זקוק להמלצה על MP3 בעיקר לרדיו ועם אוזניות טובות לאבא (עד 150 שקל)
הסנסה קלפי הוא טוב אבל יש בו 3 מגרעות :
1. התחנות של הרדיו אינן יכולות ל"ללכת אחורה" - כלומר אתה צריך כל הזמן ללחוץ על כפתור כדי לעבור תחנה וזה מרגיז.
2. הלוח תצוגה של הקליפ הוא קטן - מסך קטן
3. האוזניות סבירות
אני הייתי בודק אותי את חברת ATIVA ופוג'יקום אם יש להם רדיו בנגנים שלהם יויש להם מחירים די טובים
ניתן לקנות באופיס דיפו במחיר של כ 100 ש"ח - לגבי האיכות אני לא כ"כ מכיר אותם, חושב שפוגי'קום הם די סבירות לגבי אוזניות , אולי כדאי שאם לא יהיה לו טוב לרכוש אוזניות טובות בכמאה ש"ח
1. התחנות של הרדיו אינן יכולות ל"ללכת אחורה" - כלומר אתה צריך כל הזמן ללחוץ על כפתור כדי לעבור תחנה וזה מרגיז.
2. הלוח תצוגה של הקליפ הוא קטן - מסך קטן
3. האוזניות סבירות
אני הייתי בודק אותי את חברת ATIVA ופוג'יקום אם יש להם רדיו בנגנים שלהם יויש להם מחירים די טובים
ניתן לקנות באופיס דיפו במחיר של כ 100 ש"ח - לגבי האיכות אני לא כ"כ מכיר אותם, חושב שפוגי'קום הם די סבירות לגבי אוזניות , אולי כדאי שאם לא יהיה לו טוב לרכוש אוזניות טובות בכמאה ש"ח
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אם השימוש העיקרי הוא רדיו, הייתי קונה רדיו ולא נגן MP3.
זמן הסוללה יהיה ארוך בהרבה, ההמשק יהיה כזה שמתוכנן עבור רדיו וכנראה גם אפשר יהיה לקבל מוצר מבית טוב ולא נגן מדבקה, שהוא היחיד שנכנס בתקציב.
זמן הסוללה יהיה ארוך בהרבה, ההמשק יהיה כזה שמתוכנן עבור רדיו וכנראה גם אפשר יהיה לקבל מוצר מבית טוב ולא נגן מדבקה, שהוא היחיד שנכנס בתקציב.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
יש לי רדיו של סוני, אנלוגי לחלוטין, מחזיק שבועות על סוללת AAA אחת וקולט מעולה (במלחמת לבנון השניה, הוא עבר מיד ליד כדי לשמוע חדשות מהארץ).
שווה לנסות ולחפש דווקא את הדגמים הישנים יותר, לאוו דווקא החידושים.
יש לי גם ניסיון לא רע עם מקלטי רדיו ניידים של COBY.
שווה לנסות ולחפש דווקא את הדגמים הישנים יותר, לאוו דווקא החידושים.
יש לי גם ניסיון לא רע עם מקלטי רדיו ניידים של COBY.