אנוידיה מציגה עם AMIMON: כרטיס המסך האלחוטי הראשון בעולם - KFA2 GTX460 WHDI
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אנוידיה מציגה את כרטיס המסך האלחוטי הראשון בעולם, ה-KFA2 GeForce GTX460 WHDI, שהוא פרי שיתוף פעולה עם חברת AMIMON הישראלית. כרטיס המסך הנ"ל, מלבד היותו תומך באופן מלא ב-HDMI 1.4a, וידאו 3D ופורמטי האודיו המתקדמים, הינו גם כרטיס מסך חזק למשחקים כבדים ועתירי עיבוד תלת מימד.
תודה ל-alanby על הבאת הלינק לידיעה.
http://www.kfa2.com/gtx460whdi.html
תודה ל-alanby על הבאת הלינק לידיעה.
http://www.kfa2.com/gtx460whdi.html
-
- כרטיס המסך
-
- האביזרים הנלווים, המקלט, האנטנות...
נערך לאחרונה על ידי pixies ב 14/01/2011 18:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כן, זה מה שכתבתי בגוף הידיעה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

חיובי.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

גם לי נראה שזה לבית. מה למרכזי בקרה ולכרטיס מסך לגיימרים?...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73371
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
רק חבל שחודש הבא יוצא ה GTX560 שיהפוך את הכרטיס הזה למיושן/מיותר. אבל רעיון מדליק, השאלה בכמה זה ייקר את הכרטיס עצמו.
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

להערכתי מחיר הכרטיס יהיה באזור ה-1500-2500 ש"ח.
למה שיהיה אצל כולם? לא כולם רוצים לשדר בתוך הבית עם 5 אנטנות כשאפשר לשים כבל HDMI שעולה דולרים בודדים ולקבל את אותה האיכות בדיוק וללא שידור אלחוטי (בלי הסוגייה של קרינה מזיקה או לא)...
קהל היעד של כרטיס המסך הוא לדעתי יותר כאלה השמים מחשב רחוק מהטלוויזיה ולא רוצים להעביר כבל HDMI ארוך ו/או לחצוב בקירות הבית.
למה שיהיה אצל כולם? לא כולם רוצים לשדר בתוך הבית עם 5 אנטנות כשאפשר לשים כבל HDMI שעולה דולרים בודדים ולקבל את אותה האיכות בדיוק וללא שידור אלחוטי (בלי הסוגייה של קרינה מזיקה או לא)...
קהל היעד של כרטיס המסך הוא לדעתי יותר כאלה השמים מחשב רחוק מהטלוויזיה ולא רוצים להעביר כבל HDMI ארוך ו/או לחצוב בקירות הבית.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73371
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
השאלה הכי גדולה היא מה טווח השידור הריאלי של מוצר שכזה. אם הוא לא יכול לשדר במרחק סביר (נניח מינימום חדר הלאה, רצוי יותר), אין לו שום יתרון אל מול כבל.
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לפי כמות האנטנות, כנראה שהטווח יעבור חדר אחד או שניים בדירה ממוצעת, אבל נצטרך כמובן לחכות לסקירות על הכרטיס.
לאחרונה רואים יותר ויותר פתרונות שעובדים מבית אמימון.
ניתן לקרוא קצת על אחד המכשירים מבית אסוס הנמכרים באמזון וקיבל ביקורות טובות : http://www.amazon.com/WiCast-EW2000-Wir ... 851&sr=8-1
הטווחים הם בין 30 מטרים ללא קירות, ו 20 עם קירות.
ניתן לקרוא קצת על אחד המכשירים מבית אסוס הנמכרים באמזון וקיבל ביקורות טובות : http://www.amazon.com/WiCast-EW2000-Wir ... 851&sr=8-1
הטווחים הם בין 30 מטרים ללא קירות, ו 20 עם קירות.
מוזר . אם RDP מחובר ב כבל 1Gb לא מסוגל להעביר תוכן נורמאלי אני פשוט מתקשה להבין איך יצליחו לעשות את זה ב WIRELESS (אני יודע ש RDP לא מנצל את כל רוחב הפס) אבל איך 60FPS של רזולוציית FHD מתכוצים LOSSLESS ל WIRELESS כרגע לפחות נשמע לי בלתי אפשרי.
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מה הקשר ל-RDP? ה-RDP לא מיועד ולא מתוכנן להצגת וידאו מרחוק, אלא לשליטה בסיסית (אם כי טובה למדי) על דסקטופ מרוחק.
שיטת השידור של AMIMON שונה לחלוטין מ-WiFi ויועדה במיוחד למטרה של שידור HDMI באופן אלחוטי. אין שום קשר לתקני הרשת האלחוטית שאתה מכיר.
שיטת השידור של AMIMON שונה לחלוטין מ-WiFi ויועדה במיוחד למטרה של שידור HDMI באופן אלחוטי. אין שום קשר לתקני הרשת האלחוטית שאתה מכיר.
באמת חבל , שאי אפשר לחבר לניידים כרטיס מסך , יש ניידים עם מעבדים חזקים I7 אבל זה לא נותן הרבה , כי הכרטיס ברמה של כרטיס מובנה אי אפשר לעשות כלום מבחינת ישומי תלת מימד או משחקים של היום .
העם זה יוכל לפתור ? את הבעיה נגיד ויש לי מחשב נייד חזק , עם אחבר את הכרטיס הזה במחשב הנייח בבית ? אוכל לשחק בביצועים טובים יותר דרך הנייד והרשת ?
העם זה יוכל לפתור ? את הבעיה נגיד ויש לי מחשב נייד חזק , עם אחבר את הכרטיס הזה במחשב הנייח בבית ? אוכל לשחק בביצועים טובים יותר דרך הנייד והרשת ?
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

עם המחשב הנייד לא. אין שום קשר בין תקן השידור של AMIMON ל-WiFi שיש במחשב נייד. אלה הם שני דברים שונים לגמרי.
אבל אתה יכול, למשל, לשחק עם ג'ויסטיק או גיימפאד אלחוטיים שהמקלט שלהם יחובר למחשב הנייח:
מחשב-------->>>----Amimon----->>>-----טלוויזיה
נייח-----------<<<----Bluetooth----<<<----ג'ויסטיק/גיימפאד
הקווים עם החיצים מציינים כמובן תווך אלחוטי ולא כבלים. העליון זה השידור של Amimon והתחתון זה השידור של הג'ויסטיק/גיימפאד האלחוטי (כתבתי בלוטות' רק כדוגמא, הכוונה היא לתקן השידור של התקן המשחק).
אבל אתה יכול, למשל, לשחק עם ג'ויסטיק או גיימפאד אלחוטיים שהמקלט שלהם יחובר למחשב הנייח:
מחשב-------->>>----Amimon----->>>-----טלוויזיה
נייח-----------<<<----Bluetooth----<<<----ג'ויסטיק/גיימפאד
הקווים עם החיצים מציינים כמובן תווך אלחוטי ולא כבלים. העליון זה השידור של Amimon והתחתון זה השידור של הג'ויסטיק/גיימפאד האלחוטי (כתבתי בלוטות' רק כדוגמא, הכוונה היא לתקן השידור של התקן המשחק).