Xtreamer לא קורא קיצורי דרך
שלום,
הסיפור הוא כזה:
יש לי XTREAMER שמחובר ברשת קווית לרשת הביתית, יש לי שרת שעליו יש לי סרטים, בינתיים יש בו שני כוננים של 1TB כל אחד.
סיימתי למלא את הראשון, והתחלתי את השני.
עכשיו יצרתי קיצורי דרך לסרטים שנמצאים בשני, ושמתי אותם בתקיה של כל הסרטים בדיסק הראשון.
הבעיה שלי היא שהX לא קורא אותם. הוא לא רואה שום קיצור דרך..
האם יש דרך לסדר את זה?
ועוד משהו, אחרי שאני מוסיף קיצורי דרך, אז הם לא נכנסים לסדר הA-B-C במחשב, אלא הם אחרי כל הסרטים, פותחים רשימת A-B-C חדשה משלהם.
האם יש דרך לסדר את זה?
תודה ,אריאל
הסיפור הוא כזה:
יש לי XTREAMER שמחובר ברשת קווית לרשת הביתית, יש לי שרת שעליו יש לי סרטים, בינתיים יש בו שני כוננים של 1TB כל אחד.
סיימתי למלא את הראשון, והתחלתי את השני.
עכשיו יצרתי קיצורי דרך לסרטים שנמצאים בשני, ושמתי אותם בתקיה של כל הסרטים בדיסק הראשון.
הבעיה שלי היא שהX לא קורא אותם. הוא לא רואה שום קיצור דרך..
האם יש דרך לסדר את זה?
ועוד משהו, אחרי שאני מוסיף קיצורי דרך, אז הם לא נכנסים לסדר הA-B-C במחשב, אלא הם אחרי כל הסרטים, פותחים רשימת A-B-C חדשה משלהם.
האם יש דרך לסדר את זה?
תודה ,אריאל
ariel-ro,
לדעתי הדרך היותר טובה לשימוש בקיצורי דרך היא להשתמש בפונקציה של ה favorite,
אתה עומד על הספרייה שעבורה אתה רוצה קיצור דרך (לא משנה איזה הרד-דיסק), לוחץ על 8 (func) ואח"כ add to favorite
ולאחר מכן אתה תראה את הספריה שהגדרת ב favorite בעמוד הראשון כשהסטרימר נידלק.
הסדר של רשימת הקיצורים יהיה לפי הסדר שהגדרת אותם.
לדעתי הדרך היותר טובה לשימוש בקיצורי דרך היא להשתמש בפונקציה של ה favorite,
אתה עומד על הספרייה שעבורה אתה רוצה קיצור דרך (לא משנה איזה הרד-דיסק), לוחץ על 8 (func) ואח"כ add to favorite
ולאחר מכן אתה תראה את הספריה שהגדרת ב favorite בעמוד הראשון כשהסטרימר נידלק.
הסדר של רשימת הקיצורים יהיה לפי הסדר שהגדרת אותם.
תודה על התשובות קודם כל!
בקשר לקיצורי הדרך, אני ממש לא רוצה להוסיף 100+ סרטים למועדפים.
אני רוצה שבתקיה של הסרטים שלי, יהיו סרטים משני קשיחים שונים, ושגם הXTREAMER יראה את זה.
בקשר לקיצורי הדרך, אני ממש לא רוצה להוסיף 100+ סרטים למועדפים.
אני רוצה שבתקיה של הסרטים שלי, יהיו סרטים משני קשיחים שונים, ושגם הXTREAMER יראה את זה.