עזרה בקניית טלוויזיה 32'
שלום אני מחפש טלוויזיה 32 הייתי בכמה חנויות ובטווח המחירים שלי המליצו לי לבחור בין השתיים LG 32LD460 או בין TOSHIBA CV700, הייתי מעוניין לשמוע את דעתכם או אם יש לכם דגמים נוספים בטווח המחירים שבסביבות 2200 ש"ח, אני מתכוון לחבר את הטלוויזיה לממיר רגיל כרגע ולמחשב. בתודה מראש
חיבור למחשב
המסך יהיה מחובר למחשב לצורך צפייה בסרטים ולא בשביל גלישה באינטרנט וכדומה, מהמחשב אני מתכוון לצפות בסרטים וסדרות באיכות HD, מרחק הצפייה שלי הוא 2.5-3 מ' והחדר לא מואר בצורה יוצאת דופן
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
המלצתי היא מסך סוני דגם ex-302 מסך איכותי הכולל שתי כניסות סקרט שמבצעות מתיחה חכמה איכותיות ביותר במיוחד לשידורי SD .atir כתב:שלום אני מחפש טלוויזיה 32 הייתי בכמה חנויות ובטווח המחירים שלי המליצו לי לבחור בין השתיים LG 32LD460 או בין TOSHIBA CV700, הייתי מעוניין לשמוע את דעתכם או אם יש לכם דגמים נוספים בטווח המחירים שבסביבות 2200 ש"ח, אני מתכוון לחבר את הטלוויזיה לממיר רגיל כרגע ולמחשב. בתודה מראש...
בנוסף יש למסך את כל סוגי הכניסות הנדרשות כוול 4 כניסות HDMI .
מומלץ לרכוש יבוא רשמי ישפאר 3 שנות אחריות .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
HD READY או FULL HD
אתה עדיין ממליץ לי על מסך HD READY גם אם אני הולך לחבר אותו למחשב ולראות תכני HD דרכו, האם במצב כזה אני עדיין אקבל את איכות התמונה הטובה ביותר מהמחשב?