בעלי iPhone 3G או iPod Touch 2Gen? - אפל לא רוצה אתכם!
-
AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
iOS בגרסה 4.3 שוחררה אמש למפתחים וכבר ניתן לומר שגרסה זו לא תומכת במכשירי iPhone 3G ובמכשירי iPod Touch דור שני.
גם ככה המכשירים הללו לא קיבלו הרבה מהיכולות של גרסה 4 (כמו למשל מולטיטאסק).
בגירסה זו ביקשה אפל מהמפתחים לשים דגש על ה-AirPrint, תכונה שבכל מקרה לא נתמכת ב-2 המכשירים.
בנוסף, הפיצ'רים העיקריים בגרסאות האחרונות הן AirPlay, שגם לא נתמך ב-2 המכשירים וה-GameCenter שלא נתמך ב-iPhone 3G (וכמובן המולטיטאסק שהזכרתי).
לאט, לאט המכשירים הישנים יותר נדחקים החוצה ממעגל השדרוגים, ולמרות שקבוצות השחרור מוסיפות יכולות חדשות גם למכשירים הישנים יותר (לי היה מולטיטאסק באייפון 3G), זה עדיין לא זה, ויש סיבה שאפל לא מכניסה את היכולות הללו למכשירים הישנים.
גם ככה המכשירים הללו לא קיבלו הרבה מהיכולות של גרסה 4 (כמו למשל מולטיטאסק).
בגירסה זו ביקשה אפל מהמפתחים לשים דגש על ה-AirPrint, תכונה שבכל מקרה לא נתמכת ב-2 המכשירים.
בנוסף, הפיצ'רים העיקריים בגרסאות האחרונות הן AirPlay, שגם לא נתמך ב-2 המכשירים וה-GameCenter שלא נתמך ב-iPhone 3G (וכמובן המולטיטאסק שהזכרתי).
לאט, לאט המכשירים הישנים יותר נדחקים החוצה ממעגל השדרוגים, ולמרות שקבוצות השחרור מוסיפות יכולות חדשות גם למכשירים הישנים יותר (לי היה מולטיטאסק באייפון 3G), זה עדיין לא זה, ויש סיבה שאפל לא מכניסה את היכולות הללו למכשירים הישנים.
אין מה לעשות, החומרה פשוט לא מספיקה, אז הם צריכים לעצור במצב שלא תהיה פגיעה בחוויית השימוש.. כמובן שנכנס פה גם ההיבט של למשוך לקוחות לקנות מכשיר חדש אבל זה לגיטימי- אפל רוצים להגדיל הכנסות.
ולגבי זה שאמר שאנשים ימשיכו לפרוץ:
איך שאני רואה את זה- אפל לאט לאט הורגת את הפריצה- כך שאני לא אתפלא שעוד שנה הפורצים ירימו ידיים ולא ימצאו חורים.
עובדה בשטח: היכן הפריצה המלאה ל4.2.1? היכן האנלוק לאייפון 4?
ולגבי זה שאמר שאנשים ימשיכו לפרוץ:
איך שאני רואה את זה- אפל לאט לאט הורגת את הפריצה- כך שאני לא אתפלא שעוד שנה הפורצים ירימו ידיים ולא ימצאו חורים.
עובדה בשטח: היכן הפריצה המלאה ל4.2.1? היכן האנלוק לאייפון 4?
צודק, השאלה היא כמה זמן?toxin כתב:NATI, עוד לא יצא המכשיר האלקטרוני שיש לו הגנה מושלמת. כל דבר אפשר לפרוץ, הכל עניין של זמן....
הרי לא תרצה לחכות כמה חודשים טובים במקרה הטוב לפריצה בכל פעם שאפל מוציאה גרסא חדשה??
בקצב שאפל מוציאה גרסאות הכי טוב שלא להתעסק עם זה..
-
AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
נתי,
הפורצים לא ירימו ידיים, כמה שהפריצה יותר קשה, הם יותר מסופקים כשהם מצליחים לפרוץ (ראה את מיודענו GeoHot והפריצה לפלייסטיישן 3, זה אמנם לקח זמן, אבל אף אחד לא התייאש, זה רק נהיה יותר מעניין, זה מה שמניע את החבר'ה האלה).
לגבי JB מלא, Comex כבר רמז שהוא לא יחכה לגירסה 4.3 ויוציא פריצה מלאה בקרוב.
רוב הפורצים חיכו כי הם ציפו לגירסה 4.3 (השקתו הקרובה של האייפד היתה אינדיקציה טובה לכך שתהיה גרסה חדשה).
לגבי המכשירים הישנים, אז החומרה בהחלט לא מספיקה לתוכנה החדשה, ואפל גם ספגו תביעה ייצוגית מבעלי אייפון 3G על פגיעה בחוויה, אני אישית שנמכתי את המכשיר חזרה ל-3.1.3.
אז עכשיו הם החליטו שהעדכון הקרוב לא יגיע למכשירים הללו (כך גם לא ניתן יהיה לתבוע אותם).
הפורצים לא ירימו ידיים, כמה שהפריצה יותר קשה, הם יותר מסופקים כשהם מצליחים לפרוץ (ראה את מיודענו GeoHot והפריצה לפלייסטיישן 3, זה אמנם לקח זמן, אבל אף אחד לא התייאש, זה רק נהיה יותר מעניין, זה מה שמניע את החבר'ה האלה).
לגבי JB מלא, Comex כבר רמז שהוא לא יחכה לגירסה 4.3 ויוציא פריצה מלאה בקרוב.
רוב הפורצים חיכו כי הם ציפו לגירסה 4.3 (השקתו הקרובה של האייפד היתה אינדיקציה טובה לכך שתהיה גרסה חדשה).
לגבי המכשירים הישנים, אז החומרה בהחלט לא מספיקה לתוכנה החדשה, ואפל גם ספגו תביעה ייצוגית מבעלי אייפון 3G על פגיעה בחוויה, אני אישית שנמכתי את המכשיר חזרה ל-3.1.3.
אז עכשיו הם החליטו שהעדכון הקרוב לא יגיע למכשירים הללו (כך גם לא ניתן יהיה לתבוע אותם).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
הסיבה היא כנראה חוסר יכולת למנוע שם פריצה.
פונקציות רבות מאלה שצוינו (הדפסה, משחקים) לא זקוקות ליכולות מיוחדות.
פונקציות רבות מאלה שצוינו (הדפסה, משחקים) לא זקוקות ליכולות מיוחדות.