סדרות מעוררות עניין
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
כשהייתי בווגאס ראיתי טריילרים לסדרות חדשות:
The cape - נראה כמו סוג חדש של גיבור על בסגנון אפל כמו שבטמן היה צריך להיות מההתחלה.
Gane of thrones - סדרת hbo חדשה על עולם של מלכים וקונספירציות.
The cape - נראה כמו סוג חדש של גיבור על בסגנון אפל כמו שבטמן היה צריך להיות מההתחלה.
Gane of thrones - סדרת hbo חדשה על עולם של מלכים וקונספירציות.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73368
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
סידרה של HBO זו כבר התחלה טובה 
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני מנבא ל The Cape כישלון בהסתמך על הסטוריה ארוכה של סדרות על גיבורי על. סדרת The Game of Thrones לעומת זאת יכולה להצליח כל עוד לא יעשו לה את מה שעשו ל Legend of the Seeker שגם היא התבססה על סדרת ספרים ושאותה סירסו לחלוטין אחרי פרק הפתיחה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
הסדרה החדשה הכי מסקרנת היא הסדרה החדשה של AMC שתתחיל באפריל:
The Killing
http://www.amctv.com/originals/the-killing/
The Killing
http://www.amctv.com/originals/the-killing/
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
זה היה ברור מההתחלה. העידן של סדרות טלביזיה המבוססות על עלילות של גיבור על כלשהו עבר ונכחד לפני למעלה מ 30 שנה. יש המון סיבות מדוע לא רואים יותר סדרות על Batman, סופרמן או ה Lone Ranger. מספיק לראות פרקים נבחרים כדי להבין עד כמה הן מגוחכות והתאימו רק לתקופה שבה הצופים היו הרבה יותר תמים.guyezra כתב:הנה דעה על THE CAPE...
http://www.tv.com/the-cape-is-absolutel ... ;gumball;1...
במשל מקומי יותר: אתם יכולים לנחש מה יהיה אחוז ההצלחה של סדרה המבוססת על דנידין או עזית הכלבה הצנחנית ,אם יחליטו להפיק אחת כזו בארץ.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
Game of Thrones היא הסדרה שאני הכי מחכה לה כבר כמה שנים.
הבעיה היא שכל עונה בסדרה אמורה להיות מבוססת על ספר, והספר החמישי בכתיבה כבר לפחות שש שנים ולא רואים אותו באופק. אני ממש לא חושב שסדרת הספרים תסתיים תוך חמש שנים (היא מתוכננת כרגע לשבעה ספרים, אבל במקור התכנון היה לשלושה).
הבעיה היא שכל עונה בסדרה אמורה להיות מבוססת על ספר, והספר החמישי בכתיבה כבר לפחות שש שנים ולא רואים אותו באופק. אני ממש לא חושב שסדרת הספרים תסתיים תוך חמש שנים (היא מתוכננת כרגע לשבעה ספרים, אבל במקור התכנון היה לשלושה).
- Huber
- חבר במועדון HT

בהתחשב בזה שפיירפלי הייתה סידרה מ ע ו ל ה לטעמי, נראה לי שפשוט יש לשחקנית הזו מעט חוסר מזל בבחירת הסדרות בהן היא משתתפת. דולהאוס הייתה לעיתים משעממת למדי ולעיתים מצויינת, אחת הסדרות הכי פחות אחידות באיכותן שיצא לי לראות. שרה קונור פשוט הייתה משעממת (למרות שאת הדמות שגלאו גילמה חיבבתי).
- Huber
- חבר במועדון HT

הפיילוט של THE CAPE דבר נראה מבטיח