[פוצל] דבוטאנט קולה במחבת
-
דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
PUP קליתי עכשיו במחבת - מגניב.
צריך לערבב כמו בחביתוש מהשנייה הראשונה אחרת מקבלים כוויות בפולים...
לפחות רואים מה קורה כל הזמן.
נראה לי שזה חובה לכל מי שמתחיל בקלייה.
צריך לערבב כמו בחביתוש מהשנייה הראשונה אחרת מקבלים כוויות בפולים...
לפחות רואים מה קורה כל הזמן.
נראה לי שזה חובה לכל מי שמתחיל בקלייה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
חרכת במרפסת?
אני בינתיים קליתי פעמיים בחביתוש שלך, קלייה ראשונה פספסתי ויצא לי בהיר לאללה (חשבתי שכבר הגיע פיצוץ שני) וקלייה שניה יותר טובה אבל לא אחידה מספיק אבל די טעים, אני אנסה שוב מחר או מחרתיים.
אני בינתיים קליתי פעמיים בחביתוש שלך, קלייה ראשונה פספסתי ויצא לי בהיר לאללה (חשבתי שכבר הגיע פיצוץ שני) וקלייה שניה יותר טובה אבל לא אחידה מספיק אבל די טעים, אני אנסה שוב מחר או מחרתיים.
-
דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

(מי פיצל אותי?...) גם ככה תכננתי לכתוב על זה ואפילו צילמתי את תןוצאת הקלייה שיצאה כמעט בסדר.
בגלל שהחביתוש אצל PUP כרגע ניסיתי מחבת - קרןאוכל עשה מאמר אז אמרתי ננסה.
לפי ההוראות של יוסיסופר - שמתי קפה בשכבה אחת על המחבת ולכיריים שבהם אני משתמש לחביתוש.
הפשלה שלי היתה שלא ערבבתי כבר מההתחלה ואז נצרבו לי קצת הפולים.
שמתי להבה כמו בחביתוש וקיבלתי זמן קלייה דומה 10 דק, בערך לפיצוץ ראשון ולאחריו משהו כמו 3 דקות לשני כי הורדתי את החום.
יותר קל לעבודה מחביתוש כי אפשר להפוך את הפולים כמו בהקפצה של טיגון והכי חשוב שזה שכל הזמן רואים מה קורה.
תוך כדי המוץ נפרד וקצת פו פו פו והוא עף במרפסת.
עכשיו צריך לראות אם בטעם זה יהיה זהה לחביתוש ששם הפולים מקבלים חום מכל הכיוונים כמעט ולא רק מלמטה.
בגלל שהחביתוש אצל PUP כרגע ניסיתי מחבת - קרןאוכל עשה מאמר אז אמרתי ננסה.
לפי ההוראות של יוסיסופר - שמתי קפה בשכבה אחת על המחבת ולכיריים שבהם אני משתמש לחביתוש.
הפשלה שלי היתה שלא ערבבתי כבר מההתחלה ואז נצרבו לי קצת הפולים.
שמתי להבה כמו בחביתוש וקיבלתי זמן קלייה דומה 10 דק, בערך לפיצוץ ראשון ולאחריו משהו כמו 3 דקות לשני כי הורדתי את החום.
יותר קל לעבודה מחביתוש כי אפשר להפוך את הפולים כמו בהקפצה של טיגון והכי חשוב שזה שכל הזמן רואים מה קורה.
תוך כדי המוץ נפרד וקצת פו פו פו והוא עף במרפסת.
עכשיו צריך לראות אם בטעם זה יהיה זהה לחביתוש ששם הפולים מקבלים חום מכל הכיוונים כמעט ולא רק מלמטה.
-
דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

אני חי בעיקר על קפה קנוי. עכשיו יש לי פחות מקילו של טזורו מלה-פבוריטה ומחכה לי במקפיא קילו של קופיטיים.
קלייה בשבילי זה יותר משחק כי אני לא מגיע לחזרתיות טובה בחביתוש. הרבה יוצא לי שפיצוץ שני טס קדימה ולפעמים אני עוצר בגמגום של ראשון שמתחבר אולי לשני ואז זה מוקדם מדי. לא על החביתוש לבדו יחיה האדם...
יאללה כפיר תחפש דיל טוב על quest
קלייה בשבילי זה יותר משחק כי אני לא מגיע לחזרתיות טובה בחביתוש. הרבה יוצא לי שפיצוץ שני טס קדימה ולפעמים אני עוצר בגמגום של ראשון שמתחבר אולי לשני ואז זה מוקדם מדי. לא על החביתוש לבדו יחיה האדם...
יאללה כפיר תחפש דיל טוב על quest
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
בקצב כזה אני קונה טורפפטורה ... 
ה QUEST יפה אין ספק אבל אני לא רואה רשמים מיוחדים לגביו (אחרת כבר היה אחד במשלוח אליי עכשיו
), אפילו נמרוד לא ממש נתן לנו חוות דעת מלומדת לגביו ואני מקווה שהוא מאוד מרוצה ממנו.
נראה לי שצריך לעשות ראש בראש מול הג'ין ולהחליט האם הוא מחליף ראוי, בעיצוב הוא מנצח השאלה אם גם באיכות הקליה והחזרתיות.
ה QUEST יפה אין ספק אבל אני לא רואה רשמים מיוחדים לגביו (אחרת כבר היה אחד במשלוח אליי עכשיו
נראה לי שצריך לעשות ראש בראש מול הג'ין ולהחליט האם הוא מחליף ראוי, בעיצוב הוא מנצח השאלה אם גם באיכות הקליה והחזרתיות.
עם מערבבים את הקפה טוב כל הזמן וקולים כמות די מכובדת על אש בינונית אפשר בהחלט להוציא קפה כמעט בלי כוויות אחיד וטוב, רק עדיף סיר עם ידית של מחבת, ולדעתי זה חובה להתנסות כמה פעמים בזה, רק עם אתה מערבב עם כף מעץ כך בחשבון שהיא תהיה שחורה אחרי כמה פעמים, אגב התבוננתי בחביטוש די טוב אחרי שטעמתי קפה מצויין ששלך לי עופר, ואני בטוח שאפשר להוסיף לזה מד חום, בביקור הבא שלי אצל רם אני אדבר איתו על זה.
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
אתה יכול לנסות, נראה אם יש לך אומץ ...pup26 כתב:איזה באסה, אחרי שקניתי את מה שקניתי אני לא יכול להשתתף בחגיגה פה.
כפיר, מצטער....
חוץ מזה חברים אני בנושאים אחרים היום, דברים משולבים בעץ חום קוקובלו, אביזרים שונים -> עברנו לקלאסה אחרת
- joncafe
- גורו קפה

- תגובות: 2335
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
כשכפיר אומר "דברים משולבים בעץ חום קוקובלו" זה לא כמו מני, איתן או עופר שעשו ידיות קטנות מעץ. כפיר מתכוון שהוא מביא 2-3 עצי קוקובלו שלמים ויציב אותם בסלון ככה שישתלבו עם מכונת הקפה והמטחנה...כפיר_ש כתב:חוץ מזה חברים אני בנושאים אחרים היום, דברים משולבים בעץ חום קוקובלו, אביזרים שונים -> עברנו לקלאסה אחרת...
זה לנסיון. אם זה יצליח אז הוא שותל חורשת קוקובלו קטנה. קק"ל כבר בתמונה.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler