כמה שאלות לסטרימר (מיני סטרימר MDT MC1080 )

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
Roshman32 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 131
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום ,
הינה לינק לסיקור : http://deals.mako.co.il/products/produc ... tner=flash

הנגן תומך בSRT השאלה שלי אם הכתוביות בעברית גם נתמכות ב SRT עם יישור לימין ?
ורואים גדול וכמו שצריך ?

דבר שני אני לא רואה יציאה במכשיר לסטריאו או לרמקולים בטלוויזיה יש ואני לא יודע ?
למה אני שואל כי אם הסאונד יעבוד בכבל HDMI והסרט שמנגן הוא בפורמט DTS והטלוויזיה לא תומכת הטלוויזיה תשמיע לי אם הסאונד יעבוד דרך HDMI יש איזו המרה כזאת שמה ? או זה פשוט לא ישמיע לי ?

נ.ב - אם הסרט שמתנגן ברקע הוא בפורמט סאונד DTS והטלוויזיה לא תומכת בסאונד DTS ואני מוציא מהיצאה של הסטרימר דרך סטריאו כבל לטלוויזיה אז הוא ימיר לי את DTS לסטריאו והטלוויזיה תשמיע אותו ?

תודה רבה אשמח לתשובה מהירה כי יש מכרז על המוצר היום בזיל הזול אז אני רוצה לדעת אם כדאי.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #2 

רשום במפרט שיש לו גם יציאות אנלוגיות (קומפוזיט וסטריאו).

לגבי שאלתך, היום כמעט כל הסטרימרים יודעים לעשות DownMix מ-DD ומ-DTS לסטריאו. אני לא ראיתי את זה במפרט, צריך לבדוק את זה.

מצוין שיש תמיכה של הממשק בכמה שפות, אך עברית לא ביניהן. לגבי הכתוביות, יש תמיכה ב-SRT, אך צריך לבדוק את נושא העברית.

אם יענו לך על השאלות האלה בחיוב, אז יש פה נגן קטן ופשוט שעשוי לתת לך תמורה טובה, כל עוד אין לך עניין בתכני בלו-ריי ובפורמטי האודיו החדשים.

Roshman32 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 131
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

זהו שחלק מהשאלות עדין נשארו ללא תשובות לגבי עברית לגבי DOWNMIX ... ומזאת אומרת פורמטי אודיו חדשים , איזה פורמטים ?

תודה רבה.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”