מגבר ל- Beyerdynamic DT 880

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
dony פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום, אני חדש פה.
קראתי קצת באתר והחלטתי להזמין אוזניות - dt880 של Beyerdynamic מ-ebay בקישור פה -
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... MEWNX%3AIT
סה"כ עלה לי 280 דולר כולל משלוח
השאלה שלי היא איזה מגבר מומלץ לקנות עם האוזניות האלה? (רצוי עד 1000 שח)
תודה

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #2 

יש פה כמה וכמה דיונים על הגברה לDT880 ספציפית. עם זאת..מה אתה מעדיף, מנורות אן SS?

dony פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

האמת שאני לא מבין בזה.
אתה יכול להמליץ לי על משהו?

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

טוב אלה 250 אום כן?

יש לך בטווח של 250$ את הDarkvoice 336SE, מגבר עם סאונד מנורתי אופייני (חם, עגול, עשיר וכו') והAudio-GD FUN שהוא מגבר טרנזיסטור (SS) משולב עם DAC פנימי, שזה בונוס אם אין לך מקור טוב. הוא יישמע יותר שטוח מהDV אבל מניסיני עם גירסת הפרימיום (אותה אוזנייה בעצם) לא אהתי הגברת SS איתן, נשמעו לי מאוד יבשות וחסרות עומק, שמעתי את הDT880 גירסת 2003 עם הVincent KVH-11, שנמכר בארץ בפיוז פעם אחרונה שבדקתי וזה היה שילוב מאוד נעים לאוזן, למרות שרך/עגול מדי לטעמי.
קח בחשבון שעם משלוח ומיסים אתה מגיע לאיזור ה-1500 ומעלה, ב-890 ש"ח יש לך גם את הV-CAN בפיוז אבל השילוב יהיה craptastic לדעתי. חייב לציין שלא שמעתי אף אחד מהגמברים חוץ מKVH-111 אז קח את זה כהפנייה בלבד.

slavazh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 593
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #5 

אתה יכול לתאר מה יש לך בבית כרגע? למה תחבר את האוזניות כשהם יגיעו? מה תנגן? (גם מוזיקה גם מקור גם סוג קבצים)
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.

dony פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

תודה על התגובות.
אני יחבר אותו עם האוזניות dt880 למחשב הנייד. בעיקרון רוב השימוש שלי הוא למוזיקה וסרטים.
אז מה אתה היית קונה את ה- Darkvoice 336SE או שאת ה- Audio-GD FUN.
והאם שווה להשקיע הרבה כסף במגבר טוב או שאפשר למצוא משהו זול? האם ההבדל הוא משמעותי?

slavazh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

אני קניתי את ה-Vicent KHV111 שאיליה דיבר עליו מעל. אז לשאלתך אני לא קניתי לא את ה-336 ולא את ה-FUN. הייתי ממליץ לך לחכות אם הקנייה הזו, ואני אסביר. קודם כל בוא נעשה קצת תיאום ציפיות, אתה כמובן גלשתה וקראתה עד כמה ה-880 אוזניות נהדרות וכו' אז אני מבטיח לך שאם האוזניות שלך חדשות ולא ניגנו שניה בחייהן אתה הולך מה זה להתאכזב כי ברגע שתחבר אותן הן ישמעו לך כמו שני טויטרים לא מאוזנים שמצפצפים לך באוזן. זו תופע נורמלית לגמרי והיא תעבור אחרי כ-100 שעות עבודה (ניגון) חבל שאף אחד לא הכין אותי לזה לפני חמש שנים כשקניתי את הזוג שלי. לאחר המאה שעות האלו תחזור אלינו אם השאלה מה לקנות. כי אז אתה תכיר קצת את האוזניות שלך וכשיגידו לך שרכיב X לדוגמה יעשה את האוזניות יותר או פחות חסרות עומק אתה תבין על מה מדברים איתך וזה יהיה פחות באויר מאשר אכשיו.

דבר נוסף, לאנשים שונים חשובים דברים שונים באוזניות לדוגמה עד כמה שאני מכיר את איליה הוא מעדיף סאונד טיפה בהיר ומפורט מאוד אני לעומת זאת מעדיף לוותר טיפה על הפירוט לטובת נעימות לאוזן וזה אומר שאף אחד מאיתנו לא יכולים להגיד לך תקנה מגבר X אנחנו כן יכולים להמליץ לך ללכת ולשמוע.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.

dony פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

אוקיי , האמת שחיפשתי באיביי vicent ולא מצאתי שום מגבר כזה.
איפה מוכרים את זה?
ותודה על ההמלצה לחכות עם הקנייה.
אני יחכה עוד חודש-חודשיים שהאוזניות יעבדו קצת, ואז אני ישאל את דעתכם.

slavazh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

dony פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

תודה אבל לא הבאת לי את הקישור לקנייה של המגבר אלא רק הסברים עליו.
אתה יודע אולי איפה אני יכול לקנות אותו?

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

פיוז סטריאו כמו שכבר ציינתי מקודם, לא בטוח שהמחיר מעודכן כך שכדאי לברר טלפונית, סביא להניח שזה יותר נמוך. אגב, יש שם X-CAN V-3 יד שנייה ב1500...
slavazh כתב:אני קניתי את ה-Vicent KHV111 שאיליה דיבר עליו מעל. אז לשאלתך אני לא קניתי לא את ה-336 ולא את ה-FUN. הייתי ממליץ לך לחכות אם הקנייה הזו, ואני אסביר. קודם כל בוא נעשה קצת תיאום ציפיות, אתה כמובן גלשתה וקראתה עד כמה ה-880 אוזניות נהדרות וכו' אז אני מבטיח לך שאם האוזניות שלך חדשות ולא ניגנו שניה בחייהן אתה הולך מה זה להתאכזב כי ברגע שתחבר אותן הן ישמעו לך כמו שני טויטרים לא מאוזנים שמצפצפים לך באוזן. זו תופע נורמלית לגמרי והיא תעבור אחרי כ-100 שעות עבודה (ניגון) חבל שאף אחד לא הכין אותי לזה לפני חמש שנים כשקניתי את הזוג שלי. לאחר המאה שעות האלו תחזור אלינו אם השאלה מה לקנות. כי אז אתה תכיר קצת את האוזניות שלך וכשיגידו לך שרכיב X לדוגמה יעשה את האוזניות יותר או פחות חסרות עומק אתה תבין על מה מדברים איתך וזה יהיה פחות באויר מאשר אכשיו.

דבר נוסף, לאנשים שונים חשובים דברים שונים באוזניות לדוגמה עד כמה שאני מכיר את איליה הוא מעדיף סאונד טיפה בהיר ומפורט מאוד אני לעומת זאת מעדיף לוותר טיפה על הפירוט לטובת נעימות לאוזן וזה אומר שאף אחד מאיתנו לא יכולים להגיד לך תקנה מגבר X אנחנו כן יכולים להמליץ לך ללכת ולשמוע.
...
(Y) מעולה, לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב.
אגב, אני לא פריק של פירוט יותר, מבחינתי למדתי את הלקח בדרך הקשה עם הHD800, אני מעדיף K240 סקסטט בכל יום בשבוע, לפחות על הauditor.

dony פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

קיבלתי את האוזניות. נשמע מצוין - זה לא זיוף. נחכה 100 שעות ונראה איזה מגבר לקנות.
מישהוא יודע כמה עולה khv-111 כי ראיתי בארץ ב 1450 ש"ח. שווה לקנות במחיר כזה?

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”