מבקש המלצה לסטרימר, עם דרישות מאוד ספציפיות
שלום כצלם חתונות עכשיו אני מתחיל להציג סרטי hd ללקוחות במשרד, אבל אני מציג להם את הסרטים במחשב מחובר לטלויזיה.
הפתרון הזה לא טוב עבורי מספיק בגלל שאין למחזה יציאות של hd
וגם הרזולציה של המחשב לא 100% מתאימה לטלויזיה שהיא hd ready
אני מחפש סטרימר או htpc שיש לו כונן פנימי של 60gb לפחות ויכול להציג סרטים ברזולציה גבוהה ללא בעיה
לא מעניין אותי הממשק שלו
לא מעניין אותי איך הוא קורא עברית ואם בכלל
לא מעניין אותי החיבור שלו לרשת
חשוב לי שיהיה לו כונן פנימי
חשוב לי שהוא יתחבר לטלויזיה ב hd
וחשוב לי שאני יוכל לחבר אותו למגבר שלי
והכי חשוב אני לא רוצה להוציא יותר מדי כסף בעקבות השימוש הספציפי של המכשיר
תודה לכל מי שענה
[/b]
הפתרון הזה לא טוב עבורי מספיק בגלל שאין למחזה יציאות של hd
וגם הרזולציה של המחשב לא 100% מתאימה לטלויזיה שהיא hd ready
אני מחפש סטרימר או htpc שיש לו כונן פנימי של 60gb לפחות ויכול להציג סרטים ברזולציה גבוהה ללא בעיה
לא מעניין אותי הממשק שלו
לא מעניין אותי איך הוא קורא עברית ואם בכלל
לא מעניין אותי החיבור שלו לרשת
חשוב לי שיהיה לו כונן פנימי
חשוב לי שהוא יתחבר לטלויזיה ב hd
וחשוב לי שאני יוכל לחבר אותו למגבר שלי
והכי חשוב אני לא רוצה להוציא יותר מדי כסף בעקבות השימוש הספציפי של המכשיר
תודה לכל מי שענה
[/b]
- AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
הפופקורן במבצע עכשיו ברשת KSP - שקל 890 ב12 תשלומים.adirbd כתב:תחשוב על פופקורן A210 או אקסטרימר, נראים לי המכשירים הכי משתלמים והכי טובים, וגם מתאימים לדרישות שלך....
אני מיהרתי וקניתי היום בסניף שלהם ברמת השרון - רק 72 שקל לחודש.
האמת רציתי לקנות בתחילה C200 - אך הפרש של 500 שקל על אותה מכונה בדיוק - החלטתי וזהוא.
אתה מתכוון שהוא במחיר של 990 ש"חami9 כתב:הפופקורן במבצע עכשיו ברשת KSP - שקל 890 ב12 תשלומים.adirbd כתב:תחשוב על פופקורן A210 או אקסטרימר, נראים לי המכשירים הכי משתלמים והכי טובים, וגם מתאימים לדרישות שלך....
האמת רציתי לקנות בתחילה C200 - אך הפרש של 500 שקל על אותה מכונה בדיוק - החלטתי וזהוא....
- AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
לא יקירי, המחיר במחשב הרשת הוא 990 אך יש מבצע מיוחד לחברי פייסבוק שהמחיר הוא 890 שקל בלבד ב 12 תשלומים. כך בחשבון שהמבצע הוא רק עד יום ראשון 16/1/11 שעה 16.00 ובתנאי שישאר להם מלאי.CANON כתב:אתה מתכוון שהוא במחיר של 990 ש"חami9 כתב:הפופקורן במבצע עכשיו ברשת KSP - שקל 890 ב12 תשלומים.adirbd כתב:תחשוב על פופקורן A210 או אקסטרימר, נראים לי המכשירים הכי משתלמים והכי טובים, וגם מתאימים לדרישות שלך....
האמת רציתי לקנות בתחילה C200 - אך הפרש של 500 שקל על אותה מכונה בדיוק - החלטתי וזהוא.......
אני למשל למזלי קניתי את האחרון שהיה בסניף רמת השרון ועוד לא ברור כמה הוא יקבל ליום ראשון.
לנוחייתך אני לך לך לינק ישר לקופון שאתה צריך להדפיס ולגשת לאחד מסניפי הרשת - זאת כמובן אם בא לך A210.
אם לא בא לך - אז המבצע הזה לא רלוונטי בשבילך.
http://www.facebook.com/pages/Ksp/19027 ... 7146470109
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
CANON,
לפי מה שאתה אומר, אין פה התחשבות יתרה בביצועים ולא מעניין אותך מכשיר מהדור האחרון שמנגן את כל הפורמטים, אז אם מחיר של סטרימר חדש מרתיע אותך, אני חושב שלוח יד השנייה יהווה אופציה טובה עבורך.
אני חושב שאתה צריך לכוון לסטרימר שיכול להכיל דיסק 3.5״ (מטעמי נפח ומחיר).
אם לא תמצא, אולי אוכל לעזור לך עם זה.
לפי מה שאתה אומר, אין פה התחשבות יתרה בביצועים ולא מעניין אותך מכשיר מהדור האחרון שמנגן את כל הפורמטים, אז אם מחיר של סטרימר חדש מרתיע אותך, אני חושב שלוח יד השנייה יהווה אופציה טובה עבורך.
אני חושב שאתה צריך לכוון לסטרימר שיכול להכיל דיסק 3.5״ (מטעמי נפח ומחיר).
אם לא תמצא, אולי אוכל לעזור לך עם זה.