עזרה עם XBMC

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
tovtov פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28

שליחה

אני משתמש בXBMC על המחשב שמחובר עם כבל אופטי לרסיבר ומערכת 5.1. כשאני רואה סרט או סדרה לא דרך XBMC (למשל דרך BSPLAYER) אז אני מקבל dolby digital מושלם. כשאני משתמש ב-XBMC אז חלק מסרטים והסדרות באמת עובד ב-dolby digital אבל הרוב הגדול פשוט לא נותן (ולא דרך XBMC זה כן DD !) ! ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הפלט אודיו אבל לא הגעתי להרבה הצלחה...כרגע מוגדר לי : Direct sound : realtec optical output

...מישהו גם נתקל בבעיה כזו? אולי יש דרך להגדיר לתוכנה או לנגן של התוכנה שיפעל דרך AC-3 Filter או משהו כזה..???

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

בעת ניגון הסרט, תלחץ OK\Enter, לך עם החיצים להגדרות האודיו, ואז בחר דיגיטלי. ככה זה לפחות בבוקסי, אני מניח שגם ב-XBMC זה דומה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

tovtov פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

זה כבר מוגדר על דיגיטלי, אבל הזרם אודיו שמופיע הוא סטריאו (ואין אפשרות לבחור זרם אחר)...

tovtov פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

למי שמעוניין- פתרתי את הבעיה : התקנתי "עדכון" שגורם לתוכנה להשתמש בנגן ופילטר חיצוני,ועכשיו כל הקבצים שלי מושמעים ב- Dolby Digital 5.1 !
הנה קישור לעדכון שמצאתי (זה בעצם התקנה מחדש של התוכנה,אחכ בוחרים קובץ,נגן באמצעות ובוחרים dsplayer)
http://dsplayer.passion-xbmc.org/Dsplay ... 619-dx.exe

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

לדעתי אפשר גם בלי ה-DSPlayer להגיע לנגינה של DTS ו-DD ב-XBMC.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

tovtov פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

pixies כתב:לדעתי אפשר גם בלי ה-DSPlayer להגיע לנגינה של DTS ו-DD ב-XBMC.
...
ברור לי שאפשר,הבעיה היתה אצלי משום מה,כמו שכתבתי-חלק קבצים נתנוו DD וחלק לא...עכשיו הכל נותן DD עם הנגן החיצוני...

חזור אל “תוכנה - KODI”