panasonic TH42PWWD8 מול LG 42PX4RV זאת או זאת?
עוד שאלה או שתיים על הדרך
אני זוכר שבחנות אמרו לי שה PWD8 מגיעה עם טיונר.
האמנם?
קראתי במקומות אחרים שלא.
ועם איזה מחברים / מודולים של חיבור היא מגיעה? האם יש ברירת מחדל או שאפשר לשנות את זה?
ולסיום האם יש משמעות לעובדה שיחס הניגודיות הוא 1:4000
כאשר מודלים אחרים מדברים על 1:10000
רן
אני זוכר שבחנות אמרו לי שה PWD8 מגיעה עם טיונר.
האמנם?
קראתי במקומות אחרים שלא.
ועם איזה מחברים / מודולים של חיבור היא מגיעה? האם יש ברירת מחדל או שאפשר לשנות את זה?
ולסיום האם יש משמעות לעובדה שיחס הניגודיות הוא 1:4000
כאשר מודלים אחרים מדברים על 1:10000
רן
המסכים ברי השוואה מאחר ועובדה שחלק קונים את ה LG וחלק את הפנסוניק , כך שזה כמובן תלוי רק בך.
הפנסוניק מגיעה ללא טיונר.
המסך מגיע עם המודול הכפול שכולל COMPOSITE/SVIDEO , COMPONENT/RGB, VGA , בדרך כלל זו ברירת מחדל וכל תוספת של מודול כגון : SCART או HDMI כרוכה בעלויות נוספות, יש אנשים שטוענים שהצליחו להחליף את המודול הכפול באחד בודד של SCART ומודול נוסף לפי בחירה.
לגבי הפנלים דובר על זה רבות , ה 1:10000 אמור להיות על הנייר טוב יותר אבל לפנל זה יש בעיות בתחום גווני האפור , לא שהפנל של ה 1:4000 הוא מושלם אך לדעתי האיזון שלו יותר טוב.
הפנסוניק מגיעה ללא טיונר.
המסך מגיע עם המודול הכפול שכולל COMPOSITE/SVIDEO , COMPONENT/RGB, VGA , בדרך כלל זו ברירת מחדל וכל תוספת של מודול כגון : SCART או HDMI כרוכה בעלויות נוספות, יש אנשים שטוענים שהצליחו להחליף את המודול הכפול באחד בודד של SCART ומודול נוסף לפי בחירה.
לגבי הפנלים דובר על זה רבות , ה 1:10000 אמור להיות על הנייר טוב יותר אבל לפנל זה יש בעיות בתחום גווני האפור , לא שהפנל של ה 1:4000 הוא מושלם אך לדעתי האיזון שלו יותר טוב.
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
עם כמעט כלום, ראה בלינק זהran30 כתב: ועם איזה מחברים / מודולים של חיבור היא מגיעה? האם יש ברירת מחדל או שאפשר לשנות את זה?...
ראה בעמ' 3 ו-5 ב-brochure, אפשר הכל, אבל הכל בתוספת, כמו כרטיסי PC...