מס' שאלות על תוכנת XBMC
לאחר ההמלצה בשרשור הזה:
http://www.hometheater.co.il/vt129909.% ... 7%98%D7%9C
התקנתי XBMC .
(אגב הממשק מדהים, הכל זורם ועובד יפה כולל משיכת קבצים ישירות מהמחשבים האחרים ברשת הביתית)
יש לי כמה שאלות (או אם יש מדריך מלא ברשת אשמח)
1. המעלות בתחזית בפרנהייט. איך משנים לצלזיוס?
2. חלק משמות הקבצים (שהיו במקור בעברית ) מופיעים בג'יבריש וחלק בעברית תקינה. למה???
3. איך מגבירים ווליום בסרטים ובמוזיקה דרך התוכנה? (המגבר שאליו מחובר הHTPC הוא ללא שלט)
4. התקנתי את הADDON של סרטים ואני לא רואה תקצירים או תמונות של הסרטים. למה?
יש לי עוד, אבל אני אנסה להסתדר לפני שאני חופר סתם.
אם יש מדריך למשתמש ברשת, אני אשמח לקבל כתובת (שאלתי את הרב גוגל, הוא לא מוצא לי)
תודה מראש
נתקו
[/url]
http://www.hometheater.co.il/vt129909.% ... 7%98%D7%9C
התקנתי XBMC .
(אגב הממשק מדהים, הכל זורם ועובד יפה כולל משיכת קבצים ישירות מהמחשבים האחרים ברשת הביתית)
יש לי כמה שאלות (או אם יש מדריך מלא ברשת אשמח)
1. המעלות בתחזית בפרנהייט. איך משנים לצלזיוס?
2. חלק משמות הקבצים (שהיו במקור בעברית ) מופיעים בג'יבריש וחלק בעברית תקינה. למה???
3. איך מגבירים ווליום בסרטים ובמוזיקה דרך התוכנה? (המגבר שאליו מחובר הHTPC הוא ללא שלט)
4. התקנתי את הADDON של סרטים ואני לא רואה תקצירים או תמונות של הסרטים. למה?
יש לי עוד, אבל אני אנסה להסתדר לפני שאני חופר סתם.
אם יש מדריך למשתמש ברשת, אני אשמח לקבל כתובת (שאלתי את הרב גוגל, הוא לא מוצא לי)
תודה מראש
נתקו
[/url]
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לרוב השאלות לא אוכל לענות אבל בנוגע ל 3, אם אלו סרטים עם פסקול DD או DTS ואתה מבצע passthrough אז לא תוכל לשנות את הווליום מהתוכנה מהסיבה הפשוטה שעד שזה מגיע למגבר שמפענח את פס הקול אין אודיו בכלל.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
אענה על מה שאני יודע:
פרנהייט - תשנה את האזור (Region) מארה"ב לאירופה או אוסטרליה, שם מודדים בצלזיוס.
עברית - תשנה את ה-Charset ל-Hebrew-Windows.
ווליום - אם מדובר על חיבור 5.1 דיגיטלי SPDIF, אז מה שקודמי כתב, וזוהי פעולה תקינה ונורמלית. אם אתה מחובר אנלוגית/סטריאו, אז אם אני לא טועה זה כפתורים למעלה ולמטה.
פרנהייט - תשנה את האזור (Region) מארה"ב לאירופה או אוסטרליה, שם מודדים בצלזיוס.
עברית - תשנה את ה-Charset ל-Hebrew-Windows.
ווליום - אם מדובר על חיבור 5.1 דיגיטלי SPDIF, אז מה שקודמי כתב, וזוהי פעולה תקינה ונורמלית. אם אתה מחובר אנלוגית/סטריאו, אז אם אני לא טועה זה כפתורים למעלה ולמטה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תודה לשניכם.
הפורום הזה ממש "מושך" את המשתמש החדש (כמוני) לתוך התחום של HTPC. ממש כיף לקרוא פה.
לעניין-
אכן, למרות שהרסיבר הוא 5.1, החיבורים שלו רק אנלוגיים והוא מחובר כרגע בכלל ליציאת CD (שהיא סטריאו) בעזרת RCA ...
כן, נכון, הגיע הזמן לשדרג רסיבר. (כבר אמרתי לכם שהפורום הזה גורם לי להוצאות?
)
בכל מקרה אני מקווה ש ב-RII שקניתי (בעקבות ההמלצות בפורום...) יש בכלל כפתורים למטה/למעלה (ככל הזכור לי-אין)
איזור-אני לא זוכר שראיתי בSETTINGS אבל אני אחפש שוב. בכל מקרה, התחזית היא ל TEL AVIV-YAFFO רק בפרנהייט...
הפורום הזה ממש "מושך" את המשתמש החדש (כמוני) לתוך התחום של HTPC. ממש כיף לקרוא פה.
לעניין-
אכן, למרות שהרסיבר הוא 5.1, החיבורים שלו רק אנלוגיים והוא מחובר כרגע בכלל ליציאת CD (שהיא סטריאו) בעזרת RCA ...
כן, נכון, הגיע הזמן לשדרג רסיבר. (כבר אמרתי לכם שהפורום הזה גורם לי להוצאות?
בכל מקרה אני מקווה ש ב-RII שקניתי (בעקבות ההמלצות בפורום...) יש בכלל כפתורים למטה/למעלה (ככל הזכור לי-אין)
איזור-אני לא זוכר שראיתי בSETTINGS אבל אני אחפש שוב. בכל מקרה, התחזית היא ל TEL AVIV-YAFFO רק בפרנהייט...
תודה, מצאתי. רק שאני לא יכול לבדוק אם זה באמת עובד (נראה שכן) כי הEDIMAX החדש שקניתי החליט מאתמול לא להתחבר לרשת הביתית או לאינטרנט
גיליתי באותו מקום גם אפשרות לשינוי שפת הממשק לעברית, כרגע זה מציג לי ריבועים וג'יבריש במקום אותיות, ראיתי מדריך איך לסדר את זה , כאן בפורום, אבל הוא לגרסה קודמת (לפי תאריך השרשור) אני אנסה מחר בכ"ז ואדווח אם הפתרון עדיין עובד.
בכל מקרה, זה פחות מפריע לי. מצידי- שישאר באינגליזית.
בנוסף מצאתי מדריך און-ליין (באנגלית) אין בו הרבה (כמו למשל איך אני צופה בתוכן מקוון (כמו למשל YOUTUBE או MAKO) אבל למען המחפשים הבאים :
http://wiki.xbmc.org/?title=XBMC_Online_Manual
סופ"ש גשום מתקרב, יהיה הרבה זמן לשחק עם המערכת (אם הקטנים לא יציקו ויבקשו בוב ספוג דווקא על המסך הגדול בסלון
)
תודה לכולם בנתיים, אם ישארו דברים לא פתורים, ביום ראשון אוסיף אותם לפה, ברשותכם.
נתקו
גיליתי באותו מקום גם אפשרות לשינוי שפת הממשק לעברית, כרגע זה מציג לי ריבועים וג'יבריש במקום אותיות, ראיתי מדריך איך לסדר את זה , כאן בפורום, אבל הוא לגרסה קודמת (לפי תאריך השרשור) אני אנסה מחר בכ"ז ואדווח אם הפתרון עדיין עובד.
בכל מקרה, זה פחות מפריע לי. מצידי- שישאר באינגליזית.
בנוסף מצאתי מדריך און-ליין (באנגלית) אין בו הרבה (כמו למשל איך אני צופה בתוכן מקוון (כמו למשל YOUTUBE או MAKO) אבל למען המחפשים הבאים :
http://wiki.xbmc.org/?title=XBMC_Online_Manual
סופ"ש גשום מתקרב, יהיה הרבה זמן לשחק עם המערכת (אם הקטנים לא יציקו ויבקשו בוב ספוג דווקא על המסך הגדול בסלון
תודה לכולם בנתיים, אם ישארו דברים לא פתורים, ביום ראשון אוסיף אותם לפה, ברשותכם.
נתקו
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
גירסת Dharma האחרונה של XBMC אמורה לכלול באופן מובנה פונט עם עברית (Arial).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"