באתי לראות סדרה היום, וגיליתי שההרדיסק של ה-HTPC מת, אני תוהה אם זה סימן שהגיע הזמן להשתדרג, או שאני פשוט אחליף הרדיסק.
הסאטפ שלי היום:
NVIDIA 210
Intel E7200
2TB זיכרון
PVR150
לאחרונה, אני לא משתמש אפילו ביכולות ההקלטה, ולכן MythTV שעזרה לי מאוד בהקלטות כבר לא רצה, במקומה רצה XBMC לצורך צפיה בתכנים.
הייתי שמח להיפטר מהלינוקס כל עוד אין השלכות משמעותיות על האצת חומרה, ושימוש בשלט של ה-PVR150 (בפועל יש הרמוני שמחקה אותו)
אין לי בעיה עם ווינדוז 7 אם הוא יאפשר לי גם על הדרך להעביר פורמטים חדשים (אפשר להחליף כרטיס מסך ב-ATI על הדרך)
השאלה היא מה הסטאפ המומלץ היום, האם מומלץ ווינדוז 7? מעבד Clarkdale או פשוט כרטיס מסך של ATI 5xxx?
בעיקרון רק מערכת ההפעלה יושבת על המחשב הזה, כל התכנים על NAS, אולי יש פיתרון יותר פשוט להעברת התכנים לטלוויזיה?
חשובה לי העברת bitstream בלי יותר מידי בעיות לרסיבר, וכמו כן שהתוכנה שאעבוד איתה תדע להעביר ל-24P כשצריך (XBMC עושה את זה טוב בלינוקס, מקווה שגם בווינדוז), ובאופן כללי פשטות שימוש, אני עובד עם לינוקס ביומיום בעבודה, אבל זה הרבה יותר קל לי מאשר לקנפג את הכרטיס מסך בבית להוציא HDMI כמו שצריך.
תודה
ה-SETUP שלי מרגיש עתיק, מה הולך היום?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
המפרט שלך בסה"כ סבבה לגמרי ל-HTPC, המעבד חזק, ואין ממש סיבה לשדרג לדעתי.
בשביל פורמטי אודיו חדשים אתה יכול להחליף את ה-210 ב-HD5450 של ATI.
עד כמה שידוע לי, בלינוקס אין עדיין תמיכה בפורמטי אודיו חדשים. ל-Boxee עבור Windows 7 יש תמיכה מובנית בפורמטי אודיו חדשים. אני מניח שגם ל-XBMC כבר יש או הולך להיות...
בשביל פורמטי אודיו חדשים אתה יכול להחליף את ה-210 ב-HD5450 של ATI.
עד כמה שידוע לי, בלינוקס אין עדיין תמיכה בפורמטי אודיו חדשים. ל-Boxee עבור Windows 7 יש תמיכה מובנית בפורמטי אודיו חדשים. אני מניח שגם ל-XBMC כבר יש או הולך להיות...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
האם HD5450 אמור להריץ 1080P בצורה חלקה על ווינדוז 7?
ה-NVIDIA כרגע עובד יופי עם VDPAU, לא אכפת לי לשדרג ל-i3 במידה ויש סכנה שה-HD5450 לא יריץ תכנים טוב על 7.
חוצמזה, קראתי קצת בפורומים בחו"ל, יש מצב שה-HD5450 עדיין לא נתמך טוב ב-XBMC? יש אלטרנטיבה טובה ל-XBMC בווינדוז 7?
ה-NVIDIA כרגע עובד יופי עם VDPAU, לא אכפת לי לשדרג ל-i3 במידה ויש סכנה שה-HD5450 לא יריץ תכנים טוב על 7.
חוצמזה, קראתי קצת בפורומים בחו"ל, יש מצב שה-HD5450 עדיין לא נתמך טוב ב-XBMC? יש אלטרנטיבה טובה ל-XBMC בווינדוז 7?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
כמובן, ה-HD5450 מריץ מצויין 1080P ב-Windows 7.
לגבי XBMC, אין לי מושג, לא בדקתי עדיין, אבל Boxee רצה מצויין כולל פענוח חומרה (ב-Windows 7 זה נקרא DXVA) ופורמטי אודיו חדשים.
יש כמובן אלטרנטיבות משוכללות ומגוונות יותר כמו מדיה פורטל המצויינת, שיש לה כאן גם מדריך התקנה צעד אחר צעד.
לגבי XBMC, אין לי מושג, לא בדקתי עדיין, אבל Boxee רצה מצויין כולל פענוח חומרה (ב-Windows 7 זה נקרא DXVA) ופורמטי אודיו חדשים.
יש כמובן אלטרנטיבות משוכללות ומגוונות יותר כמו מדיה פורטל המצויינת, שיש לה כאן גם מדריך התקנה צעד אחר צעד.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"