CES 2011: חברת Aztech מציגה מוצר לרשת מבוססת חוטי חשמל במהירות של 1Gbps
http://rotter.net/forum/scoops1/27978.shtml
חלפו להם רק ימים ספורים מההכרזה של חברת Trendnet, על מתאמי רשת על חוטי חשמל במהירות 500Mbps, וכבר מוכרזים השבוע מתאמי Home Plug התומכים במהירות כפולה.
בתערוכת CES 2011 הציגה חברת AZTECH הסינגפורית מתאמים המאפשרים חיבור במהירות של 1000Mbps. המוצר של AZTECH מכונה HL280E ומידע מפורט עליו ניתן לקרוא כאן. עלות זוג מתאמים בארה"ב היא $199. בתמונה ניתן לראות את המתאם בקצה הימני.
חלפו להם רק ימים ספורים מההכרזה של חברת Trendnet, על מתאמי רשת על חוטי חשמל במהירות 500Mbps, וכבר מוכרזים השבוע מתאמי Home Plug התומכים במהירות כפולה.
בתערוכת CES 2011 הציגה חברת AZTECH הסינגפורית מתאמים המאפשרים חיבור במהירות של 1000Mbps. המוצר של AZTECH מכונה HL280E ומידע מפורט עליו ניתן לקרוא כאן. עלות זוג מתאמים בארה"ב היא $199. בתמונה ניתן לראות את המתאם בקצה הימני.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
999, תודה על הידיעה!
השרשור הועבר לפורום חדשות HT.
השרשור הועבר לפורום חדשות HT.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
המוצר מבוסס על GGL541 - Gigle Mediaxtream chipset999 כתב:http://rotter.net/forum/scoops1/27978.shtml
בתערוכת CES 2011 הציגה חברת AZTECH הסינגפורית מתאמים המאפשרים חיבור במהירות של 1000Mbps. המוצר של AZTECH מכונה HL280E ומידע מפורט עליו ניתן לקרוא כאן. עלות זוג מתאמים בארה"ב היא $199. בתמונה ניתן לראות את המתאם בקצה הימני....
,Belkin Powerline HD F5D4076 שכבר נמצא לפחות שנה בשוק, מבוסס גם הוא על אותו chipset, והציג ביצועים גרועים למדי (בכמה מבחנים אף תוצאות נחותות ממוצרים מבוססי Powerline AV 200Mbps).
כרגע קיבלתי את ה-Netgear XAV5001, שמתהדר במהירות אופטימלית של 500Mbps, ומבוסס על chipset של Atheros. אני מתכוון לבדוק אותו בערב (גם מול ה-Belkin שנמצא ברשותי) ואדווח כאן על הממצאים.
Batnun
.
עדכון:
באותו מקום שה-Belkin מצליח להגיע (בקושי) ל-3.7MB/s, ה-Netgear מגיע רק ל-3.3MB/s.
מסקנה - מאוד מאכזב, ציפיתי ליותר מה-Chipset החדש של Atheros.
כנראה שאמשיך להיות תקוע עם כבל אתרנט שרץ לאורך הקירות...
יש סיכוי שיהיה שיפור כלשהו בעקבות עדכון גירסה - הגירסה הנוכחית היא 0.2.0.4CE...י
Batnun
.
באותו מקום שה-Belkin מצליח להגיע (בקושי) ל-3.7MB/s, ה-Netgear מגיע רק ל-3.3MB/s.
מסקנה - מאוד מאכזב, ציפיתי ליותר מה-Chipset החדש של Atheros.
כנראה שאמשיך להיות תקוע עם כבל אתרנט שרץ לאורך הקירות...
יש סיכוי שיהיה שיפור כלשהו בעקבות עדכון גירסה - הגירסה הנוכחית היא 0.2.0.4CE...י
Batnun
.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
קצת לא ברור לי מדוע מישהו יטרח ויתקין כזו בומבה בכל שקע חשמל שהוא רוצה לחבר אליו מחשב כאשר ברוב המקרים WiFi עושה את העבודה מצויין.
אוקיי, יש את הממ"ד שלא תמיד אפשר לקלוט בו באופן אלחוטי. אבל מזה אי אפשר ליצור שוק.
אוקיי, יש את הממ"ד שלא תמיד אפשר לקלוט בו באופן אלחוטי. אבל מזה אי אפשר ליצור שוק.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
העניין הוא, ש-WiFi עושה את העבודה מצויין רק ברוב המקרים...Catskinner כתב:קצת לא ברור לי מדוע מישהו יטרח ויתקין כזו בומבה בכל שקע חשמל שהוא רוצה לחבר אליו מחשב כאשר ברוב המקרים WiFi עושה את העבודה מצויין.
אוקיי, יש את הממ"ד שלא תמיד אפשר לקלוט בו באופן אלחוטי. אבל מזה אי אפשר ליצור שוק....
במקרה שלי למשל, האופציה הזאת נותנת פיתרון יותר טוב משמעותית, גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת יציבות.
Batnun
.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
זה בדיוק מה שאני טוען: אי אפשר לבנות שוק מהסתמכות על חריגים ויוצאים מהכלל.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
ברגע שיש דרישה - יש שוק, גם אם הוא קטן.Catskinner כתב:זה בדיוק מה שאני טוען: אי אפשר לבנות שוק מהסתמכות על חריגים ויוצאים מהכלל....
גודל השוק יכול להשפיע על ההיצע והמחיר, אבל זה כבר נושא אחר לדיון.
לדוגמה, אם יש שוק למוצר כזה, אז אני בטוח שיש שוק גם למתאמי רשת על תשתית חשמל:...
http://most-expensive.net/iphone-case
Batnun
.
האם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש מוצרים של Aztech בארץ?יש לי בעיה עם חיבור לממ"ד והפיתרון הנ"ל נראה לי מתאים.
אך יחד עם זאת הכל עובד חלק רק אם מוסיפים מתאם נוסף "שעוזר" למידע לזרום בצורה חלקה, ראיתי סירטון המציג מוצר כזה שנקרא surestreamer (ניתן לראות את הסירטון ב youtube) קודם הראו איך ה HL280E מזרים תוכן HD ללפטופ מבלי שיהיה מוצר חשמלי נוסף מחובר לאותו השקע (מפצל) והסרט רץ חלק, לאחר מכן הדליקו טלפון סלולרי שהיה בטעינה באותו מפצל ועוד מכשיר חשמלי כלשהו (לא זכור לי כרגע) וניסו להריץ את אותו הסרט והוא נתקע וקרטע.
עכשיו הם חיברו את ה Surestreamer (משני קצוות של הרשת כמובן) לשקע בקיר ולאחר מכן חיברו את שאר המכשירים דרכו כולל את ה HL280E (ה Surestreamer אינו מחליף את ה HL280E אלא רק משמש כעזר לברור את המידע ולהעלים את הרעש החשמלי) והזרימו שוב את הסרט כאשר עוד מכשירים היו מחוברים לאותו המפצל חשמל והסרט רץ חלק!! לא רק זה שהם הזרימו עוד 2 סרטים ב HD בו זמנית והכל רץ חלק!
עכשיו מאיפה משיגים את זה בארץ?
אך יחד עם זאת הכל עובד חלק רק אם מוסיפים מתאם נוסף "שעוזר" למידע לזרום בצורה חלקה, ראיתי סירטון המציג מוצר כזה שנקרא surestreamer (ניתן לראות את הסירטון ב youtube) קודם הראו איך ה HL280E מזרים תוכן HD ללפטופ מבלי שיהיה מוצר חשמלי נוסף מחובר לאותו השקע (מפצל) והסרט רץ חלק, לאחר מכן הדליקו טלפון סלולרי שהיה בטעינה באותו מפצל ועוד מכשיר חשמלי כלשהו (לא זכור לי כרגע) וניסו להריץ את אותו הסרט והוא נתקע וקרטע.
עכשיו הם חיברו את ה Surestreamer (משני קצוות של הרשת כמובן) לשקע בקיר ולאחר מכן חיברו את שאר המכשירים דרכו כולל את ה HL280E (ה Surestreamer אינו מחליף את ה HL280E אלא רק משמש כעזר לברור את המידע ולהעלים את הרעש החשמלי) והזרימו שוב את הסרט כאשר עוד מכשירים היו מחוברים לאותו המפצל חשמל והסרט רץ חלק!! לא רק זה שהם הזרימו עוד 2 סרטים ב HD בו זמנית והכל רץ חלק!
עכשיו מאיפה משיגים את זה בארץ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: