קבצי ריפ של בלוריי ואחרים. הוא גם נותן לי אוןליין את הטמפ' בניו-יורק שם גר בני , אז זה צופר נהדר.fgen1978 כתב:האם השוות את A210 ל Boxee שאמור בשבועות הבאים להכנס לארץ ולעלות 999ש"ח?
תודה מראש......
עקרונית לא כל כך התלהבתי מהחומרה - קופסה קטנה ומוזרה ללא יכולת להכניס בה דיסק פנימי - חסרון גדול לגבי.
קח בחשבון שמירב היתרונות של הבוקסי לא ישימים בישראל בשלב זה. או בכלל לא - כי החארות בארץ לא יסכימו לעשות הסכמים כמו בארה"ב.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14360
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
1. לא פגעת בי וממש לא לקחתי אישית....צריך להיות מקצועי ולגופו של עניין....ami9 כתב:זה כל מה שיש לך להעיר - כל הדברים האחרים לא מעניינים אותך - למה פגעתי בך? - אם קיבלת את זה אישית אז סליחהטלHD כתב:השגיאה הפטאלית של היצרן DVICO שעברו במכשירים האחרונים שלהם למעבד מתוצרת חברה אחרת...
...
אני מוכן אפילו לערוך את המילה " פטאלית" - לפי הצעות שאתה תציע לי ,יכול להיות שהייתי בוטה מידי -
אז מחכה לתיקון שלך ולפיו אתקן את המילה "הנוראית " הזאת.
תעשה לי רק טובה - אל תיקח את זה אישית....
איך בדיוק ועל סמך מה קבעת שיצרן מוערך כמו DVICO עשה "שגיאה פטאלית" ?!
2. אין לי מה להעיר כי לא שאלת כלום. ביצעת ניתוח מצב עפ"י שיקול דעתך וראות עיינך.
שים לב מה כתבו שאר המגיבים על זה...
3. כ"מנתח" מצבים ושירות באמת מוזר מה שכתבת על KSP....זה פחות או יותר הפוך מהדעה הרווחת כאן.
4. תתחדש ותהנה מהסטרימר שרכשת, זה הכי חשוב.
נ.ב. בוקסי זכה לאחד מ10 הגאג'טים המבוקשים בארה"ב....אז אני מציע לך לא לזלזל בו.
והצעה ידידותית....תערוך את הפיסקה האחרונה בהודעה שלפני... לא נהוג להתנסח כאן בצורה כזו.
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

בגדול מסכים איתך לגבי ה"פורמליות" , באמת נסחבתי וכתבתי כאילו תיזה לתואר שני בשיווק (במקרה יש לי).דודיפלצת כתב:היי ami9,ami9 כתב: 2. מבחן מקום הקניה והאחריות על המכשיר בישראל
ברצון לעזרה במקרים של בעיות, תוך עדיפות לסניף כזה שיש בתוכו גם מעבדה ....
אני חושב שלקחת את פוסט הצהרת הרכישה שלך לכיוון קצת קיצוני. סך הכל הפורום הוא מאוד "חברי" ואילו אתה כתבת בצורה מאוד רשמית שקצת מזכירה לי את חוזה השכירות שלי.
לגבי מכשיר מתוצרת Popcorn Hour, אני חושב שמדובר בבחירה חכמה בעקבות הסיבות שציינת. אני רכשתי לפני כשנתיים HDX-1000 והמכשיר שירת אותי נאמנה, אם כי החברה שמייצרת אותו נעלמה מפני האדמה וצרבתי עליו קושחה של Popcorn Hour כדי להמשיך לעדכן.
לגבי סעיף 2 בפוסט שלך.
בעקבות הביקורות השליליות הרבות שאני שומע על KSP לא ברור לי מניין כל ההצהרות החיוביות על הרשת. כל רשת (גדולה ככל שתהיה) עלולה להיסגר תוך חצי שנה ולא תהיה לך יותר אחריות ותמיכה. לא ברור לי מניין הסקת שהסניף שבו רכשת מצטיין באמינות אישית של מנהל הסניף וברצון לעזרה במקרים של בעיות, הרי ציינת כי זה סניף חדש.
בסופו של דבר, במחיר זול גם אני הייתי קונה משם מפני שבמקרה של בעיה אפשר תמיד להתנהל מול פופקורן העולמית.
תתחדש ותהנה....
בהמשך אחזור לרמה הלא פורמלית המאייפנת את הפורום הנכבד הזה - וטוב שכך.
לעניין הערותיך לסעיף 2 בפוסט שלי:
חוויתי הרבה אירועים של סגירת חנוויות מחשבים שנפתחו באיזור מגורי ולאחר חצי שנה, אחרי שקניתי ושילמתי הרבה כולל האחריות של החנות, החנות ניסגרה ונותרתי עם עצם בפה (או במקום אחר.)
מאידך-ניהלתי בעצמי בעבר רשת חנויות מתמחות במחשוב במטריה של אחת מהחברות הגדולות בארץ בתחום זה, כך שיש לי לא מעט טאץ לקרוא את המפה לגבי רשתות מסחריות אחרות ובעיקר התנהגות מנהלים/מוכרנים בחנות המקומית - אם הם אמינים ומקצועיים. החנות החדשה ברמת השרון אכן נפתחה לפני כ-3 שבועות וביקרתי בה הרבה לצורך רכישת 4 דברים שונים הקשורים לנושא הפופקורן ( דיסקים כונני בלוריי מערכת SATA USB).אני בחוות הדעת שלי המבוססת ועם קבלות - זהיתי בהחלט שהיא "חנות קונה ומטריפה".
הרי לא אמרתי - לכו תקנו שם כי אני מקבל עמלות מהקניות שלכם - אלא אני חושב שכשאר רואים דברים חיוביים בענף המלוכלך הזה - ראוי גם לתת צל"ש אם מגיע.
לגבי הרשת KSP וכמו שגם עופר העיר , בודאי אין שום ערובה לשם גוף מסחרי באיזה תחום שיהיה - להשרדות ללא מגבלת זמן. וזה בודאי לא המקום "להרצות" לחברה פה את כל מה למדתי בתואר השני בשיווק.
אבל ישם מבחנים ידועים ובדוקים כדי לזהות רשת יציבה ומתפתחת-בהנחה שפנים לא רקוב והבעלים לא גונבים כל הזמן את הכסף של החברה והלקוחות ולא משלמים משכורות וחייבים מיליארדים לבנק ולמלווים בשוק השחור.
ישנם -בתחום המחשוב הקמעונאי - לפחות -6-8 (ואולי יותר) רשתות יציבות כאלו ביניהם כמובן "באג", ו"יבורי" (שאני דווקא שונא אותם), KSP ועוד כמה.
לגבי התגובות השליליות שפורסמו פה רבות על השרות של KSP:
אמנם קראתי חלק לא קטן - לא את כולן- ולדעתי מרביתם מוצדקות , אך חלקן סתם קנטרניות .
גם לי היה מקרה בודד אך מרגיז ביותר ברכישת C200 של בני בסניף דיזינגוב סנטר והתעלמות של המוקדנים בטלפון של הרשת מהתלונה שלי. - סה"כ היה מדובר על הפרש של 100 שקל שלטענתי נבע מטעות ברישום באתר-אך הם לא קיבלו את טענתי ואני מתכוון להוציא את זה מהם באחת הקניות הבאות. הבעיה שבני לא משתף פעולה והחשבונית על שמו.
אך ממקרה בודד לגבי, אי אפשר להסיק מסקנה כללית, ואז היכרתי פתאום את מנהל החנות החדשה ברמת השרון ומאוד התרשמתי אישית ממנו ומהחנות עצמה. מסיבה זאת קניתי שם את 4 הדברים וגם את A210 החדש ואם לא יכול שום שינוי לרעה - כוונתי להמשיך לקנות שם את כל הדברים שאזדקק להם ובתנאי שהמחיר יהיה הנמוך ביותר או קרוב לכך.
שוב סליחה על ההסחפות והאריכות - אך יום שבת גשום היום וכייף להיות פה איתכם- גם חברותה וגם לא נרטבים.
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

הי עופר,oferlaor כתב:לא מכיר מקום חסין לפשיטת רגל (אלא אם יש לך מידע פנימי על הספרים...)
אומרים שהחלטות לוקחים אחרי 10 שניות וכל שאר החיים מבלים בלחפש תרוצים והסברים להחלטה. החלטת, אתה לא חייב לאף אחד הסברים בכלל......
לגבי, מקום חסין או לא - ראה תשובתי לדודי - הזכרתי גם אותך שם.
לגבי התמיכה הטכנית והמקצועית שנותנים פה בפורום המנהלים ומס/ חברים ביחוד irus:
ציינתי במפורש שזה היה המבחן בעל ההשפעה הגדולה בקבלת ההחלטה-לא פחות האיכות המוצר ותכונותיו.
תמשיכו כך - ישר כוח ושוב תודה על התייחסות שלכם.
אין לי מה לשאול אותם - כי אין לי הכרות אישית איתם.
אבל לידיעתך-המנהל של סניף רמת השרון ששמו אלי - הוא גם אודיופיל שמחשיב את עצמו ומתמצא לא פחות ממני בפופקורן. שאל גם את irus - גם הוא לקוח שלהם אפילו יותר גדול ממני.
אני מתאר לי שאתה עובר לא פעם ברמת השרון - אז סתם מתוך סקרנות - מציע לעצור ברחוב סוקולוב ( מול ארומה) ולהכנס שם לפאסצ' של "פלאפל בריבוע" ולהתרשם בעמך מהחנות הזאת והמנהל אלי והמעבדה שלהם.
אתה תראה שכל מה שכתבתי אמת ובלי אינטרסט אישי - אלא מה שטוב גם צריך לפרגן - הרבה אנשים שכחו את המילה הזאת או לא הכירו אותה מילדותם.
לגבי "חוזה השכירות" - זה פעם שניה שהדבר מוזכר - השרשור נכתב בשעות המאוחרות של הלילה ולרגע דימיינתי שאני כותב מסמך עיסקי לקבלת החלטות - שיהיה לי זמן בהמשך, אבצע עריכה קלה במקור להוריד את ה" רישמיות" שכל כך מפריעה לכם.
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

הי,kaplaey2 כתב:ישנם פה מספר חברים "שחוו" שירות איך נקרא לזה, לא הכי טוב מ KSP - חלקם עם המוצר שקנית ואו דומים לו,
תתחדש, ותהנה!
זכור! שירות טוב תמיד נבחן כשצריכים אותו ולא על הנייר!...
מסכים איתך ושוב ראה שגם אני חוויתי חוויה אחת מעצבנת ומרגיזה ואני דרך אגב לא חושב לשים אותה בפינה ולוותר להם - זה די עקרוני לגבי ביחוד שעשדרות שנים הייתי בצד השני של המתרס - בניהול רשתות כאלו