ראוטר סלולרי נייד, האם זה כדאי?

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
eliel1010 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1559
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 99 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם

אני לאחרונה חושב לעזוב לצמיתות את בזק ולעבור לגלוש אך ורק על הספק הסלולרי שלי(סלקום).
נתקלתי במכשיר שניקרא MIFI שהוא בעצם ראוטר אלחוטי נייד, כך שאוכל להשתמש בו גם כחיבור אלחוטי לIPAD וללאפטופ גם כשאני מחוץ לבית.

אז כאן השאלה
האם זה כדאי?
האם זה אמין?
האם יש איזה דגם של מכשיר ספציפי שכדאי לחפש אותו?
האם זה מספיק מהיר?(כיום אני על 4 מגה וזה די והותר)

עוד שאלה קטנה:
הרעיון המקורי שלי בסיפור הוא בעצם לשכפל את הסים הנוכחי שלי- שקיים בו חבילת אינטרנט לא מוגבלת, ולהשתמש באינטרנט שלו בשביל הראוטר... לדעתכם זה יכול לעבוד? (בעצם להחזיק 2 סימים)

תודה חברים.. (Y)

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6697
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 275 פעמים

שליחה #2 

למה להסתבך?
יש תוכנה בשם JOIKUSPOT, הופכת את המכשיר הנייד שלך לראוטר סלולארי אלחוטי.
יש לי אותה בנוקיה ואני משתמש בה לחיבור המחשב הנייד לאינטרנט במקום שאין קליטה של רשת אלחוטית.

לגבי חבילת האינטרנט "ללא הגבלה" שים לב שיש לזה כל מיני הגבלות, למשל מעל נפח מסויים זה מתחיל להגביל לך את המהירות וכו
לגלישה זה בסדר אבל לא להורדות קבצים או סטרימינג כי בשלב מסויים ומהר מאוד תגיע למכסה שלא אומרים לך...

בנוסף אל תשכח את עניין הקרינה... אני חושב שקרינה סלולרית דור 3/3.5 מסוכנת יותר מקרינה של רשת אלחוטית ביתית...

eliel1010 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1559
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 99 פעמים

שליחה #3 

אני אם אייפון אז התוכנה לא עוזרת לי הרבה- אבל יש פתרונות גם לאייפון(במידה והוא פרוץ) ועוד מעט בגירסא החדשה לפי השמועות האופציה תגיע מובנית אז זו באמת אופציה לפתרון.

אבל בנוגע לאותיות הקטנות שאתה אומר על ההגבלה- אם זה באמת ככה אז זה באמת לא שווה את המעבר.

תודה על העזרה (Y)

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”