סט רמקולים בסיסי למערכת קולנוע ביתי Pioneer S-HS100
-
nadavrut
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 281
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
הרמקולים הנ"ל נמכרים כיום בבאג דיוטי פרי ב-200$.
http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/ ... ubcatid=62
האם למישהו יש ניסיון איתם ?
איך הם כסט למערכת קולנוע ביתית בסיסית עבור מישהו שאינו אודיופיל, בעל סלון ממוצע של כ - 4X6 ורסיבר ק"ב אונקיו 308 + Xtreamer Pro ?
ואם כבר, אז איך נגן ה - LG BD370 ? נמכר ב-149$...
http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/ ... ubcatid=62
האם למישהו יש ניסיון איתם ?
איך הם כסט למערכת קולנוע ביתית בסיסית עבור מישהו שאינו אודיופיל, בעל סלון ממוצע של כ - 4X6 ורסיבר ק"ב אונקיו 308 + Xtreamer Pro ?
ואם כבר, אז איך נגן ה - LG BD370 ? נמכר ב-149$...
YNWA
-
nadavrut
- חבר פעיל מאוד

הם באים להחליף משהו זמני שאני משתמש בו, Boston Acoustics TVee Model 2, לא משהו מיוחד.
מטרת הרמקולים זה קולנוע ביתי נטו, וכמו שציינתי אודיופיל אני לא (אבל וידאופיל כן...!).
ציינתי שהרסיבר אונקיו 308, אך עוד לא רכשתי אותו - אופציות נוספות הן YAMAHA 467 ופיוניר 520 שלפחות מבחינת מראה ופונקציונליות (KURO LINK) יכול לסגור לי סט מושלם של פיוניר עם ה-HS100 וה-KRP500.
אופציה נוספת לרמקולים, אך יקרה פי 2 היא ה - Canton Movie 60 ששמעתי והתרשמתי מהם לטובה, רק שאני לא יודע עם איזה רסיבר הם ישמעו יותר טוב...
מטרת הרמקולים זה קולנוע ביתי נטו, וכמו שציינתי אודיופיל אני לא (אבל וידאופיל כן...!).
ציינתי שהרסיבר אונקיו 308, אך עוד לא רכשתי אותו - אופציות נוספות הן YAMAHA 467 ופיוניר 520 שלפחות מבחינת מראה ופונקציונליות (KURO LINK) יכול לסגור לי סט מושלם של פיוניר עם ה-HS100 וה-KRP500.
אופציה נוספת לרמקולים, אך יקרה פי 2 היא ה - Canton Movie 60 ששמעתי והתרשמתי מהם לטובה, רק שאני לא יודע עם איזה רסיבר הם ישמעו יותר טוב...
YNWA
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
הייתי ממחליץ לך לגייס לפחות 1500 ש"ח למערכת רמקולים פלוס סאב בנוסף לאחד מהרסיברים שהזכרת. מה שיש לך היום אולי לא נותן פיזר כמו מערכת 5.1 אמיתית אבל הרמקול והסאב איכותיים יותר מהמערכת המוצעת.
יאללה מכבי!
יאללה מכבי!
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
-
nadavrut
- חבר פעיל מאוד

זה בדיוק המחיר של ה - Canton שהבאתי כאופציה.danlior כתב:הייתי ממחליץ לך לגייס לפחות 1500 ש"ח למערכת רמקולים פלוס סאב בנוסף לאחד מהרסיברים שהזכרת. מה שיש לך היום אולי לא נותן פיזר כמו מערכת 5.1 אמיתית אבל הרמקול והסאב איכותיים יותר מהמערכת המוצעת....
סמוך עלי, הסאונד בר הזה של בוסטון הוא לא מי יודע כמה בכלל...
אבי נמני תישאר !
YNWA
- danlior
- חבר מכור קשה

הוא עדיין לא רכיב אחד one way כמו בפיוניר שהבאת והסאב כן טוב!nadavrut כתב:זה בדיוק המחיר של ה - Canton שהבאתי כאופציה.danlior כתב:הייתי ממחליץ לך לגייס לפחות 1500 ש"ח למערכת רמקולים פלוס סאב בנוסף לאחד מהרסיברים שהזכרת. מה שיש לך היום אולי לא נותן פיזר כמו מערכת 5.1 אמיתית אבל הרמקול והסאב איכותיים יותר מהמערכת המוצעת....
סמוך עלי, הסאונד בר הזה של בוסטון הוא לא מי יודע כמה בכלל...
אבי נמני תישאר !...
הקנטון מצוין עבור המחיר הזה!
-
nadavrut
- חבר פעיל מאוד

או קיי, לאחר המשך בירור האופציות העומדות עכשיו על הפרק הן:danlior כתב:הוא עדיין לא רכיב אחד one way כמו בפיוניר שהבאת והסאב כן טוב!
הקנטון מצוין עבור המחיר הזה!...
רסיבר: YAMAHA 467 או PIONEER VSX520 או PIONEER VSX820
רמקולים: Canton Movie 80 או Jamo A102
את הרמקולים אני משיג באותו מחיר פחות או יותר (מחיר מצויין לא לפרסום...) וגם בין הרסיברים אין הבדל גדול
מהבחינה הזאת, מלבד ה-820 שקצת יותר יקר.
מה יהיה הסט-אפ הטוב והמתאים ביותר ?
YNWA
- danlior
- חבר מכור קשה

אין פה התאמה מיוחדת של רסיבר אחד לסט רמקולים אחר. הכל לפי האוזן שלך ואיך המוצר יותר מדבר אליך. בכל מקרה תשאר עם יופי של מערכת, אלף פעם יותר טובה ממה שהצעת בהתחלה.
לגבי 520 של פיוניר מול ה-820 - ההבדלים זניחים עבורך. אם כבר אז עוד מאמץ ואתה עם ה-920 שכבר יש לו הרבה יותר כולל 7.1 מלא.
לגבי 520 של פיוניר מול ה-820 - ההבדלים זניחים עבורך. אם כבר אז עוד מאמץ ואתה עם ה-920 שכבר יש לו הרבה יותר כולל 7.1 מלא.