שאלה על הג'וקבוקס של אקסטרימר
-
TomerBr
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 177
בדיוק כשקניתי את המכשיר יצאה גירסה 2.5.2 שריכזה את כל פרוייקטי הקהילה של האקסטרימר תחת פורטל אחד במכשיר, בינהם הג'וקבוקס הקהילתי שמפתחים עצמאיים יצרו. ידוע מתי יוצא עדכון לפרויקט? נראה שעבר זמן רב מאז האחרון.
נערך לאחרונה על ידי TomerBr ב 01/05/2011 21:08, נערך 4 פעמים בסך הכל.
- Irus
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
קודם כל, אני חייב להגיד, וקח את זה בתור מחמאה, שאתה ממש לא מוגדר כמשתמש ממוצע - בטח לא לפי המדריך המושקע שלך.
מעבר לזה, אתה לא הראשון פה בפורום שחש תיסכול כלפי חברת אקסטרימר.
לפי מה שאתה מתאר, הדבר היחיד שנותר לעשות זה להפעיל לחץ על היצרן, בכדי שייקח על עצמו את הפרויקט ויפתח אותו. הלחץ צריך להגיע ממשתמשי אקסטרימר במדינות השונות - אם זה יעזור, אין לי מושג...
לדעתי, עם לחץ או בלי לחץ, פרויקט כזה בטוח ייצא לאור - השאלה מתי. זה תהליך מתבקש בעקבות הכיוון ששוק הסטרימרים הולך אליו. קח לדוגמה את פופקורן, נראה לי שכבר מעל שנתיים יש מספר פיתרונות JB מוצלחים שהקהילה פיתחה, אך למרות זאת היצרן השקיע ומשקיע הרבה מאמצים ב-MNJ (שכרגע נמצא בחיתוליו) וב-App Market. יש גם כמובן את פיתרון ה-JB המובנה שמגיע עם הבוקסי בוקס. אבל, מצד שני, שים לב שעדיין קיימים יצרנים מוכרים ומכובדים כמו DVICO ו-DUNE, אשר עדיין לא הציגו פיתרונות JB מובנים וראויים. גם POHD כמו עוד אחרים לא הציגו פיתרון מובנה.
לכן, כשיצרנים בולטים נוספים ישחררו פיתרונות JB מובנים, חברת אקסטרימר לא תוכל להרשות לעצמה להישאר מאחור והיא תהיה חייבת להציג פיתרון ראוי משלה (אם זה לא יקרה עד אז...).
מעבר לזה, אתה לא הראשון פה בפורום שחש תיסכול כלפי חברת אקסטרימר.
לפי מה שאתה מתאר, הדבר היחיד שנותר לעשות זה להפעיל לחץ על היצרן, בכדי שייקח על עצמו את הפרויקט ויפתח אותו. הלחץ צריך להגיע ממשתמשי אקסטרימר במדינות השונות - אם זה יעזור, אין לי מושג...
לדעתי, עם לחץ או בלי לחץ, פרויקט כזה בטוח ייצא לאור - השאלה מתי. זה תהליך מתבקש בעקבות הכיוון ששוק הסטרימרים הולך אליו. קח לדוגמה את פופקורן, נראה לי שכבר מעל שנתיים יש מספר פיתרונות JB מוצלחים שהקהילה פיתחה, אך למרות זאת היצרן השקיע ומשקיע הרבה מאמצים ב-MNJ (שכרגע נמצא בחיתוליו) וב-App Market. יש גם כמובן את פיתרון ה-JB המובנה שמגיע עם הבוקסי בוקס. אבל, מצד שני, שים לב שעדיין קיימים יצרנים מוכרים ומכובדים כמו DVICO ו-DUNE, אשר עדיין לא הציגו פיתרונות JB מובנים וראויים. גם POHD כמו עוד אחרים לא הציגו פיתרון מובנה.
לכן, כשיצרנים בולטים נוספים ישחררו פיתרונות JB מובנים, חברת אקסטרימר לא תוכל להרשות לעצמה להישאר מאחור והיא תהיה חייבת להציג פיתרון ראוי משלה (אם זה לא יקרה עד אז...).
- danielk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
תומר, אתה לא לבד במחשבות שלך.
כמוך, אני גם מאוד מאוכזב. לא מהפרוייקט כמו מהחברה.
היום, ג'וקבוקס הוא חלק אינטגרלי בכל מזרימדיה. גם אם בעבר זה לא היה כך, כל חברה שתשיק היום
מזרימדיה חדש תצטרך לתת פיתרון כזה או אחר.
מוזר לי מאוד שעד עכשיו, לא הרבה משתמשי האקסטרימר הגיבו בנושא הזה. או שזה לא מעניין אותם או כניראה
שגם הם היתייאשו מהנושא.
מכעיס לקרוא בפורום החברה את התנערותם מהנושא, בטענה שזהו פרוייקט של הקהילה והם רק נותני חסות.
הם לא מבינים שמזרימדיה בלי פיתרון כזה היום נחשב למאוד לא אטראקטיבי.
כאשר אני רואה את היחס שהם נותנים לאנשים שמבקרים את החברה בנושא, אני אומר שזאת הסיבה העיקרית,
למה לפעמים עדיף לשלם יותר על מוצר(Why Pay More!).
אצלי בבית למשל, שומעים תחנות רדיו מחו"ל. גם אני וגם אישתי דוברי שפות זרות, כאשר לפני 3-4 קושחות
נולד לו "באג" של Delay ארוך מאוד מרגע ההתחברות ועד השמיעה של התחנה בפועל, נתקלתי בטריקת דלתות.
מיותר לציין שהתייאשתי מהנושא ואחרי שפעמיים ננעל הפוסט שלי, לא שאלתי יותר.
אני יכול להבין שטכנית אם הג'וקבוקס פועל מדיסק נייד ללא מקור מתח, מין הסתם הדיסק יהיה בעל פחות סיבובים
לדקה ומכאן האיטיות.בפועל, בשנות ה2000 עם הטכנולוגיות הקיימות אני לא רואה שזה יקרה.
אני קניתי את המכשיר כאשר אמרו שבעתיד הוא יתמוך בכל הפורמטים, לצערי כמו שקרה לך תומר, שבועיים חודש
אחרכך, הם יצאו בהודעה שהמכשיר לא יתמוך בפורמטים החדשים. אם זאת לא הונאה אז מה כן?
לפחות היו אומרים שהם יכבדו החלפה של המכשיר לSW שלהם, אם המכשיר נקנה בתקופה של 3-6 חודשים.
מי שמחפש לעשות כסף קל מצד אחד, מזלזל בלקוחותיו מצד שני שלא יתפלא שיותר ויותר אנשים אומרים לעמיתיהם
לא לקנות את המכשיר ולקנות מכשיר אחר גם אם הוא יעלה יקר יותר.
כמוך, אני גם מאוד מאוכזב. לא מהפרוייקט כמו מהחברה.
היום, ג'וקבוקס הוא חלק אינטגרלי בכל מזרימדיה. גם אם בעבר זה לא היה כך, כל חברה שתשיק היום
מזרימדיה חדש תצטרך לתת פיתרון כזה או אחר.
מוזר לי מאוד שעד עכשיו, לא הרבה משתמשי האקסטרימר הגיבו בנושא הזה. או שזה לא מעניין אותם או כניראה
שגם הם היתייאשו מהנושא.
מכעיס לקרוא בפורום החברה את התנערותם מהנושא, בטענה שזהו פרוייקט של הקהילה והם רק נותני חסות.
הם לא מבינים שמזרימדיה בלי פיתרון כזה היום נחשב למאוד לא אטראקטיבי.
כאשר אני רואה את היחס שהם נותנים לאנשים שמבקרים את החברה בנושא, אני אומר שזאת הסיבה העיקרית,
למה לפעמים עדיף לשלם יותר על מוצר(Why Pay More!).
אצלי בבית למשל, שומעים תחנות רדיו מחו"ל. גם אני וגם אישתי דוברי שפות זרות, כאשר לפני 3-4 קושחות
נולד לו "באג" של Delay ארוך מאוד מרגע ההתחברות ועד השמיעה של התחנה בפועל, נתקלתי בטריקת דלתות.
מיותר לציין שהתייאשתי מהנושא ואחרי שפעמיים ננעל הפוסט שלי, לא שאלתי יותר.
אני יכול להבין שטכנית אם הג'וקבוקס פועל מדיסק נייד ללא מקור מתח, מין הסתם הדיסק יהיה בעל פחות סיבובים
לדקה ומכאן האיטיות.בפועל, בשנות ה2000 עם הטכנולוגיות הקיימות אני לא רואה שזה יקרה.
אני קניתי את המכשיר כאשר אמרו שבעתיד הוא יתמוך בכל הפורמטים, לצערי כמו שקרה לך תומר, שבועיים חודש
אחרכך, הם יצאו בהודעה שהמכשיר לא יתמוך בפורמטים החדשים. אם זאת לא הונאה אז מה כן?
לפחות היו אומרים שהם יכבדו החלפה של המכשיר לSW שלהם, אם המכשיר נקנה בתקופה של 3-6 חודשים.
מי שמחפש לעשות כסף קל מצד אחד, מזלזל בלקוחותיו מצד שני שלא יתפלא שיותר ויותר אנשים אומרים לעמיתיהם
לא לקנות את המכשיר ולקנות מכשיר אחר גם אם הוא יעלה יקר יותר.
-
TomerBr
-
- חבר פעיל מאוד

תודה על התגובה אירוס.
אני באמת מקווה שהחברה של אקסטרימר תוסיף ג'וקבוקס רשמי בעתיד.
אני באמת מקווה שהחברה של אקסטרימר תוסיף ג'וקבוקס רשמי בעתיד.
נערך לאחרונה על ידי TomerBr ב 01/05/2011 21:12, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
TomerBr
-
- חבר פעיל מאוד

דניאל תודה גם לך.
נערך לאחרונה על ידי TomerBr ב 01/05/2011 21:12, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- itzikc78
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 136
חוץ מיופי, האם באמת יש שימוש לגו'קבוקס הזה?
אני מאמין שאני, כמו רוב המשתמשים הממוצעים, "משתמשים וזורקים". כלומר, מורידים
סרטים מסוימים לסטרימר, מנגנים אותם פעם פעמיים, מוחקים אותם וממשיכים לסרטים הבאים.
התנסיתי קצת בג'וקבוקס, באמת אפקט יפה מאוד של "ספרית וידאו" עם עטיפות וציונים וכו', אבל
מעבר לתצוגה המרשימה לא מצאתי בתכונה הזו צורך אמיתי.
סרטים מסוימים לסטרימר, מנגנים אותם פעם פעמיים, מוחקים אותם וממשיכים לסרטים הבאים.
התנסיתי קצת בג'וקבוקס, באמת אפקט יפה מאוד של "ספרית וידאו" עם עטיפות וציונים וכו', אבל
מעבר לתצוגה המרשימה לא מצאתי בתכונה הזו צורך אמיתי.
-
TomerBr
-
- חבר פעיל מאוד

Re: חוץ מיופי, האם באמת יש שימוש לגו'קבוקס הזה?
ג'וקבוקס, במידה והיה תומך בעברית כמו שצריך, יכול גם לעזור מאוד למיין את ספריית הסרטים שלך בצורה טובה. אתה רוצה לראות רק קומדיות מהרשימה שלך? רק סרטי ילדים? רק סרטים משנות ה70? סרטים שזכו לציון הכי גבוה מהסרטים שיש לך? אלו כל מיני אפשרויות שהג'וקבוקס אמור להיות.itzikc78 כתב:אני מאמין שאני, כמו רוב המשתמשים הממוצעים, "משתמשים וזורקים". כלומר, מורידים
מעבר לתצוגה המרשימה לא מצאתי בתכונה הזו צורך אמיתי....
וזה מאוד נחמד אם יש לך רשימת סרטים "מכובדת".
- Irus
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
itzikc78,
קודם כל, זכותך לחשוב ככה, יש אנשים שה-JB פחות חשוב להם.
אני חושב שאם היית מתנסה ב-JB מלא, שכולל תמיכה יציבה בסרטים ובסדרות, אולי היית חושב אחרת.
מעבר לזה, דווקא השרשור שעסק בשימוש ב-JB, הניב תוצאות חד משמעיות וכ-60% מהנשאלים משתמשים בו באופן קבוע. מיותר לציין, שבמידה ופתרונות ה-JB היו נפוצים יותר בקרב היצרנים והתקנתם הייתה פשוטה יותר, אחוז המשתמשים הקבועים היה מזנק למעלה.
ותאמין לי, ברגע שמתחילים להשתמש ב-JB טוב באופן קבוע, קשה להפסיק...
קודם כל, זכותך לחשוב ככה, יש אנשים שה-JB פחות חשוב להם.
אני חושב שאם היית מתנסה ב-JB מלא, שכולל תמיכה יציבה בסרטים ובסדרות, אולי היית חושב אחרת.
מעבר לזה, דווקא השרשור שעסק בשימוש ב-JB, הניב תוצאות חד משמעיות וכ-60% מהנשאלים משתמשים בו באופן קבוע. מיותר לציין, שבמידה ופתרונות ה-JB היו נפוצים יותר בקרב היצרנים והתקנתם הייתה פשוטה יותר, אחוז המשתמשים הקבועים היה מזנק למעלה.
ותאמין לי, ברגע שמתחילים להשתמש ב-JB טוב באופן קבוע, קשה להפסיק...
-
TomerBr
-
- חבר פעיל מאוד

מסכים עם Irus, בסופו של דבר מדובר בעניין של העשרה גדולה לצפייה ונוחות, שעושה עכשיו את צעדיה להפוך לנורמה. אין לי ספק שבסוף אנשים יגידו שג'וקבוקס הוא חלק אינטגרלי מסטרימר.
- amitg1304
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 101
תומר,
אני מוריד בפניך את הכובע על ההתמדה וההשקעה שלך בנושא.
פרסמתי הודעה בשרשור שפתחת בנושא בפורום הרשמי.
כל הכבוד!
אני מקווה שנראה את הפירות מהסיפור הזה.
שבת שלום
אני מוריד בפניך את הכובע על ההתמדה וההשקעה שלך בנושא.
פרסמתי הודעה בשרשור שפתחת בנושא בפורום הרשמי.
כל הכבוד!
אני מקווה שנראה את הפירות מהסיפור הזה.
שבת שלום
-
TomerBr
-
- חבר פעיל מאוד

עמית, המון תודה על התמיכה. שבת שלום ומבורכת!
נערך לאחרונה על ידי TomerBr ב 01/05/2011 21:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
- gilg7
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3757
Re: חוץ מיופי, האם באמת יש שימוש לגו'קבוקס הזה?
לא יכולתי לענות יותר טוב.TomerBr כתב:ג'וקבוקס, במידה והיה תומך בעברית כמו שצריך, יכול גם לעזור מאוד למיין את ספריית הסרטים שלך בצורה טובה. אתה רוצה לראות רק קומדיות מהרשימה שלך? רק סרטי ילדים? רק סרטים משנות ה70? סרטים שזכו לציון הכי גבוה מהסרטים שיש לך? אלו כל מיני אפשרויות שהג'וקבוקס אמור להיות.itzikc78 כתב:אני מאמין שאני, כמו רוב המשתמשים הממוצעים, "משתמשים וזורקים". כלומר, מורידים
מעבר לתצוגה המרשימה לא מצאתי בתכונה הזו צורך אמיתי....
וזה מאוד נחמד אם יש לך רשימת סרטים "מכובדת"....
בנוסף לסרטי ילדים (שרואים שוב ושוב את אותו סרט) ה JB משרת גם את ה משתמשים-וזורקים כמוני שמורידים מאות סרטים מראש ואז פתאום יש שעתיים פנויות ואומרים בא לי סרט אימה עם ציון פחות מ 4 (כן יש מצב כזה
Jukebox טוב ונוח לתפעול היה משדרג את החוויה משמעותית.
בינתיים הפתרון אם TG Sheet לפחות נותן משהו נחמד.
אבל מי זה torturer ?
-
TomerBr
-
- חבר פעיל מאוד

לא מכיר אותו, אבל הוא בתגובתו הוא בא לעודד את המתכנתים של הג'וקבוקס ולומר להם שהם לא צריכים "להעלב" מתגובות של אנשים שלא יודעים להעריך את העבודה שלהם ורק רוטנים. התגובות הללו הן אחת מהסיבות שבגללן פיתוח הג'וקבוקס החופשי הפך להיות איטי ביותר ע"פ תגובתו של מנהל הפורום (סעיף 4 בתשובה שלו) והתגובה של torturer באה לענות על הסעיף הזה.