במגבר יש לי יציאה של AUX
האם אני אוכל לחבר למגבר אקולייזר נוסף? של יותר ערוצים
ואם כן- לאיזה יציאה אני מחבר את זה?
תודה!

RC למשל (לפחות באופן חלקי)...MartinHSabag כתב:למה שתרצה לעשות את זה?...
אתה טועה.קודם כל, Dudu-1001 לא דיבר על סוג של איקוולייזר שהוא רוצה להוסיף (אנלוגי או דיגיטאלי). יש לי את Behringer DEQ2496 (אמנם דיגיטאלי) והוא עושה RC מצוין (הרבה יותר טוב ממערכת RC מובנית של הרסיבר).אלי777 כתב:איקוליזר נוסף ממש מיותר . האנלוגי לא יוכל לבצע R C כמו שצריך
אולי יוסיף מעט עוצמה לא יותר...

אתה נשמע פסקני מדי – במיחד בהתחשב בעובדה שנותן עצות לחבר חדש של הפורום. לפי מה שאתה כותב, אני כמעט בטוח שאף פעם לא ניסית איקוולייזר טוב (ואם ניסית - לא הצלחת לממש את היכולות התמונות בו) – לכן אין לך מושג עד כמה הוא יכול לשפר צליל בחדר.נמר כתב:אל תחבר אקולייזר ....
לא תמיד יש אפשרות לשנות את מיקום הרמקולים (במיוחד עם מדובר בסלון). חוץ מזה, לרוב המרחבים בדירות יש פגמים אקוסטיים שלא ניתן לתקנם רק ע"י הזזת רמקולים. גלים עומדים הם לא הצרה היחידה. טיפול אקוסטי פסיבי לעתים קרובות נראה מכוער - לא כול אחד ירצה להכניס את זה לסלון. לכן איך שלא מסתכלים על זה - איקוולייזר טוב ( אבל – טוב!) – הוא כן הפתרון, אם כי לא מושלם (כמו רוב הפתרונות האחרים).יכול להיות שמיקומים טובים יותר של המערכת יפתרו לך את הבעיה ....

לא אמרתי שאני מתכוון לאיקוולייזר אנלוגי....vitalyi כתב: Dudu-1001 לא דיבר על סוג של איקוולייזר שהוא רוצה להוסיף (אנלוגי או דיגיטאלי)....

אני לא מדבר על צעצועים שהיו לך בבית ספר ועל קלטות ששמעת... יכול להיות, יש כאן בלבול טרמינולוגי - אני מתכוון ל- sound processor דיגיטאלי מקצועי שעולה אלפי שקלים בשילוב עם ציוד שעולה עשרות אלפי שקלים. אפילו חלק מהאודיופילים המושבעים בפורום הזה לא זונחים את השימוש ב- sound processor(לצורך RC ). וכמובן לא לקלטות התכוונתי אלא לתקליטים (שמעת על re-mastering?).אלי777 כתב: לגבי ניסיון באקולייזר טוב . לפני למעלה מי 20 שנה היה לי איקולייזר (כשהייתי עדיו ילד ) וזה הוסיף לי עוד "חלק במערכת"
וקצת יותר עוצמה . אבל מאז היתבגרתי...
זה לא עניין של איכות הרסיבר אלה גם של איכות וטיב האיקוולייזר. במקרה שאתה מדבר עליו אני חושב שיהיה יותר נזק מתועלת.pinlopi כתב: השאלה שלי עם אני מדבר על רסיבר סטריאו מדור ישן יותר של HARMAN KARDON שאני שוקל להוסיף לו אקולייזר של SHERWOOD שלדעתי אינו באותה רמת איכות כמו הרסיבר האם הצליל יכול להיפגע?...