באמת רואים מדהים 1080p
ויש לי 2 שאלות קטנות..
1] מידי פעם ב1080 רואים ריצוד קל ביותר [מין קפיצונת קטנה] יכול להיות שזה בגלל שאני מקרין מ-USB קטן 16 ג'יגה?
2] יש הרגשה שאת ה-720p רואים הרבה פחות טוב [תמונה לא חלקה במיוחד].. זה משהו שקשור להגדרות? [בדקתי בכמה סרטים]..
חייב עזרתם תודה רבה פורום יקר..
למה הכוונה כמו שמוגדר במסך שלך? יש לי מסך full hd מה אני צריך ללפש בהגדרות ולשנות? זה על אוטומטי..
ובאופן כללי אחי רשמת שזה כנראה קשור לתוכן עצמו אבל כשאני רואה במחשב אין את הרפיצות הקלות האלה..
זה לא קשור ל-USB? עדיף מהמחשב להקרין? WIFI?
מה שאתה מתאר לא נשמע לי כ-Judder אלא כהתאמה לא מוצלחת של קצב הפריימים של המקור לקצב הרענון של המסך.
האם המסך שלך תומך ב-24fps?
אם כן, ודא כי כי הסטרימר מוציא את קצב הפריימים של המקור ע"י אפשור framerate sync ל-24fps.
מה ש-corwin אומר נשמע לי הגיוני וזה נראה לי הבעיה
משהו ב-framerate sync לא מוגדר נכון ובלשונית פלט..
מה לסמן אני באמת לא יודע יש כל כך הרבה אפשרויות שאפשר לשחק איתן..
יש לי את ה-LCD הבא: http://www.fujicom.co.il/Web/Catalog.as ... tegory=204
55 אינצ' של פוג'יקום אשמח לעזרה מאנשים שיש להם משהו בסגנון ושההגדרות שלהם בסטרימר מראות חלק את הסרט..
יש פה הרבה תותחים חייב עזרה..
POPCORN A-200 סטרימר
אני לא עד כדי כך מבין בזה, ותקן אותי אם אני טועה, אבל אם תקרא את המאמר שנתתי בקישור, תראה שכל הנושא הזה אכן סובב סביב נושא ה-24 פריימים לשנייה (או 23.976 ליתר דיוק).
taliashai,
מבחינתך, כפי ש-Corwin אמר, בצפייה בסרטים כאלה הכי נכון להגדיר בפופקורן 1080P 24fps (בתפריט הגדרות אודיו/וידאו). כמובן שצריך לוודא שהמסך תומך בכך, אני לא ראיתי את זה מוזכר במפרט, אבל אולי זה קיים.
taliashai,
גם לי לא ברור מהקישור שנתת אם הטלויזיה שלך תומכת ב-24fps, תבדוק בחוברת הפעלה.
כמו כן, נסה ותראה אם מוצגת תמונה במצב זה והאם יש שיפור (יתכן והמסך יודע לקבל אות בקצב זה אבל עדיין יבצע המרה שלו לקצב אחר).
Irus,
judder הוא מונח שמחביא בתוכו מספר תופעות מגורמים שונים חלקם בלתי נמנעים אבל חלקם כן.
ה-judder האינהרנטי הנובע משימוש ב-24 פריימים לשנייה בלבד (שזהו קצב נמוך אבל נותן לסרטים את המראה הקולנועי שלהם). ממנו לא ניתן להמנע (אלא ע"י אינטרפולציות ושאר טריפות).
ה-judder שנובע מקצב פריימים לא מתאים אינו גזירה משמים וניתן להמנע ממנו אם קצב הפריימים של התוכן תואם לקצב הפריימים שמוציא הסטרימר ותואם לקצב הרענון של המסך.
כמו כן, אין צורך לשנות את רזולוצית התצוגה של הסטרימר, דרוש רק להדליק את הסנכרון האוטומטי, דהיינו שה-framerate sync יכלול גם את 24. כך הסטרימר יזהה את קצב המקור באופן אוטומטי ויוציא אות בקצב המתאים.