אני רוצה מחשב קטן לנסיעה פרטית לחו"ל. מאחר ואחרי זה בארץ לא יהיה לו שימוש מרובה (יש ברשותי מחשב נייד חזק מהעבודה, למעשה הCORE2 סדרה 9XXX החזק ביותר שיש , אך אין מצב שאני לוקח אותו לחו"ל), אז חשבתי על נטבוק שאח"כ ישמש כמחשב מדיה בסלון.
אני תוהה האם קיים מחשב שעונה על כל הדרישות האלה - מחיר זול, וידאו 720P ללא גימגום שיוצג ע"ג טלויזיה, יציאת HDMI עם סאונד.
שאלות עיקריות -
1. האם יש נטבוקים זולים שיחזיקו MKV 720P? מה החומרה המינימלית שתחזיק את הוידאו הזה?
2. האם נטבוק עם יציאת HDMI בכלל מוציא סאונד ע"ג הHDMI או שזה וידאו בלבד? אני לא צריך להזרים את הפורמטים החדשים של הסאונד ע"ג הHDMI, מספיק 2-5 ערוצים של הCORE.
אני פשוט שומע וקורא דעות שונות לחלוטין, של אנשים שהצליחו לראות וידאו עם הדור הראשון של הנטבוקים ומבסוטים לגמרי, ולעומת זאת הרבה של אנשים שטוענים שזה עדיין לא אפשרי גם עם הדור החדש. יכול להיות שמחשב יכול להציג את ה720P על המסך שלו, שהוא ברזולוציה נמוכה יותר, אבל כאשר מחברים אותו למסך, הוא יגמגם??
נטבוק כ- HTPC ?? האם קיים השילוב האולטימטיבי?
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
כעיקרון לא מומלץ על נייד כHTPC.
זה לא מיועד להיות זה.
מניסיון עם MSI WIND שיש לי 720P רץ טוב 1080P תשכח מזה.
לגבי סאונד אני לא חושב שיש נטבוקים עם DHMI SOUND אבל זה תלוי באותה חומרה ספציפית של הנטבוק, אולי יש חדשים שכן תומכים.
זה לא מיועד להיות זה.
מניסיון עם MSI WIND שיש לי 720P רץ טוב 1080P תשכח מזה.
לגבי סאונד אני לא חושב שיש נטבוקים עם DHMI SOUND אבל זה תלוי באותה חומרה ספציפית של הנטבוק, אולי יש חדשים שכן תומכים.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הצרה עם נטבוקים היא שהם פשוט עגלות ואם אתה חושב שהאצת פענוח וידיאו בחומרה הופכת אותם לפחות עגלתיים אז אתה טועה ובגדול כי מה שאתה מקבל זה עגלה שמצליחה להציג סרטים בלי לגמגם.
מערכת הפעלה צריך להעלות?
עם ממשק המשתמש צריך לעבוד?
הפעלת סייר החלונות כדי לאתר ספריות וקבצים צריך?
אפליקציית נגן צריך להפעיל?
כל הפעולות האלו גוזלות המון זמן בנטבוק. עד שאתה מגיע לרגע שבו הסרט מתחיל לנגן יוצאת לך הנשמה.
מערכת הפעלה צריך להעלות?
עם ממשק המשתמש צריך לעבוד?
הפעלת סייר החלונות כדי לאתר ספריות וקבצים צריך?
אפליקציית נגן צריך להפעיל?
כל הפעולות האלו גוזלות המון זמן בנטבוק. עד שאתה מגיע לרגע שבו הסרט מתחיל לנגן יוצאת לך הנשמה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אני לא ממליץ לא רק על נטבוק כ-HTPC, אלא גם לא על מחשב נייד גדול וחזק.
זה פשוט לא נוח, החוטיאדה מסורבלת, ותמיד יש סיבוכים עם העבודה מול 2 מסכים ורזולוציות שונות.
זה פשוט לא נוח, החוטיאדה מסורבלת, ותמיד יש סיבוכים עם העבודה מול 2 מסכים ורזולוציות שונות.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"