רסיבר pionner vsx-520 בעיה עם הסאב
היי,
קניתי את הרסיבר החדש וסט חדש של רמקולי (לחדר קטן) Pure Acustics Solid-8.
לאחר מספר דקות של סרט/ סידרה/ שירים הסאב מפסיק להפיק צלילים בכלל ולאחר מספר דקות חוזר לעבודה.
לפעמים עוזר שמנתקים אותו מהמערכת ולפעמים בכלל לא עוזר!
ניסיתי להתחבר עם מחשב/ אקסטרימר והתופעה קוראת לי לצורך העניין אני מחובר עם כבל HDMI.
לגיסי יש את אותה החומרה כמו שלי ואותה התקלה.
הלכתי אתמול ליבואן של Pure Acustics באור יהודה (סיריוס) ובחדר ההדגמה הסאב עבד כמעט חצי שעה ובלי בעיות.
אני מחובר עם כבל:
http://www.sel.co.il/?page=products&id=556
ומפצל:
http://www.sel.co.il/?page=products&id=557
מה ניתן לעשות בתקלה כזאת? האם זה עניין של הגדרות או בעיה של הסאב/ מגבר?
בנתיים לקחו לי את הסאב לבדיקה (למרות שאמרו לי שלא יעשו כלום איתו עם הוא יעבוד במעבדה).
תודה על עזרה,
ליאור.
קניתי את הרסיבר החדש וסט חדש של רמקולי (לחדר קטן) Pure Acustics Solid-8.
לאחר מספר דקות של סרט/ סידרה/ שירים הסאב מפסיק להפיק צלילים בכלל ולאחר מספר דקות חוזר לעבודה.
לפעמים עוזר שמנתקים אותו מהמערכת ולפעמים בכלל לא עוזר!
ניסיתי להתחבר עם מחשב/ אקסטרימר והתופעה קוראת לי לצורך העניין אני מחובר עם כבל HDMI.
לגיסי יש את אותה החומרה כמו שלי ואותה התקלה.
הלכתי אתמול ליבואן של Pure Acustics באור יהודה (סיריוס) ובחדר ההדגמה הסאב עבד כמעט חצי שעה ובלי בעיות.
אני מחובר עם כבל:
http://www.sel.co.il/?page=products&id=556
ומפצל:
http://www.sel.co.il/?page=products&id=557
מה ניתן לעשות בתקלה כזאת? האם זה עניין של הגדרות או בעיה של הסאב/ מגבר?
בנתיים לקחו לי את הסאב לבדיקה (למרות שאמרו לי שלא יעשו כלום איתו עם הוא יעבוד במעבדה).
תודה על עזרה,
ליאור.
הסאב מחובר בכבלים לפי הלינקים שצירפתי.
כבל של הסאב הולך ליציאת PRE AMP והכבל מחובר עם המפצל בחיבור מאחור.
הכבלים של הרמקולים מחוברים בצורה רגילה (כבלים שנקנו בחנות על פי מטר).
לגבי יתר ההגדרות אני צריך עזרה (רסיבר ראשון שלי ואני לומד את התחום) איך קוראים להגדרות שביקשת לדעת באנגלית ואני אבדוק במגבר.
עוד נתון: הגברתי עד הסוף עד הוליום של הסאב (מאחורי הסאב) וגם את תחום התדרים.
מבחינת המגבר הגדרתי תחום תדרים סטנדרתי של 100.
כבל של הסאב הולך ליציאת PRE AMP והכבל מחובר עם המפצל בחיבור מאחור.
הכבלים של הרמקולים מחוברים בצורה רגילה (כבלים שנקנו בחנות על פי מטר).
לגבי יתר ההגדרות אני צריך עזרה (רסיבר ראשון שלי ואני לומד את התחום) איך קוראים להגדרות שביקשת לדעת באנגלית ואני אבדוק במגבר.
עוד נתון: הגברתי עד הסוף עד הוליום של הסאב (מאחורי הסאב) וגם את תחום התדרים.
מבחינת המגבר הגדרתי תחום תדרים סטנדרתי של 100.
אם הבנתי נכון אז המצב הוא כדלקמן:
- סאב מחובר ליציאת PRE OUT של הסאב ברסיבר.
- כל הסטליטים מחוברים ליציאות הרמקולים ברסיבר.
אתה צריך לוודא ש:
- הגדרת את כל הרמקולים שלך ברסיבר כ SMALL .
- הגדרת ברסיבר שיש לך סאב
- ברסיבר תגדיר את תדר החיתוך ל 150 HZ כיוון שזה התדר הנמוך ביותר של הסטליטים וזה גם התדר הגבוה ביותר של הסאב. זה לא אידיאלי (כי עדיף לקבוע את תדר החיתוך לא במקסימום או במינימום של הרמקולים ) אבל זה מה שיש...
- את תדר החיתוך בסאב תקבע להכי גבוה שניתן (שהוא 150 HZ ).
ארז
- סאב מחובר ליציאת PRE OUT של הסאב ברסיבר.
- כל הסטליטים מחוברים ליציאות הרמקולים ברסיבר.
אתה צריך לוודא ש:
- הגדרת את כל הרמקולים שלך ברסיבר כ SMALL .
- הגדרת ברסיבר שיש לך סאב
- ברסיבר תגדיר את תדר החיתוך ל 150 HZ כיוון שזה התדר הנמוך ביותר של הסטליטים וזה גם התדר הגבוה ביותר של הסאב. זה לא אידיאלי (כי עדיף לקבוע את תדר החיתוך לא במקסימום או במינימום של הרמקולים ) אבל זה מה שיש...
- את תדר החיתוך בסאב תקבע להכי גבוה שניתן (שהוא 150 HZ ).
ארז
תודה על העזרה!
אני עדיין לא יודע אם זה תקין כי הסאב נשלח למעבדה של סיריוס (יבואנית של Pure Acustices).
מה שעדיין מוזר לי שבחנות חצי שעה הוא עבד מעולה ובלי להיות מחובר בשתי הפורטים שיש מאחורה ודווקא אצלי ואצל גיסי שזה אותה המערכת בדיוק יש את התקלה המוזרה הזאת...
אני אעדכן בהמשך כאשר אקבל את הרמקולים בחזרה...
אני עדיין לא יודע אם זה תקין כי הסאב נשלח למעבדה של סיריוס (יבואנית של Pure Acustices).
מה שעדיין מוזר לי שבחנות חצי שעה הוא עבד מעולה ובלי להיות מחובר בשתי הפורטים שיש מאחורה ודווקא אצלי ואצל גיסי שזה אותה המערכת בדיוק יש את התקלה המוזרה הזאת...
אני אעדכן בהמשך כאשר אקבל את הרמקולים בחזרה...
ארז,
האם הכוונה לתדר החיתוך בסאב לשים אותו על 150 זה אומר שזה בעזרת הכפתור מאחורה?
בכל מקרה החליפו לי את הסאב ועדיין יש לי את אותה תקלה!
האם פשוט לקנות סאב חדש?
אתם יכולים להמליץ לי על סאב לחדר קטן שיתאים למגבר שלי ויגיע למחיר של עד 1500 שקל?
האם הכוונה לתדר החיתוך בסאב לשים אותו על 150 זה אומר שזה בעזרת הכפתור מאחורה?
בכל מקרה החליפו לי את הסאב ועדיין יש לי את אותה תקלה!
האם פשוט לקנות סאב חדש?
אתם יכולים להמליץ לי על סאב לחדר קטן שיתאים למגבר שלי ויגיע למחיר של עד 1500 שקל?
איך הם חיברו את הסאב במעבדה?
דבר ראשון הייתי מנסה להחליף את הכבל מהרסיבר לסאב (מה שכתב ,danlior) לכבל מונו ללא מפצל (נכנס לאחת מכניסות ה- LINE IN).
1. אם קורית אותה תקלה - יש בעייה בכניסה הזו לסאב או ביציאת PRE SUB מהרסיבר.
2. אם עובד בלי בעייה, לנסות עם אותו כבל בכניסה השנייה (במונו).
3. אם עובד בלי בעייה - כנראה היתה בעייה בכבלים הקודמים שהשתמשת (או במפצל או במונו).
4. אם קורית אותה תקלה - כנראה שהבעייה בכניסה לסאב הנוכחית שבשימוש.
בהצלחה
דבר ראשון הייתי מנסה להחליף את הכבל מהרסיבר לסאב (מה שכתב ,danlior) לכבל מונו ללא מפצל (נכנס לאחת מכניסות ה- LINE IN).
3. אם עובד בלי בעייה - כנראה היתה בעייה בכבלים הקודמים שהשתמשת (או במפצל או במונו).
בהצלחה
ניסיתי לחבר את הסאב עם שתי סוגים של כבלים לשתי הכנסיות שיש לו בלי המפצל.
יש לי וגם לגיסי את אותו המגבר ואותם הרמקולים ושנינו סובלים מאותה הבעיה, זה הגיוני שיש בעיה בשתי המגברים?
לגבי מה שנעשה במעבדה אין לי מושג, כל פעם אומרים לגיסי תשובות אחרות רק שהפעם הם טוענים שהם שולחים לנו סאב חדש במקום מה שהם תיקנו וגיסי מחכה עדיין לסנטר חלופי כי שלו מייד לא עבד ללא ספק מוזר ביותר הסחורה שנמכרת שם...
יש לי וגם לגיסי את אותו המגבר ואותם הרמקולים ושנינו סובלים מאותה הבעיה, זה הגיוני שיש בעיה בשתי המגברים?
לגבי מה שנעשה במעבדה אין לי מושג, כל פעם אומרים לגיסי תשובות אחרות רק שהפעם הם טוענים שהם שולחים לנו סאב חדש במקום מה שהם תיקנו וגיסי מחכה עדיין לסנטר חלופי כי שלו מייד לא עבד ללא ספק מוזר ביותר הסחורה שנמכרת שם...
נמלי כתב:איך הם חיברו את הסאב במעבדה?
בהצלחה...
לא לצערי אין לי אפשרות להשיג סאב אחר.
אבל לי וגם לגיסי יש את אותו המגבר מאותו הדגם ואנחנו סובלים מאותה התופעה לכן נראה מוזר שזה נובעה מהמגבר.
אבל לי וגם לגיסי יש את אותו המגבר מאותו הדגם ואנחנו סובלים מאותה התופעה לכן נראה מוזר שזה נובעה מהמגבר.
ארז_וחני כתב:יש לך אפשרות להשיג סאב אחר בהשאלה מחבר או מקרוב משפחה רק בשביל שתחבר אותו באותו האופן ותראה האם הבעיה קימת גם בחיבור של סאב אחר?
כי אם הבעיה קימת גם בחיבור של סאב אחר אז הבעיה היא לא בסאב....
ארז...