בעלי HTPC - איך אתם רואים טלוויזיה?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
ofird פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1047
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

הרי לרובינו יש כרטיס לכידה שמאפשר תכונות מתקדמות כגון TIMESHIFTING והקלטות ושאר ירקות...

אבל, ברור שאם נחבר את היציאה מהממיר לכניסה של הכרטיס הלכידה וחזרה לטלוויזיה דרך כרטיס המסך אנחנו מבצעים המרות רבות של אות הוידאו ובכך פוגעים באיכות התמונה.

להקלטות, אני מבין שאנחנו נשתמש בכרטיס הלכידה אבל לצפייה בLIVE TV האם זה כדאי?

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #2 

האם מישהו צופה עוד ב-LIVE???

היתרונות של TIMESHIFTING כלכך גדולים (דילוג על פרסומות, עצירה, אחורה, דילוג קדימה וכיו"ב) שאין שום סיבה לצפות ב-LIVE. וכמובן צפיה מתי שרוצים!!!
עניין האיכות כמובן הוא נושא אישי - אם אין לך LCD או פלזמה אז הירידה באיכות אינה מורגשת כמעט ואם יש - אז זה עניין של סדר עדיפויות.

עניין איכות של התמונה בא לידי ביטוי אולי בסרטים אבל מי רואה היום סרטים ב-LIVE? ואם רוצים לקחת משהו מהמטבח ל"נשנש"? אז לא יהיה לנו PAUSE שאליו כלכך התרגלנו?

בקיצור, כשמתמכרים ל-TIMESHIFTING לא רוצים לחזור אחורה! גם במחיר ירידה מועטת באיכות.

אורן.

AdiLev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2278
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #3 

האמת שלכך YES MAX נותן הפתרון האופטימלי.
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -

unsound_methods
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 563
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

כן, אני עדיין צופה ב LIVE, למרות ה PVR שלי.
האכות, האכות. גם ככה לא הכי מאושר מהאכות של צפיה בממיר על הפלזמה; שלא לדבר על איכות capture שהיא לדעתי איומה.
מה שאני אוהב, משתדל לצפות ב LIVE. רק כשאין בררה, משתמש ב PVR.
מה לעשות, כנראה שאני פדנט שמעדיף הנאה מאיכות הצפייה על פני סט פיצ'רים סקסיים.

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #5 

לא הייתי קורא לזה סט פיצ'רים סקסיים - מה לעשות שלא לכולנו יש אפשרות לצפות בטלויזיה מתי שרוצים...
אחרי יום עבודה ארוך, המשך בבית עד 9-10 עם הילדים/סידורים ורק אז זמן לצפות כשעה ... PVR מאפשר את הגמישות הנדרשת.

אורן.

ofird פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1047
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #6 

דילוג פרסומות?

האם אתה משיג את זה בעזרת PAUSE של כמה דקות?

למה את בדיוק מתכוון - ואני לא מדבר על הקלטות כמובן אלא שידור חי דרך הPVR...

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #7 

כמובן שאם רוצים לדלג על פרסומות צריך שה-PVR יתחיל להקליט בזמן התכנית ואנחנו נתחיל לצפות מעט אחרי כן.

ב-SAGETV אין הבדל בין LIVETV ל-הקלטה - הוא תמיד מקליט באותו אופן. (לא באפר זמני כמו בחלק מהתוכנות).
בכלל, כל הרעיון של PVR הוא שהמערכת תדע את כל התכניות שאנחנו אוהבים, ותמיד! תקליט אותם. אנחנו נחליט מתי לצפות - ב-LIVE, מעט אחרי כדי לדלג על הפרסומות או מספר ימים אחרי כן כשיש לנו זמן...

כל הכיף ב-מערכת PVR היא חוסר התלות בלח המשדרים - אתה צופה מתי שאתה רוצה ואתה אילו לא צריך לדעת מתי התוכנית באמת שודה...אני יכול להגיד לך מנסיון שכבר שנים לא ראינו (במשפחה) פרסומות ואני אישית לא יודע בכלל את זמני התוכניות שאני אוהב...ה-PVR מקליט הכל.

כמובן כדי להגיע למצב כזה צריך שכל הטלויזיות בבית יהיו מחוברות למערכת ה-PVR ולפחות שני ממירים (אצלי שלשה) המחוברים למערכת.

אורן.

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #8 

זה פשוט לא יאמן ערוצים 10 ו 2 מי בכלל צופה בתוכניות משם - אין מה לראות

היה עד היום ימי חמישי ER עונה עשירית והם פשוט החליטו להעיף אותה בלי להודיע בלי כלום.
באמצע!!!!!!!!!! שמעתם פעם על דבר כזה???
אני מחרים את הערוץ הדפוק הזה לתמיד!!!

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46352
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5074 פעמים

שליחה #9 

באמת מעצבן הקטע עם ER, התוכנית פשוט נעלמה מלוח המשדרים :-\

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #10 

גם אני לא צופה בטלויזיה דרך ה- HTPC (למרות שבמקור רכשתי אותו לשם כך), לאחר זמן מה אפילו הוצאתי את כרטיס ה- PVR כי ראיתי שאין לי שימוש בו. אני מוריד את הסדרות שאני אוהב ב- usenet (גם ככה פרקים יותר מתקדמים וחלקן בכלל לא משודרות בארץ) וצופה מתי שבא לי, בדר"כ באיכות גבוהה מיס ובדולבי.

אולי מתישהו אחזיר את הכרטיס רק בשביל להקליט תוכניות מיוחדות אבל ממש לא בטוח, השפע שמוצע ב- usenet כל כך גדול שגם ככה אני צופה יותר מידי בטלויזיה :)
HiFiMusic IL

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”