AT&T בארה"ב - בושה וחרפה
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אחרי נסיעה לווגאס, אני חייב להוריד את זה מהחזה שלי.
השתמשתי בכרטיס SIM AT&T מקורי ללא מגבלות DATA.
כמובן שעם הנחיתה שום דבר לא עבד. בדיוק כפי ש-URILER אמר, ללא פרופיל (mobile config) של AT&T שום דבר לא עובד. למזלי חבר השאיל לי את ה-MIFI שלו והצלחתי להשתמש באתר שמייצר Mobileconfig ולאפשר זאת.
נחיתה בווגאס והכל עובד, אני מקבל טלפונים ובודק דואל. מגיע למלון, אותו כנ"ל. אגב, המלון הנחמד נותן רק WIFI עלוב, כאשר יש חיבור פיזי אבל הם מסרבים לתת לי כבל וטוענים שיש כאלה בחנות למטה! מה שאומר שאני צריך מעכשיו להסתובב עם PATCH CORD דבילי... שונא WIFI בלפטופים יחיה.
התערוכה עוד לא מתחילה וכבר בעיות. חברים טוענים שאני לא עונה ל-SMS, ברור שאני לא עונה, לא קיבלתי אותם...
מנסה להתקשר, פעם עובד, פעם לא. מנותק כל שיחה.
דואל? צריך לעשות RESET לטלפון ולפעמים זה עובד. לרוב לא. הורדה של 3G עוזרת לכמה דקות.
במהלך התערוכה המצב רק הופך גרוע יותר. אתם ליד קבוצה של אנשים עם אייפונים (שזה המצב בכל זמן נתון) או בכל שטח התערוכה? אז אין DATA ולרוב מספר הקווים שואף לאחד או 0.
איך שעולים על האוטובוס ומתרחקים מהתערוכה, פתאום הכל תקין.
מה, לא ידעתם ש-200,000 איש יתרכזו במקום אחד? לא חשבתם שצריך לתגבר בתערוכה עצמה את ה-CELLS באיזור? ראבק! תערוכת טכנולוגיה!
זה הגיע למצב מגוכח שהייתי צריך לבקש מחדרי אודיו HIGH END במלון VENITIAN (שאגב, האינטרנט בקזינו שלו עבד פגז, חוץ מביום שהייתי צריך את זה...) שילוו לי חיבור אינטרנט בשביל לבדוק דואל ולעשות סקייפ...
אז לכל המתלוננים על איכות הרשת הסלולרית בישראל? תגידו תודה, אנחנו בערך 100 רמות מעל מה שיש בארצות הברית.
השתמשתי בכרטיס SIM AT&T מקורי ללא מגבלות DATA.
כמובן שעם הנחיתה שום דבר לא עבד. בדיוק כפי ש-URILER אמר, ללא פרופיל (mobile config) של AT&T שום דבר לא עובד. למזלי חבר השאיל לי את ה-MIFI שלו והצלחתי להשתמש באתר שמייצר Mobileconfig ולאפשר זאת.
נחיתה בווגאס והכל עובד, אני מקבל טלפונים ובודק דואל. מגיע למלון, אותו כנ"ל. אגב, המלון הנחמד נותן רק WIFI עלוב, כאשר יש חיבור פיזי אבל הם מסרבים לתת לי כבל וטוענים שיש כאלה בחנות למטה! מה שאומר שאני צריך מעכשיו להסתובב עם PATCH CORD דבילי... שונא WIFI בלפטופים יחיה.
התערוכה עוד לא מתחילה וכבר בעיות. חברים טוענים שאני לא עונה ל-SMS, ברור שאני לא עונה, לא קיבלתי אותם...
מנסה להתקשר, פעם עובד, פעם לא. מנותק כל שיחה.
דואל? צריך לעשות RESET לטלפון ולפעמים זה עובד. לרוב לא. הורדה של 3G עוזרת לכמה דקות.
במהלך התערוכה המצב רק הופך גרוע יותר. אתם ליד קבוצה של אנשים עם אייפונים (שזה המצב בכל זמן נתון) או בכל שטח התערוכה? אז אין DATA ולרוב מספר הקווים שואף לאחד או 0.
איך שעולים על האוטובוס ומתרחקים מהתערוכה, פתאום הכל תקין.
מה, לא ידעתם ש-200,000 איש יתרכזו במקום אחד? לא חשבתם שצריך לתגבר בתערוכה עצמה את ה-CELLS באיזור? ראבק! תערוכת טכנולוגיה!
זה הגיע למצב מגוכח שהייתי צריך לבקש מחדרי אודיו HIGH END במלון VENITIAN (שאגב, האינטרנט בקזינו שלו עבד פגז, חוץ מביום שהייתי צריך את זה...) שילוו לי חיבור אינטרנט בשביל לבדוק דואל ולעשות סקייפ...
אז לכל המתלוננים על איכות הרשת הסלולרית בישראל? תגידו תודה, אנחנו בערך 100 רמות מעל מה שיש בארצות הברית.
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
גם בנדידה מפלאפון ל AT&T המצב היה גרוע, אבל פחות.
היו לי בעיות שהמכשיר איבד את הרשת מספר פעמים וסרב לחזור עד לכבוי. לאחר שיחה עם התמיכה של פלאפון הם איפסו לי את הגדרות הנדידה והמצב הישתפר.
גם רשת הבלקברי קרסה מספר פעמים, כנראה מעומס. אבל לפחות הדואר עבד בצורה אמינה.
היו לי בעיות שהמכשיר איבד את הרשת מספר פעמים וסרב לחזור עד לכבוי. לאחר שיחה עם התמיכה של פלאפון הם איפסו לי את הגדרות הנדידה והמצב הישתפר.
גם רשת הבלקברי קרסה מספר פעמים, כנראה מעומס. אבל לפחות הדואר עבד בצורה אמינה.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
עופר ... זה ידוע שהרשת של AT&T פשוט זוועה בכ90 אחוז מארצות הברית ... זה גם למה הולך להיות ביקוש עצום לאיפון בVerizon . רק שאלה אחת אליך ,לא עדיף היה להשיג ממישהו סים של T mobile ,הרשת אמורה להיות טובה יותר לדעתי
בכול מקרה בהשוואה לרשת שם הרשת מצוינת אצלינו ,בפלאפון לא היה לי אפילו ניתוק אחד מאז שיש לי את האיפון 4 , אצלם זה בדיוק הפוך כמו שכבר הוכחתה .
בכול מקרה בהשוואה לרשת שם הרשת מצוינת אצלינו ,בפלאפון לא היה לי אפילו ניתוק אחד מאז שיש לי את האיפון 4 , אצלם זה בדיוק הפוך כמו שכבר הוכחתה .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
העניין הוא שזה אפילו היה קיצוני יותר ממה שחשבתי שזה יכול להיות. חשבתי שיהיה מדי פעם ניתוקים ובעיות. לא חשבתי שזה יהיה "מדי פעם חיבור או DATA"...
בלי צחוק ואם נשים את התעריפים, הטריקים והשטיקים בצד, בישראל יש כיסוי סלולר איכותי ורשתות הסלולר נותנות שירות מצוין.oferlaor כתב:
אז לכל המתלוננים על איכות הרשת הסלולרית בישראל? תגידו תודה, אנחנו בערך 100 רמות מעל מה שיש בארצות הברית....
כמובן שיש מקרים חריגים, אך הם באמת חריגים.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

סך הכול כשמסתכלים על המחירים בחו"ל אז לדעתי אנחנו לא במצב כול כך נורא בהשוואה לארצות הברית לדוג' ...
המצב הסלולרי כאן הוא טוב. כיום. עם זאת, צריך להבין שתרבות הצריכה הסלולרית אצלנו עדין מאוד מפגרת יחסית לארה"ב. מעטים מבעלי הסמארטפונים (כולל אייפון וסימביאן) גולשים ברשת הסלולרית. אנחנו לא מתקרבים לעומס שיש על AT&T, גם אם מחשבים per capita. אני רוצה לראות את הרשתות כאן עומדות בעומס שכזה, אז נוכל לרדת על הרמה הסלולרית במקומות אחרים.
בנוסף לכך, לצערנו, למרות אימוץ מהיר ומדהים של הדור השלישי (למיטב ידיעתי בין המדינות הראשונות עם כיסוי דור 3 כמעט מלא), אנחנו נשאר מאחור בקרוב מאוד.
ברוב המדינות כבר החלה פריסת רשת LTE ברמה כזו או אחרת ואפילו אזורים שלמים כבר מכוסים ועובדים בדור הרביעי. אצלנו, אלא אם פיספסתי משהו, בינתיים גורנישט.
בנוסף לכך, לצערנו, למרות אימוץ מהיר ומדהים של הדור השלישי (למיטב ידיעתי בין המדינות הראשונות עם כיסוי דור 3 כמעט מלא), אנחנו נשאר מאחור בקרוב מאוד.
ברוב המדינות כבר החלה פריסת רשת LTE ברמה כזו או אחרת ואפילו אזורים שלמים כבר מכוסים ועובדים בדור הרביעי. אצלנו, אלא אם פיספסתי משהו, בינתיים גורנישט.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
לא מסכים לגבי הסעיף הראשון שכתבת.קרמריקה כתב:המצב הסלולרי כאן הוא טוב. כיום. עם זאת, צריך להבין שתרבות הצריכה הסלולרית אצלנו עדין מאוד מפגרת יחסית לארה"ב. מעטים מבעלי הסמארטפונים (כולל אייפון וסימביאן) גולשים ברשת הסלולרית. אנחנו לא מתקרבים לעומס שיש על AT&T, גם אם מחשבים per capita. אני רוצה לראות את הרשתות כאן עומדות בעומס שכזה, אז נוכל לרדת על הרמה הסלולרית במקומות אחרים.
ברוב המדינות כבר החלה פריסת רשת LTE ברמה כזו או אחרת ואפילו אזורים שלמים כבר מכוסים ועובדים בדור הרביעי. אצלנו, אלא אם פיספסתי משהו, בינתיים גורנישט....
ראיתי את נתוני צמיחת DATA של חברת פלאפון בשנתיים האחרונות ומדובר באחוזים שלא מביישים מדינות מאוד מתקדמות בעולם. יש מהפכת DATA סלולרים מאוד מאוד רצינית בארץ בשנתיים שלוש האחרונות.
לגבי הסעיף השני שלך, כן היחידים שכרגע מדברים ברצינות כרגע על LTE הם אורנג' והם בטח רחוקים שנה וחצי שנתיים מהשקה.
Need more cowbell
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2338
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
תשאל כל אמריקאי טיפוסי, יגיד לך ש AT&T קטסטרופה!העניין הוא שזה אפילו היה קיצוני יותר ממה שחשבתי שזה יכול להיות. חשבתי שיהיה מדי פעם ניתוקים ובעיות. לא חשבתי שזה יהיה "מדי פעם חיבור או DATA"......
הם ממליצים על T-MOBILE כרשת האמינה עם הכיסוי הטוב ביותר ביחד עם Verizon Wireless
גם בחוף המערבי וכגם במזרחי (האמצע בארה"ב פשוט לא נחשב
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
האמצע בארה"ב הוא flyover country עבור רוב האמריקאים. אם כי אני מאוד אוהב את שיקגו שהיא לדעתי אחת הערים המוצלחות יותר בארה"ב.
בארה"ב אני משתדל להתחבר ל T-Mobile ולהמעיט כמה שאפשר שצריכת data. בדרך כלל אני משתמש ב WiFi ואם אני חייב סלולאר אז רק לפי דרישה בהפעלה ידנית. בפעם האחרונה שהייתי בארה"ב זה היה לצורך השתתפות בתערוכה במרכז התערוכות של אנהיים שנמצא צמוד לדיסנילנד. גם שם הקליטה הייתה נוראית ועל WiFi בכלל לא היה טעם לנסות להתחבר כי הכיסוי היה נורא וכלל נפילות על ימין ועל שמאל.
בארה"ב אני משתדל להתחבר ל T-Mobile ולהמעיט כמה שאפשר שצריכת data. בדרך כלל אני משתמש ב WiFi ואם אני חייב סלולאר אז רק לפי דרישה בהפעלה ידנית. בפעם האחרונה שהייתי בארה"ב זה היה לצורך השתתפות בתערוכה במרכז התערוכות של אנהיים שנמצא צמוד לדיסנילנד. גם שם הקליטה הייתה נוראית ועל WiFi בכלל לא היה טעם לנסות להתחבר כי הכיסוי היה נורא וכלל נפילות על ימין ועל שמאל.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

אין פלא שלא מעט אמריקאים קונים איפון 4 בלי חוזה ,עושים אנלוק ומתחברים לT MOBILE או ROGERS ...
- moranhoresh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 453
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
בליל של שטויות
קודם כל IamEzio רב האמריקאים קונים אייפון עם חיבור לAT&T. מבחינת הראש האמריקאים הם די STRAIGHTFORWARD ולא מחפשים תכמונים וכד'. אחוזים בודדים קונים מכשיר ללא התחייבות.
דבר נוסף, בארץ כל הרשתות מתחלקות באנטנות ביניהן ויש שיתוף של אנטנות. בארה"ב אין דבר כזה, כל חברה מקימה תשתית משלה. למה? ככה עובד השוק החופשי בארה"ב.
ארה"ב מדינה ענקית, ורק מדינה כמו קלינפורניה או ניו יורק לוקחת בגודל את ישראל פי כמה, אז כמה קשה כבר להקים בארץ רשת אלחוטית כשרב מוחלט של האוכלוסיה גר בגוש דן?
לגבי המחירים יש תרגילים בארץ ובארה"ב. בארה"ב יש שיחות חינם בתוך הרשת, ושיחות חינם בשעות הערב וסופי שבוע. בארץ לא נשמע הדבר הזה, בגלל זה לדעתי צריך להקים עוד חברות סלולריות בארץ עד שיהיו תנאים כאלו. חבילה של 200 סמסים בארה"ב עולה $5. ורייזון נותנת שימוש בלתי מוגבל בנתונים תמורת $30 בחודש. התחמונים האמריקאים נוגעים לכך שמשלמים על דקות נכנסות כמו על יוצאות, משלמים על סמס נכנס כמו על יוצא והטריק הכי גדול הוא ה-ROAMING, שעל זה טוחנים אותך במחיר כשיצאת מארה"ב.
דרך אגב האמריקאים מרובעים בהרבה תחומים. אחוז המשתמשים באייפון ובבלקברי הוא מטורף, והאנדרויד תופס שוק יחסית קטן. למה? ככה, כי האמריקאי הממוצע מעדיף ללכת בתלם, בעיניו אפל זה חברה טובה ויציבה והוא ילך איתה באש ובמים. בגלל אותה סיבה כמעט וכולם קונים מחשב מותג, בניגוד לישראל, בה כמעט כל מחשב נבנה לפני בחירת הלקוח.
זה הבדלי תפיסות. אין כאן צודק וטועה. בעיני הישראלים האמריקאים מפגרים וההפך.
דבר נוסף, בארץ כל הרשתות מתחלקות באנטנות ביניהן ויש שיתוף של אנטנות. בארה"ב אין דבר כזה, כל חברה מקימה תשתית משלה. למה? ככה עובד השוק החופשי בארה"ב.
ארה"ב מדינה ענקית, ורק מדינה כמו קלינפורניה או ניו יורק לוקחת בגודל את ישראל פי כמה, אז כמה קשה כבר להקים בארץ רשת אלחוטית כשרב מוחלט של האוכלוסיה גר בגוש דן?
לגבי המחירים יש תרגילים בארץ ובארה"ב. בארה"ב יש שיחות חינם בתוך הרשת, ושיחות חינם בשעות הערב וסופי שבוע. בארץ לא נשמע הדבר הזה, בגלל זה לדעתי צריך להקים עוד חברות סלולריות בארץ עד שיהיו תנאים כאלו. חבילה של 200 סמסים בארה"ב עולה $5. ורייזון נותנת שימוש בלתי מוגבל בנתונים תמורת $30 בחודש. התחמונים האמריקאים נוגעים לכך שמשלמים על דקות נכנסות כמו על יוצאות, משלמים על סמס נכנס כמו על יוצא והטריק הכי גדול הוא ה-ROAMING, שעל זה טוחנים אותך במחיר כשיצאת מארה"ב.
דרך אגב האמריקאים מרובעים בהרבה תחומים. אחוז המשתמשים באייפון ובבלקברי הוא מטורף, והאנדרויד תופס שוק יחסית קטן. למה? ככה, כי האמריקאי הממוצע מעדיף ללכת בתלם, בעיניו אפל זה חברה טובה ויציבה והוא ילך איתה באש ובמים. בגלל אותה סיבה כמעט וכולם קונים מחשב מותג, בניגוד לישראל, בה כמעט כל מחשב נבנה לפני בחירת הלקוח.
זה הבדלי תפיסות. אין כאן צודק וטועה. בעיני הישראלים האמריקאים מפגרים וההפך.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

קודם כל, Rogers היא חברה קנדית ושנית הם משווקים את מוצריי Apple בקנדה.IamEzio כתב:אין פלא שלא מעט אמריקאים קונים איפון 4 בלי חוזה ,עושים אנלוק ומתחברים לT MOBILE או ROGERS ......
Need more cowbell
- Pavelz
- חבר מביא חבר

Re: בליל של שטויות
אתה כנראה לא מעודכן שבחצי השנה האחרונה נמכרים יותר מכשירים עם אנדרואיד מאשר מכשירי אייפון או בלקברי.moranhoresh כתב: . אחוז המשתמשים באייפון ובבלקברי הוא מטורף, והאנדרויד תופס שוק יחסית קטן....
בארה"ב.
Need more cowbell
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אבל ברור לך שכרגע בסיס הלקוחות הקיים של אפל הרבה יותר גדול. ייקח הרבה זמן עד שאנדרואיד ינגוס מספיק כדי שתגיע למצב שבו בארה"ב כל בן אדם שלישי שתפגוש ברחוב יהיה יסתובב עם טלפון אנדרואיד.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.